Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Dziś zaobserwowałam mega przemiane Moriska, z wystraszonego obolałego dziadzia zmienił się w uśmiechniętego, miziastego i kochanego psiaka, radzi sobie z gipsem i łazikuje na czterech łapach po wybiegu, ma do towarzystwa Kleo :) fajnie, że się tak otworzył, oby tylko jeszcze łapa zechciała się zrastać ładnie .

On nawet staje na dwóch tylnych łapkach, a przednimi opiera się o człowieka czekając na mizianie:lol: Bardzo fajny piesek i śliczny, uśmiechnięty pysio. Z Kleo rzeczywiście tworzą zgraną parę, a wczoraj mieli dodatkowo do towarzystwa Czestera, wszystko oczywiście pod ścisłą kontrolą, bo nasz Ząbiczek to taki podrywacz-zaczepiacz i jak Morisek zauważył, że Kleo ma dość tych amorów, to ją "wsparł " w odganianiu upier....ego zalotnika:evil_lol:. Taki niego żętelmen!:evil_lol:

Posted

karolakola napisał(a):
i nowa sunia

" class="ipsImage" alt="">

Maluchy rosną jak na drożdżach, niezłe z nich kluseczki, sunia widać ma ich dość, dzisiaj siedziała cały czas w drugiej części budy i nie miała zamiaru do nich iść. Cycuchy ma tak nabrzmiałe, że ja jej nie zazdroszczę, koszmarnie to wygląda, a tu smoki chcą jeść, mam nadzieję, że to nie żadne zapalenie, dziwnie to jakoś wygląda...:shake:

Posted

[quote name='Jadwinia']Hej,
melduję posłusznie, że transport do W-wy jest (czwartek lub piątek)[/QUOTE]

wow ! Jadwinia jak zwykle niezawodna :loveu:
Kleo , szykuj się piesku :multi:
ale to dziś może być ?

Posted

[quote name='figa33']i jak minęła niedziela w przytulisku ?:lol: pewnie pracowicie[/QUOTE]

bardzo pracowicie chłopcy odwalili kawał dobrej roboty, posadzili aż 40 drzewek i wykonali kupe prac porządkowych. Pragnę w tym miejscu bardzo podziękować Danielowi i Grześkom - dzięki którym niemożiwe stało się możliwe, a docenimy to szczególnie kiedy się u nas pięknie zazieleni i przybędzie cienia w nieznośne upały.

[IMG]http://images61.fotosik.pl/837/b1aef3fc374694f3gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images62.fotosik.pl/839/e35eaff6d0deec92.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='figa33']wow ! Jadwinia jak zwykle niezawodna :loveu:
Kleo , szykuj się piesku :multi:
ale to dziś może być ?[/QUOTE]
chyba za tydzień, o ile coś się wcześniej nie wydarzy u nas ;)

Posted

[quote name='majuska']Trafiły dziś do nas 4 nowe psy , słownie : cztery:flaming:[/QUOTE]

az boję sie pytać o szczegóły, mam tylko nadzieję że nie są wielkie ani agresywne.

Posted

[quote name='Becia66']az boję sie pytać o szczegóły, mam tylko nadzieję że nie są wielkie ani agresywne.[/QUOTE]

Nie wiem dokładniej, jedno chyba lekko "huskowate ", nie wiem czy nie sunia z podejrzeniem ciąży....tak więc pełen kosmos :(