Agula99 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 A mnie je strasznie żal, w jakimś budynku gospodarczym ją trzymają, taką krupeczkę, boziu takie maleństwo...strasznie mi jej żal, taka kochana, słodka, kto ją zobaczy od razu się zakocha, po co im taki pies, jak jej nawet do domu nie wezmą....wolałabym żeby jej nie znaleźli.....:-( Quote
majuska Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Agula99 napisał(a): w jakimś budynku gospodarczym ją trzymają, taką krupeczkę, boziu takie maleństwo... o Boże , to tego nie wiedziałam...trzeba było im zaproponować, że ją zatrzymamy, kto wie, może by się zgodzili....brak mi słów na to buractwo:shake: dziś jechałam prawie w to samo miejsce gdzie sunie znaleziono, bo przy drodze koczował kolejny mały kundelek, ale niestety nie złapałam, bo kompletnie dziki, potem jeszcze Justynka jechała z Sedalinem, nie wiem czy udało się go złapać:shake: Quote
Agula99 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Błagam wszystkich o pomoc!!! Zaglądnijcie na ten wątek, rozsyłajcie, doradzajcie!!! Czy ktoś może wrzucić to na FB??? Figa obiecała już że napisze jakiś tekst!!! Jak ktoś ma jakichś znajomych z Wawy, niech zaprasza!!! POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244812-SZCZENIAKI!!!-Kto-da-nam-je%C5%9B%C4%87-i-pi%C4%87-POMOCY!!!!?p=21015254#post21015254 Quote
Agula99 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 A u nas śliczna, malutka krupeczka, strasznie płacze zamknięta, trzeba jej szybko znaleźć dom, cudeńko, aż chce się tulić, głaskać, wziąć do domu, kochaniutki!!! :loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Widać, widać :). Szczeniak śliczny:loveu::loveu:. Agata jakiś krótki opis podrzuć i ogłoszę małą. Quote
Agula99 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 karolciasz28 napisał(a):Widać, widać :). Szczeniak śliczny:loveu::loveu:. Agata jakiś krótki opis podrzuć i ogłoszę małą. Karolciu, to nie jest mała tylko mały!!! ;) Co tu napisać, śliczny, kochany, około 2 miesięczny szczeniaczek, bez domu, czeka i płacze w przytulisku. Uwielbia się bawić, gonić, przytulać, głaskać, siedzieć na kolankach i gryzie jak diabli :) Karolciu cobyś nie napisała, to będzie dobrze, bo to małe cudeńko i tyle, malutki 2 miesięczny szczeniaczek, jak piłeczka, ale jaki on będzie nie wiem, ma dość spore łapki, może być trochę wiekszym pieskiem, nie mam pojęcia co to za twór!!!! Quote
karolciasz28 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Łapki ma masywne z niskopodłogowców to on na pewno nie jest ;). Także cudny mały :D ;). Quote
majuska Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 To będzie cosik a'la szorstkowłosy labrador :D, jest odpchlony i odrobaczony już, śliczny. Karolciu ja w takim razie poprosze Cie jeszcze bardzo o ogłoszenia dla NIKI Nika to kochana kociczka, ma około 2 lat, w największe mrozy ktoś wyrzucił ją ciężarną i urodziła 4 małe koty, potem jej sie udało bo trafiła z przychówkiem do gabinetu, jest bardzo dzielną i opiekuńcza koteczką. Wszytskie maluchy znalazły dobre domy, a Nikusia siedzi bezdomna nadal u nas. Jest bardzo towarzyska, grzeczna, czyściutka i pachnąca. Jest zaszczepiona, odrobaczona i właśnie została wysterylizowana. Szukamy pilnie dla niej dobrego domu. Przebywa gabinecie wet w Boguchwale. Kontakt : Justyna , tel. 602 670 139 Prosze również bardzo Gunię i Becię o wrzucenie NIki na Kundelki:modla: Quote
karolciasz28 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Jak damy na imię naszemu szorstkiemu labkowi? ;) Może być Irmo? Jeśli Wam się nie podoba to powiedzcie. Ostatnio wymyśliłam sobie to imię i tak za mną " chodzi". :D Nika ładniutka, ale oczka ma takie smutne... Ogłoszenia będą jutro. Quote
Becia66 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Ja bym go nazwała Burbon, ostatnio oglądałam amerykański film familijny, gdzie był bardzo podobny psiak o takim imieniu.:lol: Quote
baster i lusi Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 zobaczcie jaka psychopatka działała w Rzwszowie.Usypiała psy twierdząc że poszły do cudnych adopcji.Włos się na głowie jeży. http://www.dogomania.pl/forum/threads/235894-Sunia-szkielet-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-na-szyi-%21%21%21-Pomocy%21%21%21/page75 Quote
Mega Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Daję Tu link do nowych zdjęć tego beżowego szczeniaka. https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/NowySzczeniak Quote
karolciasz28 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Zrobiłam małemu ogłoszenia z imieniem Irmo, sory musiałam :D ;). Quote
Agula99 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Super Karolciu, ważne że są, bo my już mamy następnego szczeniaczka, a właściwie szczeniorkę, malutką kruszynkę, rozpłakaną, cudeńko!! Oj zaczyna się@!!!! Quote
Becia66 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 karolciasz28 napisał(a):Zrobiłam małemu ogłoszenia z imieniem Irmo, sory musiałam :D . . w przytulisku został ochrzczony Bezik i tak na niego wolamy. Jak będzie ktos dzwonił i pytał i Irmo to wiemy o kogo chodzi ;) Quote
Becia66 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 (edited) Zapraszam na wątek Sandy - malutkiej niespełna 2-mieszęcznej szczeniorki którą ktoś przerzucił przez płot do jednego z domów w Mogielnicy http://www.dogomania.pl/forum/threads/244898-Malenka-Sandy-przerzucona-przez-płot?p=21028156#post21028156 Edited July 1, 2013 by Becia66 Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Majuska nikt nie pyta o Irmo? ;) Bo ja dostałam maila od kobiety z Mielca, fajnie się zapowiada. Quote
Agula99 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 karolciasz28 napisał(a):Majuska nikt nie pyta o Irmo? ;) Bo ja dostałam maila od kobiety z Mielca, fajnie się zapowiada. No to niech się dalej zapowiada tylko pozytywnie ;) Quote
Becia66 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Zapraszam na wątek naszego Bezika http://www.dogomania.pl/forum/threads/244946-Bezik?p=21035002#post21035002 Quote
majuska Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 miałam 3 telefony , jeden sama odradziłam bo dziecko półtoraroczne w domu, drugi porażka - jakiś "miszcz" z Mielca, który zaczął rozmowe od pytania, czy w naszym schronisku tez sie stosuje te wszystkie idiotyczne procedury?? spalony na wjeździe, 3 telefon do rzeczy, ale nie wiem jakie jest wasze zdanie, bardzo miła pani, ogrodzony dom - gospodarstwo wiejskie , pies głównie siedzi na zewnątrz, ale ni epozostawiony sam sobie, bo jeździ w pole z państwem , do sklepu itp. itd. w zimie jak jest bardzo zimno siedzi w domu.. szczerze powiedziawszy potrzebuje odpoczynku od prowadzenia adopcji, po ostatnich Wilmie i Terrym mam na prawde obciążona psychike i proszę o wybawienie ( ci co znaja temat adopcji bliżej wiedza o co chodzi ) Quote
Becia66 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ja też parę telefonów miałam ale naprawdę nie ma o czym mówić. Ostatni np. gościu mów,i że chce jak najmłodszego bo se go wychowa, a babę se wziął starą to teraz rządzi w chałupie:shake:. Quote
Agula99 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Bezik i gospodarstwo wiejskie, nieee nie widzę tego, taki słodziak, nie to nie ten dom! Quote
majuska Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Agula99 napisał(a):Bezik i gospodarstwo wiejskie, nieee nie widzę tego, taki słodziak, nie to nie ten dom! Wiesz co Agula, do mnie przyjeżdża się strzyc fajny wesoły york, który cały dzień lata po ogrodzie i jeździ ze swoim panem traktorem w pole, wygląda na bardzo szczęśliwego psa, pomimo iz zamieszkuje gospodarstwo rolne ;)..ale tak jak pisałam wcześniej, moja psychika potrzebuje odpoczynku i będe przekierowywac od jutra wszystkia telefony na Ciebie lub Becię, wybierajcie, przebierajcie....:) Quote
Agula99 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Z tego co widzę majuska, to już Bezik jedzie do domu, więc nie będziesz musiała przekierowywać :p, a ogłoszenia które zrobiłam są na mnie, to jeszcze poczekam, może ktoś fajny zadzwoni ;) Quote
Recommended Posts