Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Patrzcie jakie ogłoszenia są na rzeszowiaku, co można o tym myśleć ? :angryy:

[FONT=Tahoma]Zamienię labradopra lub jamnika szorstkowlosego za psa lub sukę haskiego koniecznie niebieskooką. Ewentulnie kupię. Kontakt tylko telefoniczny na numer 512336769[/FONT]

Posted

Agula99 napisał(a):
A bo po co kraczesz??? :eviltong:

kra, kra , kra...mamy huskiego:shake:
jakbyście gdzieś widzieli ogłoszenia , że komuś zaginął to dawać cynk!

Posted

Majuska , w jakich okolicach znaleziony ? W jakim stanie ? Chcemy żeby się właściciel odnalazł czy nie ? Haszczak pójdzie raz dwa, będzie szał taki jak na Antośkę. Napiszę do SOS Husky jak będziemy znać więcej szczegółów. Szkoda biedaka, będzie się masakrycznie męczył siedząc w boksie :shake:

Posted

W ogłoszeniu na rzeszowiaku w zaginionych jest poszukiwany huski który zaginął w Racławówce. Z opisu wygląda ze to może być ten, pani zaraz wsiada w auto i ma jechać sprawdzić. Oby to był ten. Dzięki Ewcia za czujność :buzi:.

Posted

Na szczęście to ten pies i haszczak wrócił do domu. Ufff - wielka ulga bo już zaczał wyć w boksie. Ciekawe jakie byłyby jego dalsze losy, gdyby nie to ogłoszenie na rzeszowiaku bo Pani nawet nie miała pojęcia że jest jakies schronisko w Boguchwale.
To treśc ogłoszenia i patrzcie jak niewiele trzeba żeby psa odszukać jak się chce. Byłoby jeszcze prościej gdyby miał adresatkę....
[FONT=Tahoma]Zaginął pies rasy husky we wtore[/FONT]k. Pies 2,5 letni zadbany[SIZE=4]. [FONT=Tahoma]Jesli ktoś widział prosimy o kontakt na telefon 881222231[/FONT]

Posted

A jak tam z naszą gwiazdą Kleo? Czy my ją w ogóle ogłaszamy??? Bo się psina zaczyna u nas marnować, taka nieszczęśliwa jak się ją w boksie zamyka. :shake:

Posted

[quote name='Becia66']Na szczęście to ten pies i haszczak wrócił do domu. Ufff - wielka ulga bo już zaczał wyć w boksie. Ciekawe jakie byłyby jego dalsze losy, gdyby nie to ogłoszenie na rzeszowiaku bo Pani nawet nie miała pojęcia że jest jakies schronisko w Boguchwale.
To treśc ogłoszenia i patrzcie jak niewiele trzeba żeby psa odszukać jak się chce. Byłoby jeszcze prościej gdyby miał adresatkę....
[FONT=Tahoma]Zaginął pies rasy husky we wtore[/FONT]k. Pies 2,5 letni zadbany[SIZE=4]. [FONT=Tahoma]Jesli ktoś widział prosimy o kontakt na telefon 881222231[/FONT]

JA też się łapię za głowę jak widzę niektóre ogłoszenia, ludzie wychodzą chyba z założenia że inni posiadają dar czytania w ich myślach. Ale dobrze że w ogóle zadała sobie trud żeby go szukać, są tacy co by machnęli ręką.

Posted (edited)

ufff kamień mi spadł z serca z tym haszczakiem ;)

Karola wrzuć posiadane fotki na wątek Kleo od razu, trza ją "upłynnić " szybko

Edit : Karola już wrzuciłam ja :)

Edited by majuska
Posted

Jutro w przytulisku sadzenie brzózek, dziś przyjechały :)

Dziś zaobserwowałam mega przemiane Moriska, z wystraszonego obolałego dziadzia zmienił się w uśmiechniętego, miziastego i kochanego psiaka, radzi sobie z gipsem i łazikuje na czterech łapach po wybiegu, ma do towarzystwa Kleo :) fajnie, że się tak otworzył, oby tylko jeszcze łapa zechciała się zrastać ładnie .