Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie !!!! UWAGA !!! UDAŁO SIĘ !!! :multi::multi::multi::multi:
1. MAMY WSZYSTKO I LEGALNIE DZIAŁAMY !!! Podaję dane:

STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZWIERZĄT„CZTERY ŁAPY” W BOGUCHWALE
UL. PARTYZANTÓW 11
36-040 BOGUCHWAŁA

KRS : 0000429143
NIP: 5170360042
REGON: 180874601

NR KONTA: 50 9161 0001 0004 6343 2000 0010
Bank Spółdzielczy w Lubeni
36-042 Lubenia 142
dla wpłacających z zagranicy:
SWIFT CODE: POLUPLPR
IBAN (poprzedza numer konta): PL (potemnr: 50 9161 0001 0004 6343 2000 0010)

2. Od przyszłego tygodnia pewno rusza powiększanie terenu o następny wybieg :multi::multi::multi::multi:

3. MUSIMY poważnie się rozejrzeć za osobą, która na stałe razem z Madzią podejmie się doglądania i opieki nad zwierzętami. Trzeba taką osobę znaleźć - może być "na zakładkę" z Madzią a docelowo myślę, że na full. Dla Madzi to za dużo i nie jest w stanie wszystkiego co ma (nie tylko w przytulisku) obrabiać sama. Najlepiej byłoby, by to była osoba z naszych terenów - póki co to nie będzie "pełen etat" ale sprawa jest rozwojowa i piląca. Nie muszę oczywiście pisać jakiego typu powinna być to osoba (Agula - czy Ty nie chcesz się dać skolonować aby :eviltong::eviltong:)

4. Sprawą Labów zajmuje się osobiście Justynka

5. Szkolenie u Pani Jadzi jak najbardziej !!! Piszę się

6. Nadal zbieramy na kontener na zimę (a na lato założymy w nim klimę i będzie jak znalazł!!!) nadla mamy przecież nierozwiązaną sprawę kociaków na naszym terenie:shake:
Pozdrawiam,
Renata

Posted

Super wieści!!!!

Irka wielkie podziękowania dla Ciebie przede wszystkim, bo to Ty wzięłaś na swoje "bary" tą ciężką pracę, papierologię, urzędologię, bankologię, sądologię itp. itd;)
Dziękujemy:Rose:

Teraz wypada nam ogłosić tę radosną wieść całemu światu i pochwalić się nią na wszystkich stronkach na których możemy w internecie:lol:

Posted

Majuska - co Ty piszesz dziewczyno !!! mnie nic by się samej w pojedynkę nie udało - to dzięki Wam miałam motorek i motywację. Gdyby nie Wy wszyscy to byśmy te psiaki i kociaki jedynie gromadzić mogli w jednym miejscu i płakać nad nimi łzami wielkimi !!! To Wy im domy znajdujecie - ja tylko od strony techniczno - organizacyjnej wspomagam... No i uroczą korespondencję z urzędami prowadzę czasem :):) jest nieźle i tak trzymać !!!

Posted (edited)

Nie bądź taka skromna , dobra ? :)

Dodam, że Justynce też duże podziękowania się należą:Rose:, żeby Ci tak łyso nie było :D

Uaktualniłam pierwszy post !

Edited by majuska
Posted

Marzy mi się, by może jakaś stronę internetową zacząć powoli tworzyć - byśmy swoją mieli .... Ale jak to ugryźć - rozumiem, że to ie tylko stworzyć ale i administrator musiałby być by to uaktualniać ...
Pani w banku zaproponowała też, żeby takie karteczki ładne zrobić (uloteczki - jak to rzekła :) i zostawić parę na stoliczku :):) - by ludzi może zainteresować. To chyba niegłupi pomysł - można by to pewno przy pomocy gminy wydrukować i w różnych miejscach zostawiać. jakby ktoś miał pomysł jak to ładnie zrobić to może warto ...

Posted

[quote name='Irka']Marzy mi się, by może jakaś stronę internetową zacząć powoli tworzyć - byśmy swoją mieli .... Ale jak to ugryźć - rozumiem, że to ie tylko stworzyć ale i administrator musiałby być by to uaktualniać ...
Pani w banku zaproponowała też, żeby takie karteczki ładne zrobić (uloteczki - jak to rzekła :) i zostawić parę na stoliczku :):) - by ludzi może zainteresować. To chyba niegłupi pomysł - można by to pewno przy pomocy gminy wydrukować i w różnych miejscach zostawiać. jakby ktoś miał pomysł jak to ładnie zrobić to może warto ...[/QUOTE]

może w formie kalendarzyków na 2013 :) bank, gabinet Justynki, moja fryzjernia.....itp.itd, będziem dystrybuować :) o stronce pogadamy na szkoleniu u p. Jadzi :)
figuś jaki pyszny tort, mam smaka dziś strasznego na słodkie ;)

Posted

w bibliotece publicznej do której chodzę , dziewczyny zrobiły wystawę pięknych artystycznych zdjęć piesków i kotków fundacyjnych ( zapomniałam teraz z której fundacji :oops: )
wiszą na szybach , jak portrety ,za szkłem , z imionami , które do adopcji a które mają już dom
fajnie to wygląda , bo te zdjęcia to są takie nieszablonowe , artystyczne właśnie
oprócz tego mają puszkę na pieniążki i właśnie kalendarzyki , z których zawsze korzystam i przynoszę do pracy

Posted

Irka ogromne gratulacje i ukłony w twoją stronę! Super kobieta z Ciebie. :)
Szkolenie w hoteliku również świetna sprawa, szkoda, że nie dam rady wziąć w nim udziału.
Co do wystawy to będę na bank! Spotkamy się Majuska? :) Będziesz ze swoimi terierami i Patrycją?:lol:

Posted (edited)

[quote name='majuska']Kalusia uda się na pewno, tylko wybrać dogodny termin musimy i podkreślam, że to dla wszystkich jest organizowane, nie tylko dla osób dorosłych, zwłaszcza z myślą o Was Kalusiu, tak więc zapraszamy serdecznie :)

Sprawa nr 2 :)
wybieram się najprawdopodobniej w najbliższą niedzielę czyli 23 września do Przemyśla na wystawę psów, pogapić się na "szorstkie mordy" :D miałby ktoś ochotę na taką wycieczkę? będę miała w samochodzie na pewno 3 wolne miejsca.

Karolciu, barb, wybieracie się może na tą wystwę ??[/QUOTE]
Ja niestety w sobotę wyjeżdżam na urlop.

Oczywiście gratuluję zarejestrowania Stowarzyszenia :Rose::Rose::Rose:

Edited by barb
Posted

a gdzie na tym forum się LAJKUJE :cool2:???? bo ja chciałabym tego szampana i ten tort Lubię to! oznaczyć :multi::multi::multi: ale bym takiego torta teraz zjadła ....

Posted

Karolciu, ja raczej sama przyjadę, bo kto by mnie tam wpuścił z moimi terierami :D ...a Patrycja jest niegrzeczna i ma karę na takie imprezy ;)A może jednak jest jakaś szansa, żebyś do nas na szkolenie wpadła ?? :) w końcu jest sporo środków transportu na trasie Rzeszów-Przemyśl, pogadaj z rodzicami:cool3: fajnie byłoby;)

Posted

[quote name='Becia66']Minni już u mnie, jutro rano kurs na Warszawę :loveu:
[/QUOTE]

[quote name='figa33']oj czekamy tu na nią !!:loveu:[/QUOTE]
Trzymam kciuki za maleńką.

Posted

INFO O SZKOLENIU
Kochani !
Propozycja jest taka aby szkolenie odbyło się w sobotę 6 października, czas przewidywany to ok. 4 godziny ( oczywiście z przerwami ), gdyby wybuchła jakaś burzliwa dyskusja, ewentualnie powstał grad pytań, może być i dłużej, wszystko będzie zależało od Was. W takim razie moglibyśmy zacząć o godz 13 lub 14 co Wy na to ????
Czy ma ktoś kontakt do p. Maćka, który adoptowal od nas Ninkę, może on będzie miał ochotę uczestniczyć w szkoleniu?, przydałby się nam chociaż jednen facet , nie uważacie :D

Posted

Beatko porozdawalam namiary na gabinet / Kopernika 3/ gdzie tylko moglam, bede w listopadzie to sama cos podrzuce, lepiej puszki czy suche? A moze co innego potrzeba? Jakies smyczki, miski, legowiska czy po prostu ja juz sama nie wiem????????

Posted

[quote name='Alaa']Beatko porozdawalam namiary na gabinet / Kopernika 3/ gdzie tylko moglam, bede w listopadzie to sama cos podrzuce, lepiej puszki czy suche? A moze co innego potrzeba? Jakies smyczki, miski, legowiska czy po prostu ja juz sama nie wiem????????

Alaa - jedzenie !!! Zima za pasem, więc puszki najbardziej pożądane, mieszamy z gorącym makaronem i psiaki mają coś ciepłego. Karma sucha również nam potrzebna tylko trochę lepszego kalibru niż Chappi - którą zapewnia nam gmina. Dzięki kochana za pamięć o nas. :calus:

Posted

Ten biszkoptowy labek Szadi już w nowym domku , natomiast czarna labka Vega chyba bedzie musiała trochę poczekać. Szalona dziewczyna, bardzo energiczna i żywiołowa, zaczepia i co nie fajne - dominuje. Bardzo mocna, trzeba uważać bo skacze i może przewrócić. Do ułożenia niestety...więc kolejna skomplikowana adopcja. Na jej korzyść przemawia wiek bo ma zaledwie rok ale nie nadaje się do każdego domu i tu musimy być czujni.

To ostatnie zdjęcie bez podtekstu seksualnego. Vega w ten sposób dominuje Szadi, oprócz tego ciągnie go za uszy i podgryza sprawiajac mu ból. Chyba chłopak odetchnął w nowym domu, boje się tylko kto w przytulisku będzie jej kolejną ,,ofiarą''.

Posted

[quote name='figa33']z wyglądu trochę taka druga Sonia

Beciu , a jakie puszki są potrzebne , takie duże 1 kg czy mniejsze ?[/QUOTE]

One z Sonią bardzo podobne do siebie, właściwie jak dla mnie to ciężko je rozróżnić.
Figuniu, oczywiście duże puszki bo otwierajac taką puchę możemy nakarmić kilka psów mieszając ją np. z makaronem.