majuska Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Zwłaszcza Elvisek na Agulę chyba czeka, na spacerek jakiś by poszedł :) Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Chwilę mnie nie było, a widzę, że u nas się dzieje. Wybaczcie, ale miałam pogrzeb nie bardzo miałam jak, rodzina itp. Ale jutro przysiądę się do ogłoszeń,obiecuję :). Quote
majuska Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 dzisiaj nam troszkę Klaudia porobiła ogłoszeń, na rzeszowiaku chyba :) Karolciu nie musisz się tłumaczyć, każdy ma swoje sprawy różne , różniaste, Ty nam i tak mnóstwo pomagasz ;) Quote
Kalusia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ja zrobie jak najszybciej tylko mogę Ogloszenia Elvisowi i Joko :) jak dam radę to zrobie i reszcie :) Wczoraj Zrobiłam, na Rzeszowiaku, Tablicy i Brzozowiaku :) Bo malo czasu miałam wczoraj, ale dzisiaj mam wiecej czasu wiec zrobie im wiecej, Wiec Karolcia spokojnie, ja pomogę jak Tylko bede mogła :) Quote
karolciasz28 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Kalusia super, zawsze to większa szansa dla psów! :) Bella cudowna zakochałam się:loveu: A Ogi taki zawiadiacki dla mnie:lol:. Fajne mamy psy, ale co z tego jak adopcje praktycznie stoją. Quote
Kalusia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 oki Elvis i Joko Mają ogłoszenia na: psy.pl rzeszowiak.pl przygarnij zwierzaka, adopcja psa olx morusek gumtree tablica rzeszów24 brzozowiak tarnowiak Przemyslak Za chwile zajme sie kolejnymi psami :) Quote
Becia66 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Kalusia']oki Elvis i Joko Mają ogłoszenia na: psy.pl rzeszowiak.pl przygarnij zwierzaka, adopcja psa olx morusek gumtree tablica rzeszów24 brzozowiak tarnowiak Przemyslak Za chwile zajme sie kolejnymi psami :)[/QUOTE] super Kalusia, wielkie dzięki, jak dobrze wiedzieć, że jeszcze jedna osoba może pomóc w ogłoszeniach. Pamiętaj tez o Krosno24 i Sanok24, stamtąd mamy dużo adopcji. Quote
Kalusia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 poprawiam się :) Hajdi zrobiona, Troche późno ale byłam u lekarza. Lepiej późno niz w cale:) przygarnij zwierzaka adopcja psa adopcje psów olx morusek do adopcji gumtree tablica psy.pl sanok24 krosno24 rzeszów24 rzeszowiak przmeyślak brzozowiak tarnowiak ogłoszenia tarnobrzeg a Nowe psiaczki Robić? :) tzn, Misze, Gacka, Brende? bo Dwa nowe to raczej nie bo mają kwarantanne :) Hektora nie robiłam bo widziałam że miał dzisiaj jakieś dodawane :) Quote
figa33 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 pewnie ,ze robić:lol: jak możesz to by było super :lol: Quote
pomóżpomagać Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Może tak po sąsiedzku zaglądniecie do OTOZ Animals Krosno choćby sie przywitać? :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245995-KROSNO-i-okolice-PSIAKI-do-adopcji-pod-opiek%C4%85-OTOZ-Animals-Krosno-i-nie-tylko"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...no-i-nie-tylko[/URL] Quote
Kalusia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) No a więc, poranek zaczynamy od ogłoszeń :) Dzisiaj biore na siebię Brende, Misze i Gacka i Gucia :) Może pojde dzisiaj do przytuliska bo sie lepiej czuje, to troszke popracujemy z psiakami :) Własnie, czy można jakiś tekst o opisie psa? :D dla Brendy, Miszy, Gacka, i Gucia:) Edited August 7, 2013 by Kalusia Quote
Agula99 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Te dwa nowe pieski superowe, ta długowłosa rodowodowa to wariat do potęgi, szaleniec, a dziadziuś kro w krok za nią, a łapki widać tylne bolą go oj bolą!!!! Szkoda mi biedaka, bo takie grube ma to futerko, gorąco im wszystkim jak diabli....:shake: Quote
karolciasz28 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 To ja biorę Bellę na siebie, tylko też tekścik by się przydał ;). Quote
Kalusia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Dzisiaj bardzo Gorąco:((! Wszystkie psiaczki miały kąpiel ! a Szczególnie Brenda się z niej cieszyła, wszystkie wybiegane! Gacek sie bardzi Boi :(( troche pochodził i schował sie do budy.. Miszy nie ma ! :) miejmy nadzieje ze bedzie grzeczny! :) Quote
figa33 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 kąpiel w taką duchotę to wspaniała sprawa fajnie ,że psiaki wykąpane i wybiegane :lol: Quote
Kalusia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Mam Wiadomości co do Miszy :) Grzegorz: bardzo fajne,od samego schroniska az do domu szedl na smyczy grzecznie bez wyrywania,w domu od razu sie zadomowił, wszystkich polubił, lubi juz chodzic na smyczy, glaskac sie i czesac, jest bardoz posłuszny, bardoz mi zaufał i sie juz przywiazał wszedzie za mna chodzi a jak mnie nie ma to wyje i tęskni za mną Bardzo sie Cieszymy! Quote
karolciasz28 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Dziewczyny napiszcie coś więcej o Belli, ogłoszę ją. Quote
Becia66 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny napiszcie coś więcej o Belli, ogłoszę ją.[/QUOTE] Karolciu tu jest wątek Belli [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246083-Bella-zjawiskowa-piekno%C5%9B%C4%87-w-Boguchwale?p=21176215#post21176215"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246083-Bella-zjawiskowa-piekno%C5%9B%C4%87-w-Boguchwale?p=21176215#post21176215[/URL] [IMG]http://images62.fotosik.pl/56/0dc0c23b4d9fb4db.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Kalusia']No a więc, poranek zaczynamy od ogłoszeń :) Dzisiaj biore na siebię Brende, Misze i Gacka i Gucia :) Może pojde dzisiaj do przytuliska bo sie lepiej czuje, to troszke popracujemy z psiakami :) Własnie, czy można jakiś tekst o opisie psa? :D dla Brendy, Miszy, Gacka, i Gucia:)[/QUOTE] tekst dla Gucia jest na jego wątku :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245491-Gucio-z-mostu-lutoryskiego[/URL] Quote
Kalusia Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Dobrze, Dziękuje, zaraz zabiore sie za pracę :) Quote
Becia66 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='figa33']wreszcie pada ..[/QUOTE] u nas jeszcze gorąco, wróciłam własnie z psami ze spaceru i na deszcz wcale sie nie zapowiada. Quote
figa33 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 czytałam ,że w Rzeszowie okropne nawałnice Quote
figa33 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 a co tu taka cisza , hę ? :cool3::icon_roc::sg168::motz::siara::baddevil: Quote
Recommended Posts