Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']jak radzicie sobie z kleszczami w tym roku?????
Bo ja już rozkładam ręce z bezsilności......

kupiłam 2 obroże Foresto dla moich suczyn i jestem bardzo zadowolona bo na razie spokój z kleszczami, no i te obroże nie śmierdzą.
Niby są na cały sezon / 8 miesięcy/ ale zobaczymy.

Posted

Agula99 napisał(a):
A może podrzucę :cool3:

Wilma grzeczna i niekłopotliwa, a przynajmniej Wilek nie będzie gryzł ani pańciostwa, ani żadnego obuwia tylko Wilmę :D

Posted

majuska napisał(a):
Wilma grzeczna i niekłopotliwa, a przynajmniej Wilek nie będzie gryzł ani pańciostwa, ani żadnego obuwia tylko Wilmę :D

No tak, ale wiesz nie było to jak my we dwie zadziałałyśmy wtedy, a teraz nas nie będzie....ech biedna Wilma, trzeba powiedzieć że to jej dziecko, Wilma i Wiliam ;)

Posted

majuska napisał(a):
Co Wy tam palicie koleżanko po nocach ..:D :D :D

właśnie chciałam napisać ,że od razu widać ,że Wilek to wykapany synek Wilmy :-D

Posted

No to mamy farta. Dzisiaj oficjalnie do adopcji poszła Kaja, nasza stara weteranka z najdłuższym stażem w przytulisku /2 lata/. Dla wspanialej Alinki nie było problemem , że Kaja to złośnica i do tego chora na padaczkę, myśle że własnie dlatego Alina dala jej dom wiedząc , że jej szanse na adopcje są niewielkie.
Wczoraj do adopcji poszła Majka, przedwczoraj do Tomaszowa Lubelskiego pojechał Mudżin, a jutro być może nowy do znajdzie Wiliam...Czyż to nie piękne ? :loveu:

Posted

Wielkie podziękowania dla Joli, która śledzi nasze stronki, wypatrzyła Wiliama i zaanonsowała swoim znajomym!! Dużo szczęścia piesku!!! Dobrze jest mieć różnych ludzi, którzy starają się nam pomóc!!! :multi:

Posted

Agula99 napisał(a):
Dobrze jest mieć różnych ludzi, którzy starają się nam pomóc!!! :multi:

I to jest w tym wszysktim najlepsze, że razem możemy wszystko! :multi::multi:
Powodzenia maluchu.:lol:

Posted

Pamiętacie kocią rodzinkę z gabinetu - mamuśka Nika i jej maluchy:

Trzy kociaki mają już nowe domki, a i mamusia ma gdzie pójść , wciaz jednak na domek czeka ostatni kocurek - Przecinek.
Przecinek ma teraz 2 miesiące , jest czystym wesołym i bardzo grzecznym kotkiem, jest zdrowy, ma wszystkie aktualne szczepienia i odrobaczenia, załatwia się do kuwety, jest na prawdę cudny. Kontakt w sprawie adopcji : Justynka , tel. 602 670 139

Bardzo proszę o reklame Przecinka na "kundelkach" :)