Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariete2503']To z okazji naszej 1 rocznicy :loveu:[/QUOTE]

gratulacje z pierwszej rocznicy :lol:
zwłaszcza gratuluję Kajuni , z powodu takiego wspaniałego domku :loveu:

śliczny avatar :loveu:

Posted

hej właśnie wróciliśmy z przytuliska :) pogoda niestety nie dopisała, ale parę ujęć jest. Zrobiliśmy zdjęcia szczeniaczkowi Aiszy, staruszkowi w typie Ogusia (cudny jest!! nawet piszczy tak jak Ogi :D ), temu Rudemu pieskowi w typie Dingo (nawet tak ma podobno na imię :) i szczeniaczkowi tej drugiej suni ale nigdy nie wiem jak ona ma na imię :) Pani Magda mówiła, że szczeniak Aiszy jest priorytetem bo póki on jest to Aisza nie może iść do adopcji, dlatego chcielibyśmy go umieścić na naszym facebooku, tylko potrzebujemy jakichś informacji o nim i osobę kontaktową w sprawie adopcji. Z góry dzięki. A gotowe zdjęcia prześlemy do Karolikoli, bo jej maila mamy.
Pozdrowionka!! :)

Posted

No serio tak mi to wygląda :D Zachowania mają podobne, szczek i pisk też...nie mówiąc już o budowie. Wcale bym się nie zdziwiła :) Tylko nie wiem, czy wiek się zgadza, Ogi wydaje się młodszy, choć ten jest naprawdę energiczny :)

Posted

Beciu, dostałam maila jeszcze w sprawie szczeniaków Pestki, zaproponowałam Kornelkę, z tym, że ja nawet nie wiem która.:roll: Pytałaś ich o te zdjęcia? Wiem, że masz teraz dużo na głowie , ale ta malizna mi nie daje spokoju.

Posted

[quote name='karolciasz28']Beciu, dostałam maila jeszcze w sprawie szczeniaków Pestki, zaproponowałam Kornelkę, z tym, że ja nawet nie wiem która.:roll: Pytałaś ich o te zdjęcia? Wiem, że masz teraz dużo na głowie , ale ta malizna mi nie daje spokoju.[/QUOTE]

Karolciu kochana, jak dobrze pójdzie to jutro wieczorem Kornelka pojedzie do nowego domku i to z twoich ogłoszeń, tak więc trzymajmy kciuki.

Posted

[quote name='Becia66']Karolciu kochana, jak dobrze pójdzie to jutro wieczorem Kornelka pojedzie do nowego domku i to z twoich ogłoszeń, tak więc trzymajmy kciuki.[/QUOTE]

Kornelka już w nowym domku, dziękuję Karolci za ogłoszenia i wszystkim za trzymanie kciuków. :lol:

Posted

Szkoda, mimo wszystko szkoda, taka maliznotka i została na poniewierkę, przykre to gdy tamte znalazł fajne domki, a tą co czeka? myślicie że coś lepszego, serce mi się kraje, wolałabym żeby wszystkie im zabrać :( człowiek by spokojniej spał w nocy, a nie dość że została sama, to kto to wie gdzie śpi, jak ją traktują i czy za chwile też nie zginie pod kołami samochodu, albo nie wiadomo gdzie....:( porażka...nie wieżę że będą ją lepiej traktować, taka kruszynka....:shake:

Posted

Fajnie, że Kornelce się udało, ale też nie mogę przestać myśleć o tej malocie, co tam została. Becia pisała, że nie jest tam bezpieczna...:shake: Po co im pies, skoro nie potrafią się nim zająć?

Posted

[quote name='ariete2503']Fajnie, że Kornelce się udało, ale też nie mogę przestać myśleć o tej malocie, co tam została. Becia pisała, że nie jest tam bezpieczna...:shake: Po co im pies, skoro nie potrafią się nim zająć?

Rozmawiałam dzisiaj długo z tą panią o odrobaczeniu małej, zaszczepieniu i nie trzymaniu na zewnątrz, również o sterylizacji w odpowiednim czasie. Niby zrozumiała, przyjaciółka moja która jest jej sąsiadką ma dopilnować. W tym domu jest 12-letnia dziewczynka która bardzo psinkę kocha i niesamowicie ucieszyła sie na wiadomośc, że sunia zamieszka w domu. Moja przyjaciółka to osoba bardzo wrażliwa na los zwierząt, wiele rzeczy podarowała dla naszego przytuliska i stanie na głowie żeby małej nie działa sie krzywda.

Posted

[quote name='Becia66']Rozmawiałam dzisiaj długo z tą panią o odrobaczeniu małej, zaszczepieniu i nie trzymaniu na zewnątrz, również o sterylizacji w odpowiednim czasie. Niby zrozumiała, przyjaciółka moja która jest jej sąsiadką ma dopilnować.[/QUOTE]
Jak to dobrze Beciu, że trzymasz rękę na pulsie.

Posted

Szkoła podstawowa z Boguchwały odwiedza nas klasami w przytulisku :) wycieczki oprowadza Justynka, wczoraj była pierwsza z klas, dzieci podobno zachwycone, zaangażowane, w oprowadzaniu pomagał Czester, może a nuż uda się jeszcze bardziej nas rozreklamować ;)

Posted

[quote name='vjolcys']Nooo, wreszcie udało mi się zarejestrować :)
Witam wszystkie Psie Mamy, jest mi niezmiernie miło dołączyć do Waszego grona ! :)[/QUOTE]

Witamy, śliczny awatarek :) to Twoje kundelki?? No to teraz cię zagonimy do pracy :razz: