Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

A mnie je strasznie żal, w jakimś budynku gospodarczym ją trzymają, taką krupeczkę, boziu takie maleństwo...strasznie mi jej żal, taka kochana, słodka, kto ją zobaczy od razu się zakocha, po co im taki pies, jak jej nawet do domu nie wezmą....wolałabym żeby jej nie znaleźli.....:-(

Posted

Agula99 napisał(a):
w jakimś budynku gospodarczym ją trzymają, taką krupeczkę, boziu takie maleństwo...

o Boże , to tego nie wiedziałam...trzeba było im zaproponować, że ją zatrzymamy, kto wie, może by się zgodzili....brak mi słów na to buractwo:shake:

dziś jechałam prawie w to samo miejsce gdzie sunie znaleziono, bo przy drodze koczował kolejny mały kundelek, ale niestety nie złapałam, bo kompletnie dziki, potem jeszcze Justynka jechała z Sedalinem, nie wiem czy udało się go złapać:shake:

Posted

A u nas śliczna, malutka krupeczka, strasznie płacze zamknięta, trzeba jej szybko znaleźć dom, cudeńko, aż chce się tulić, głaskać, wziąć do domu, kochaniutki!!! :loveu:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Widać, widać :). Szczeniak śliczny:loveu::loveu:. Agata jakiś krótki opis podrzuć i ogłoszę małą.

Karolciu, to nie jest mała tylko mały!!! ;) Co tu napisać, śliczny, kochany, około 2 miesięczny szczeniaczek, bez domu, czeka i płacze w przytulisku. Uwielbia się bawić, gonić, przytulać, głaskać, siedzieć na kolankach i gryzie jak diabli :) Karolciu cobyś nie napisała, to będzie dobrze, bo to małe cudeńko i tyle, malutki 2 miesięczny szczeniaczek, jak piłeczka, ale jaki on będzie nie wiem, ma dość spore łapki, może być trochę wiekszym pieskiem, nie mam pojęcia co to za twór!!!!

Posted

To będzie cosik a'la szorstkowłosy labrador :D, jest odpchlony i odrobaczony już, śliczny.

Karolciu ja w takim razie poprosze Cie jeszcze bardzo o ogłoszenia dla NIKI
Nika to kochana kociczka, ma około 2 lat, w największe mrozy ktoś wyrzucił ją ciężarną i urodziła 4 małe koty, potem jej sie udało bo trafiła z przychówkiem do gabinetu, jest bardzo dzielną i opiekuńcza koteczką. Wszytskie maluchy znalazły dobre domy, a Nikusia siedzi bezdomna nadal u nas. Jest bardzo towarzyska, grzeczna, czyściutka i pachnąca. Jest zaszczepiona, odrobaczona i właśnie została wysterylizowana. Szukamy pilnie dla niej dobrego domu. Przebywa gabinecie wet w Boguchwale.
Kontakt : Justyna , tel. 602 670 139

Prosze również bardzo Gunię i Becię o wrzucenie NIki na Kundelki:modla:

Posted

Jak damy na imię naszemu szorstkiemu labkowi? ;) Może być Irmo? Jeśli Wam się nie podoba to powiedzcie. Ostatnio wymyśliłam sobie to imię i tak za mną " chodzi". :D
Nika ładniutka, ale oczka ma takie smutne... Ogłoszenia będą jutro.

Posted

Super Karolciu, ważne że są, bo my już mamy następnego szczeniaczka, a właściwie szczeniorkę, malutką kruszynkę, rozpłakaną, cudeńko!! Oj zaczyna się@!!!!

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Zrobiłam małemu ogłoszenia z imieniem Irmo, sory musiałam :D .

.
w przytulisku został ochrzczony Bezik i tak na niego wolamy. Jak będzie ktos dzwonił i pytał i Irmo to wiemy o kogo chodzi ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Majuska nikt nie pyta o Irmo? ;) Bo ja dostałam maila od kobiety z Mielca, fajnie się zapowiada.

No to niech się dalej zapowiada tylko pozytywnie ;)

Posted

miałam 3 telefony , jeden sama odradziłam bo dziecko półtoraroczne w domu, drugi porażka - jakiś "miszcz" z Mielca, który zaczął rozmowe od pytania, czy w naszym schronisku tez sie stosuje te wszystkie idiotyczne procedury?? spalony na wjeździe, 3 telefon do rzeczy, ale nie wiem jakie jest wasze zdanie, bardzo miła pani, ogrodzony dom - gospodarstwo wiejskie , pies głównie siedzi na zewnątrz, ale ni epozostawiony sam sobie, bo jeździ w pole z państwem , do sklepu itp. itd. w zimie jak jest bardzo zimno siedzi w domu..
szczerze powiedziawszy potrzebuje odpoczynku od prowadzenia adopcji, po ostatnich Wilmie i Terrym mam na prawde obciążona psychike i proszę o wybawienie ( ci co znaja temat adopcji bliżej wiedza o co chodzi )

Posted

ja też parę telefonów miałam ale naprawdę nie ma o czym mówić. Ostatni np. gościu mów,i że chce jak najmłodszego bo se go wychowa, a babę se wziął starą to teraz rządzi w chałupie:shake:.

Posted

Agula99 napisał(a):
Bezik i gospodarstwo wiejskie, nieee nie widzę tego, taki słodziak, nie to nie ten dom!

Wiesz co Agula, do mnie przyjeżdża się strzyc fajny wesoły york, który cały dzień lata po ogrodzie i jeździ ze swoim panem traktorem w pole, wygląda na bardzo szczęśliwego psa, pomimo iz zamieszkuje gospodarstwo rolne ;)..ale tak jak pisałam wcześniej, moja psychika potrzebuje odpoczynku i będe przekierowywac od jutra wszystkia telefony na Ciebie lub Becię, wybierajcie, przebierajcie....:)

Posted

Z tego co widzę majuska, to już Bezik jedzie do domu, więc nie będziesz musiała przekierowywać :p, a ogłoszenia które zrobiłam są na mnie, to jeszcze poczekam, może ktoś fajny zadzwoni ;)