Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Witamy, śliczny awatarek :) to Twoje kundelki?? No to teraz cię zagonimy do pracy :razz:[/QUOTE]
Moje, niestety jednego z nich (malca po lewej), mojego kochanego Gucia, nie ma już między nami :( ten po prawej to Maxiu :)
ależ proszę bardzo, nie boję się niczego ! ;D

Posted

[quote name='Agula99']Dzisiaj z Wiolą w błocku szalałyśmy po przytulisku w strugach deszczu i wichury :cool3:[/QUOTE]

no to Wiola hartuje sie u nas od samego początku :diabloti:. Bardzo sie cieszymy że do nas dołączyłaś, zapoznaj sie z dogo bo tu porozumiewamy sie na wielu frontach /staramy się aby każdy psiak miał swój wątek/ i na bieżąco wpisujemy nowe informacje, wklejamy zdjęcia itp.

Posted

No właśnie, a najbardziej potrzeba nam osób do robienia ogłoszeń, więc bądź zwarta i gotowa, szybki kurs tłoczenia ogłoszeń i możesz trzaskać w każdej wolnej chwili ;)

Posted

[quote name='Agula99']No właśnie, a najbardziej potrzeba nam osób do robienia ogłoszeń, więc bądź zwarta i gotowa, szybki kurs tłoczenia ogłoszeń i możesz trzaskać w każdej wolnej chwili ;)[/QUOTE]
Będzie dobrze, dam radę, co by nie! :)

Posted

[quote name='Becia66']no to Wiola hartuje sie u nas od samego początku :diabloti:. Bardzo sie cieszymy że do nas dołączyłaś, zapoznaj sie z dogo bo tu porozumiewamy sie na wielu frontach /staramy się aby każdy psiak miał swój wątek/ i na bieżąco wpisujemy nowe informacje, wklejamy zdjęcia itp.[/QUOTE]
Będę służyła pomocą jak mogę :)

Posted

[quote name='Agula99']A tak wygląda nasze złamane drzewko :placz:

A tutaj cześć zalanego wybiegu.

[/QUOTE]
A było to ok.16, lepiej nie myśleć co teraz się tam dzieje :/

Posted

vjolcys witaj ! :hand: fajnie ,ze jesteś ! :cool2:

u nas też pogoda zaczyna się psuć , teraz wieje , a jutro podobno ma lać i ma być zimnica :motz:..zobaczymy

Posted

[quote name='Becia66']vjolcys, a gdzie zostawiłyście Mieszka ?[/QUOTE]

A na tym wybiegu co woda stoi :eviltong: Becia, nie wkurzaj mnie, przecież wiadomo że w budzie :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Agula99']A na tym wybiegu co woda stoi :eviltong: Becia, nie wkurzaj mnie, przecież wiadomo że w budzie :eviltong::diabloti:[/QUOTE]

to ty mnie Agula nie wkurzaj tylko pisz jasno jak pytam. :cool3:

Posted

[quote name='Becia66']to ty mnie Agula nie wkurzaj tylko pisz jasno jak pytam. :cool3:[/QUOTE]

Miechu błagał wczoraj żeby go zostawić na wybiegu, bo chciał trochę popływać w świeżej sadzawce, ale powiedziałam kategoryczne NIE i zamknęłam w boksie :cool3: zadowolona??:diabloti:

Posted

[quote name='majuska']Szkoła podstawowa z Boguchwały odwiedza nas klasami w przytulisku :) wycieczki oprowadza Justynka, wczoraj była pierwsza z klas, dzieci podobno zachwycone,[/QUOTE]

Podziwiam Justynę, że przy tylu obowiązkach zawodowych ma jeszcze czas na oprowadzanie klas po przytulisku. Naprawdę to doceniam, mam nadzieje że my wszyscy. :lol:

Posted

[quote name='Becia66']Podziwiam Justynę, że przy tylu obowiązkach zawodowych ma jeszcze czas na oprowadzanie klas po przytulisku. Naprawdę to doceniam, mam nadzieje że my wszyscy. :lol:[/QUOTE]

to jest taka prawdziwa praca od podstaw :lol:

tak sobie myślę ,że trzeba zrobić wątki dla pozostałych piesków
tzn . Emilka z małym , Dingo ( straszna chudzina z niego chyba ) , i staruszek Kamyk
no i trzeba zabrać się za ogłaszanie Pestki , zanim coś się wykluje to może trochę się sunia oswoi
i jest jakaś suczka bezimienna ( taka dzikuska chyba ? )

Posted

[quote name='figa33']to jest taka prawdziwa praca od podstaw :lol:

i jest jakaś suczka bezimienna ( taka dzikuska chyba ? )[/QUOTE]

tą dzikuską miała być Emilka ale okazała sie nią nie być. :lol:

Posted

[quote name='Becia66']tą dzikuską miała być Emilka ale okazała sie nią nie być. :lol:[/QUOTE]

aa to dobrze , i to ,że jedna sunia mniej , i to ,że nie dzikuska :lol:

Posted

[quote name='Becia66']Szok? niedowierzanie ? zaglądnijcie tutaj koniecznie

http://www.dogomania.pl/forum/threads/253125-Koszmarny-powrót-z-adopcji-ruda-spanieleczka?p=22148004#post22148004

i to nie koniec złych wiadomości, od wczoraj mamy w przytulisku nową pekinkę. Dwoje w tym tygodniu pojechało do domu, a 2 następne zajęły ich miejsce.:shake:
GuniuP - zaznacz u siebie na stronce że Czester i Lara już w nowych domach.

Czester

Lara

Posted

[quote name='GuniaP']Beciu, podaj imiona nowych psiaków, a najlepiej aktualną liste :)[/QUOTE]

Elvis
Mieszko
Kamyk
Moris
Bajer
Emilka i jej synek
Aisza i jej synek
Dingo
Rudi
Pestka
spanielka Sara od wczoraj
maly pekińczyk /pekinka ?/ od wczoraj

Załamac sie idzie, cokolwiek ubędzie zaraz sie uzupełnia. Chcieliśmy zrobic wiekszy komfort dla psiaków przed upałami żeby mogły sobie spędzac czas na wybiegu ale pewnie będą siedzieć w boksach.:shake: