Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']
Odnośnie Aiszy, to zaczyna być wredną matką, mały piszczy, pcha się, widać że chce jeść, a ona ma to gdzieś wyłazi z budy, ucieka, chiński cyrk to mało powiedziane...:shake:

wredną matką to chyba nie jest

Posted

No tak jak na chwile go weźmiesz na ręce to ona się o niego upomina, ale jak mały chce jeść, wspina się do niej, to ona ma go gdzieś, sama widziała,jedno zdjęcie wiosny nie czyni.

Posted

[quote name='Agula99']Chyba się Beciu pomyliłaś, 16!!! A ta tak zwana "dzika sunia"?? czy jest tu emotikon pt, ręce opadły???[/QUOTE]

no tak , całkiem zapomniałam :mdleje:

Posted

to tak na szybko

Czester - majuska
Elvis - Agula czy majuska ?
Mieszko - Agula
Lara - Becia
pozostałe - Bajer , Moris , Rudolf ( Rudzik?) , Pestka ze szczeniakami - nie wiadomo

poza tym jeszcze dzika sunia i najnowszy piesek
Aisza ze szczeniakiem rozumiem ,że nie potrzebują ogłoszeń , a może szczeniak potrzebuje ?

Posted

wyszło mi ,ze w tej chwili można ułożyć tekst i ogłaszać Bajera i Morisa
Rudolf ( czy Rudzik ? ) musi mieć na cito
o Larze i Pestce jest za mało informacji
Mieszko , Elvis to chyba nie ma co na razie
Czester co by nie było i tak ma ode mnie świeże ogłoszenia
pozostają maluchy

Posted

Ja mam Elvisa od wieków, w sumie to od czasu do czasu ktoś tam zadzwoni, ale nie ma dalszego ciągu niestety..., można mu odświeżać ogłoszenia, czemu nie :)..może w końcu zdarzy się cud....
Aisza nie potrzebuje
Pestką się zajmiemy jak maluchy upłynnimy.
Rudolf może pozostać po prostu Rudym, na niego tak wszyscy mówią, reklamowałam go dziś mojej klientce, jest wielką psiarą i go wynalazła na necie ubolewając nad tą jego depresją, ale co z tego będzie , nie wiem....
Lara i Bajer...no własnie:) ...jest afera, że oni mieli sie nazywać Bonnie i Clyde, Madzia wszędzie ich tak w papiery wpisała, w komputer i takie im książeczki zdrowia zrobiła...a tu nagle Lara i Bajer :)
Moris może być na mnie.

Posted

dziewczyny ja was bardzo prosze , nie nazywajcie tak ,,głupio'' psów dla wlasnego widzimisię bo jak jeszcze Bonnie i Clyde kupy sie trzyma jako całość - to spróbujcie zrobić ogłoszenia dla samego Clyde. Jak to wygląda, kto będzie wiedział o co chodzi i po co robic ludziom i psu wodę z mózgu jak można go nazwać od razu w miarę normalnie z dużym prawdopodobieństwem że imię zachowa na później. Jest tyle możliwości do wyboru, nie muszą to byc imiona stricte ludzkie, ja staram sie takie psie typu Bajer, Buziak, Gacek...A jak mają być ludzkie to niech pisownia przynajmniej będzie normalna.
Clyde super piesek do adopcji :hmmmm: .

Posted

Beciu , ale kogo prosisz ? sa jakby dwie ekipy, ta co pisze na dogo i ta co nie pisze, ale w schronie bywają i mają kontakt z psiakami, i tu czasem sie pojawiają rozbieżności, ja staram się w zeszyt zawsze wpisac jak które psy się nazywają, żeby było jasne, ja wiem o co chodzi z "marketingiem imieniowym" ale Magda zrozumiała, że Bonnie i Clyde będzie funkcjonować wszędzie i stąd nieporozumienie, nevermind ;)

Good news !!

Matylda i Zgredek pojechali razem do jednego domku dziś !!!! :D

Posted

[quote name='Becia66']wredną matką to chyba nie jest[/QUOTE]
Aisza z małym ślicznie się bawi, natomiast z karmieniem go jest rzeczywiście problem; ucieka. Dobrze, że mały (Ali) potrafi już samodzielnie jeść i pić z miski. Jest trochę hałaśliwy w porównaniu do szczeniaczków Pestki, bardzo żywiołowy i kontaktowy, ząbki ma ostrutkie i testuje je na wszystkim, co się da a szczególnie na palcach wolontariuszy.:evil_lol:. A tak nawiasem mówiąc, to Ali dziś skończył miesiąc. Wszystkiego najlepszego, maluszku!:BIG:

Posted

tekst dla Rudka z depresją

Bardzo pilnie poszukiwany domu dla Rudego !!!

Rudy to średniej wielkości pies , młody , o przepięknej rudej sierści .
Nie wiadomo dlaczego stracił dom , co się stało , dlaczego został porzucony ,ale jest zadbany i w dobrym stanie .
Przeżywa silną depresję , z dnia na dzień czuje się gorzej , prawie nie wychodzi już z budy , nie ma ochoty na spacery i na kontakt z człowiekiem ani z psami .
Szukamy domu dla Rudego w trybie super pilnym , nic go nie cieszy , po prostu jak by świat mu się nagle zawalił .
Poszukiwania właściciela nie przyniosły rezultatów , nikt go nie szuka . Wystarczy spojrzeć mu w oczy , a zobaczymy bezmiar psiej rozpaczy i bezsilności .
Ten piękny pies powoli gaśnie...

Rudek przebywa w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa. Jest zaszczepiony i odrobaczony .
Znaleziono go w Nosówce k/Boguchwały.

Kontakt w sprawie adopcji ?
Karolina 698 693 904

z kontaktem to nie wiem , ale taki podany jest na FB
nie ma adresu email

Posted

a może ktoś się zlituje i założy mu wątek ? zdjęcia sa piękne, tylko opis jakiś i mamy Rudka w osobnej odsłonie.
Figuniu kontakt jak najbardziej na Karolakolę.

Posted

A wiecie , że mamy jeszcze kolejnego psa , jest na razie w kundelku, ale niebawem do nas wraca..podobno taki w typie Ogiego, po potrąceniu...super , nie:shake:
A po Boguchwale krąży taki średni psiak w typie naszego Pepera, ale trochę agresor, nie daje podejść do siebie, tylko czekać , aż do gminy zgłoszą i dojedzie na 20-tego penjonariusza już chyba:shake:

Posted

jakaś masakra..a wydawało mi się, że gorzej jak poprzedniej zimy to już być nie może:shake:..a ta sunia ponoć tyle co po cieczce, więc starylkę ma za kilka dni, bo pewnie zaciążona:shake: