Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

To było niesamowite!! Miłość od pierwszego wejrzenia!!! A ona jak wlazła pani na kolana tak koniec, tak jakby była już ich i koniec, noo w życiu bym się nie spodziewała, nooo jejuuu!!! choć człowiek zawsze się stresuje jak to wszystko będzie, ale myślę że dobrze!!! Ufff to była akcja

Posted

Bardzo bardzo proszę Figę lub Karolcię o jak najszybsze zrobienie bodaj 2-3 ogłoszeń dla jednej suni z tego miotu. BYły w domu w którym w ogóle nie powinno być żadnych zwierząt, szczeniaczki mają 6 tygodni, ich mama zginęła tydzień temu potrącona przez samochód. Jednego pieska komuś tam dali, drugiemu domek ja znalazlam na konto szczeniaków Pestki, jedną sunię zostawiają dla siebie :shake:, a jedna jak najszybciej musi opuścić to miejsce bo nie jest bezpieczna.Tekst:

Kornelka - śliczna sunia 6-tygodniowa szuka dobrego domu, docelowo będzie małym pieskiem, ich mama ważyła tylko niespełna 8kg.
Sunia jest kochana, przemiła, ma mięciutkie futerko z troszke dłuższym włosem / to ta w środku najciemniejsza/, do odebrania w Rzeszowie.
Tel. kontaktowy 606262450 mail becia66@onet.eu

Proszę pomóżcie w ogłoszeniach bo spać nie mogę.

Posted

[quote name='karolciasz28']Już się zabieram za ogłoszenia. Zrobię im olx, gumtree, rzeszowiaka, tarnowiaka, alegratkę, adopcje psa, krosno24, sanok24.[/QUOTE]

bardzo ci Karolciu dziękuję :buzi:

Posted

[quote name='karolciasz28']Dostałam pierwszą wiadomość, pani ma ma dużo pytań, przekazałam od razu na Becię.[/QUOTE]
miałam tylko 1 telefon i to wczoraj, do budki niestety. Nie wiem czemu nikt nie dzwoni, ona jest taka śliczna, spodziewam się że gdyby ją obfocić inaczej - od razu ruch by się zrobił....

Posted

[quote name='karolciasz28']U mnie też cisza, Beciu nie dasz rady zdobyć lepszych zdjęć?[/QUOTE]

zorientuje sie jak sytuacja wygląda bo to dziwni ludzie są.

Posted

Dzisiaj pojawiła się u nas bardzo sympatyczna wolontariuszka, mam nadzieję, że zagości na dłużej, zaprosiłam ją do zalogowania się na naszej stronce. Zaproponowałam robienie ogłoszeń, a ona ma też fajny sprzęt, więc mówiła, że mogłaby też robić zdjęcia. Super by było, bo jest nam bardzo potrzebny ktoś i do zdjęć i do ogłoszeń, kolejnych do tej przyjemnej "pracy" nigdy nie za wiele. No nic zobaczymy, mam nadzieję że się tutaj zaloguje i do nas dołączy :)
Beciu wysłałam ci zdjęcia tego nowego dziadusia-ogisiowatego, może wstaw z jedno żeby reszta zobaczyła jakiego mamy misia ogisia nr 2 :razz:

Posted

Nowy piesek, który została przywieziony z Kundelka, jest bardzo fajny, miły, spokojny, takie mam wrażenie, ładnie, spokojnie chodzi na smyczce. Nie ma na co czekać, trzeba go ogłaszać, ale wiadomo fotki potrzebne a potem to tylko czekać na cud, że dziaduś znajdzie dom.

Posted (edited)

[quote name='Agula99']Nowy piesek, który została przywieziony z Kundelka, jest bardzo fajny, miły, spokojny, takie mam wrażenie, ładnie, spokojnie chodzi na smyczce. Nie ma na co czekać, trzeba go ogłaszać, ale wiadomo fotki potrzebne a potem to tylko czekać na cud, że dziaduś znajdzie dom.

to jest ten nowy piesek i zdjęcia Aguli z wczoraj

Edited by Becia66
Posted

Hej dziewczyny! Miałam być dziś w przytulisku, ale coś mi niestety wypadło. Czy będzie ktoś jutro? W miarę możliwości obfotografowalibyśmy nowe psiaki. Dajcie znać w jakich godzinach będzie to możliwe :)
A ten dziadziuś....boję się, że to znowu może być miłośc od pierwszego wejrzenia ;)

Posted

[quote name='Wioluszka']
A ten dziadziuś....boję się, że to znowu może być miłośc od pierwszego wejrzenia ;)[/QUOTE]
Tak sobie Wiolu o Tobie pomyślałam, jak go zobaczyłam:lol:

Posted

No a wracając do sprawy zdjęć to jak będzie jutro względnie ładna pogoda to wpadlibyśmy obfocić psiaki. Gdyby był ktoś kogo nie znamy, to kto może niech uprzedzi, żebyśmy nikogo nie zaskoczyli ani nie przestraszyli ;) No i jakby któraś z Was znała dokładne godziny kiedy będzie otwarte to też będziemy wdzięczni :)
Pozdrowienia od Ogusia! :painting: (haha jaka emotikonka. idealnie obrazuje nasz spacer z Ogim jak ma dobry dzień :D )

Posted

Dziewczyny dajcie link do ogłoszenia Kornelki, puszczę na fb jeżeli to wciąż aktualne. Wioluszka ty się nie bój tylko adoptuj, Ogusiowi się na pewno nudzi samemu w chacie :cool3: