Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Pedro na ostatnim zdjęciu wygląda jakby mu pół mordki urwało :D

A tak wogóle co do focenia jakbys jutro karola była to musismy labcie dofocic i ta trójke maluchów od magdy, bo im trzeba domów na CITO

Posted

[quote name='majuska']Pedro na ostatnim zdjęciu wygląda jakby mu pół mordki urwało :D

Właśnie się szykował do skonsumowania Kajtka na obiad w zemście za to że podbija do Belli - zbyt wysokie progi jak na jego krótkie nogi :eviltong:

Posted

majuska napisał(a):
Pedro na ostatnim zdjęciu wygląda jakby mu pół mordki urwało :D

A tak wogóle co do focenia jakbys jutro karola była to musismy labcie dofocic i ta trójke maluchów od magdy, bo im trzeba domów na CITO

maluszki u Magdy koniecznie, niech na łikend są już w necie...

Posted

figa33 napisał(a):
majuska , u nas śnieg po pachy prawie ,że
( choć na szczęście już się topi...)

u nas chyba na razie po zimie :cool3:
a dzisiaj widziałam stok w Ustrzykach , to chyba u nas więcej śniegu jednak :D

Posted

Dziewczyny a więc sprawy z młodzieżą mają się tak - obfocone ze wszystkich stron, zdjęcia do ogłoszeń do pobrania tutaj : https://imageshack.com/a/dpHb/1

Po konsultacji z Majuską wrzuciłam jednak labcie na fb, marne szanse żeby ktoś jej szukał. Po tym jak ją poznałysmy osobiście w sobotę obie stwierdziłyśmy że ktos ja wywalił bo na pewno dom mu roznosiła. Młoda jest w stanie zamęczyć nawet Bruna a on to przecież zawodnik nie do zdarcia. Kontakt jest na Becię.

Szczeniaczki też opublikowane, kontakt w sprawie adopcji wzięłam na siebie.

Posted

A do nas miał trafić kolejny szczeniak - sunia w typie border collie, ale zlitowała się nad nią p. Agnieszka, ta od szorściaków i wzięła na tymczas, musimy ją poogłaszać i szukać jej domu

Posted

[quote name='majuska']A do nas miał trafić kolejny szczeniak - sunia w typie border collie, ale zlitowała się nad nią p. Agnieszka, ta od szorściaków i wzięła na tymczas, musimy ją poogłaszać i szukać jej domu

dostałam wczoraj takiego maila, czy może o tą sunie chodzi, czy to jeszcze cos innego ?:shake:
[FONT=Verdana]
Witam[/FONT]
[FONT=Verdana] Mam pytane. Gdzie powinnam zgłosić i uzyskać jakąś pomoc ?[/FONT]
[FONT=Verdana] W piątek "niedobry człowiek" podrzucił szczeniaka na osiedle domków w Racławówce , na którym mieszkam. Wraz z sąsiadami zaopiekowaliśmy się nim . Próbowaliśmy znaleźć mu dom. Porozwieszaliśmy ogłoszenia w okolicy. Dałam ogłoszenie na Rzeszowiaku. Niestety nie może u mnie zostać. [/FONT]
[FONT=Verdana]Proszę o odpowiedź mój telefon 603888... lub na bpawilowska@gmail.com[/FONT]