Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie można jeszcze wrzucać zdjęcia żeby je pomniejszyć, a potem wstawić tutaj, chodzi mi o jakąś stronkę, ale oprócz tego durnego ImageShack!!!! ???

wiem o co chodzi Agula , też się wczoraj wkurzyłam
ja na razie założyłam sobie nowe konto na maila mojego Tz , dopóki czegoś nie znajdę
na miesiąc mam spokój

Posted

A u nas nowa bidunia, piesek około roku, kochany, przytulaśny, ale strasznie wystraszony, chudzienki, jak na moje oko zaniedbany, jak się do niego podchodzi to tak jakby się chciał w ziemię wbić, mam nadzieję, że nikt go nie będzie szukał, bo strasznie było by mi żal gdyby trafił do jakiegoś ciula, a ja już go pokochałam od pierwszego wejrzenia, nawet na rękach go dzisiaj nosiłam, słodziak straszny, taki w typie Joko, ciut kolorek wpadajacy w Terrego. :)

Posted

Wioluszka z Niedźwiadem pracują nad odświeżonym logo dla nas. I tu pojawia się pytanie jaką nazwę wpisać w logo. Przytulisko Cztery Łapy w Boguchwale (nie wiem czy nie za długie) czy Przytulisko w Boguchwale , a może Przytulisko Cztery Łapy (chociaż wolałabym z Boguchwałą bo nas będzie bardziej identyfikować).

Posted

Karola, nie wiem czy wogóle używac tego słowa Przytulisko,bo to się w sumie tak utarło, ale my mamy już status schroniska, więc może jednak Schronisko Boguchwała ( bo Cztery Łapy to nazwa naszego Stowarzyszenia ) niech się jeszcze inne dziewczyny wypowiedzą :)

Posted (edited)

[quote name='Agula99']A u nas nowa bidunia, piesek około roku, kochany, przytulaśny, ale strasznie wystraszony, chudzienki, jak na moje oko zaniedbany, jak się do niego podchodzi to tak jakby się chciał w ziemię wbić, mam nadzieję, że nikt go nie będzie szukał, bo strasznie było by mi żal gdyby trafił do jakiegoś ciula, a ja już go pokochałam od pierwszego wejrzenia, nawet na rękach go dzisiaj nosiłam, słodziak straszny, taki w typie Joko, ciut kolorek wpadajacy w Terrego. :)

to właśnie ta psiunia, nazwałam go Buziak bo całuśny to on jest bardzo...i tylko tulić, tulić i całować. Ciesze sie kiedy do nas takie pieski trafiają bo szybko domki wróżę / obym sie nie przeliczyła/, gorzej jak taki Mieszko wpadnie czy o Elvisie nie wspomnę. A ten to prawdziwe cudeńko

Edited by Becia66
Posted

Nooo jeju, on jest cuudowny!!! Beciu zrobisz mu wątek?? A nasze stałe etatowe robiące ogłoszenia, czy zmogą się i strzelą zestaw świeżutki, piękniutki?Nie ma na co czekać, jeszcze tydzień i będzie gotowy do adopcji, a tydzień minie jak z bicza trzasł, a nóż coś się wydarzy w między czasie i ktoś wypatrzy nasze cudeńko :)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ja zawsze i wszędzie :D czekam na wątek :)

Karolciu, ja to muszę napisać!!! Ja Cię normalnie uwielbiam za tą wieczną gotowość!!! :lol::loveu::cool2::Rose::klacz::klacz::klacz:

Posted

A u nas kolejna ślicznotka, nazwałyśmy ją z Aliną Kleo od Kleopatry, cudna, kochana, skoczna, przytulaśna i nie pozwala sobie w kaszę pluć, nawet Elvinia przestawia :)

Posted

Trzeba ja ogłaszać jako mix shih-tzu to pójdzie jak świeża bułka :) ja ją dziś przyjmowałam, facet do którego sie przybłąkała przebąkiwał coś, że być może wróci po nią , ale to zależy od żony, tak więc nie wiem, ale jest szansa, że może się jej uda, a to raczej dobry dom, bo mieli 18 lat sunie i jeszcze się nie otrząsnęli po jej śmierci, zobaczymy...