figa33 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 piękny !:loveu: majuska wychuchała , wyczesała :lol: i widać ,że nie jest wcale duży , taki w sumie średni piesek Quote
Roszpunka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Zachwycam się, bo teraz widzę jego proporcje - te długie łapinki, szczupły tułów, sportowa sylwetka i uśmiechnięty pychol - jest naprawdę bardzo reprezentacyjny. Majuska, doprowadziłaś do ładu poczochrane czupiradło i chyba się troszkę zauroczyłam ;) Quote
matinestka Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='karolciasz28']Czy Mela i Edi mają wątki? Edi jest na fcb Quote
barb Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 figa33 napisał(a):piękny !:loveu: majuska wychuchała , wyczesała :lol: i widać ,że nie jest wcale duży , taki w sumie średni piesek Na wcześniejszych zdjęciach, które są w ogłoszeniach Terri wydaje się znacznie większy. A Rozio bywa jeszcze w Przytulisku ? Quote
Becia66 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 barb napisał(a): A Rozio bywa jeszcze w Przytulisku ? niestety nie. Quote
bogutek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 majuska napisał(a):mamy niesamowicie utalentowane wolontariuszki : [video=youtube;vg8vKvX4A_4]http://www.youtube.com/watch?v=vg8vKvX4A_4[/video] dlaczego Zuzia nie tańczy ??? Quote
majuska Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 bogutek napisał(a):dlaczego Zuzia nie tańczy ??? Oj...coś tam podryguje...ma odpowiedzialna misję - Kaję trzyma :D Quote
Becia66 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Podczas akcji w Millenium Hal jeden z dwóch kotków / ten pierwszy jaśniejszy/ trafił do szwagierki mojej przyjaciółki. Dom troskliwy i odpowiedzialny, ale ten świat mały :lol:. Quote
majuska Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 A ja z opóźnieniem:oops:..ale daje znać, że Klakson w nowym domu!!!:multi: Quote
barb Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='majuska']A ja z opóźnieniem:oops:..ale daje znać, że Klakson w nowym domu!!!:multi: A kto to jest Klakson ? Quote
majuska Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 biało-czarny kociak z chorym oczkiem od Magdy z DT Quote
barb Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 majuska napisał(a):biało-czarny kociak z chorym oczkiem od Magdy z DT To cieszę się, że ma domek. Quote
Agula99 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 A my dostaliśmy dziś około 20 sienników dla naszych psiaków, każdy ma teraz leżaneczkę przed budką, a jak się zedrze, lub podzieje coś innego, to dostanie następną :) Quote
barb Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) Dziewczyny, znacie kogos z Warszawy kto moglby zrobić wizytw przedadopcyjną na Saskiej Kępie? Chodzi o suczke Adelkę z wątku Pieski wyciągniete z olkuskiej mordowni... http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów post 3070 i nastepne poszukuje missieek Edited June 10, 2012 by barb Quote
Becia66 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='barb']Dziewczyny, znacie kogos z Warszawy kto moglby zrobić wizytw przedadopcyjną na Saskiej Kępie? Chodzi o suczke Adelkę z wątku Pieski wyciągniete z olkuskiej mordowni... http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów post 3070 i nastepne poszukuje missieek nie znam ale może łatwiej poszukać kogoś z sąsiedniej dzielnicy tylko ie wiem jaka to. Quote
barb Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Link do ogloszenia na dogo w dziale przygarne psa. Może Terrego podeslać skoro moze być terirowaty? http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/4988/ Quote
Agula99 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 karolciasz28 napisał(a):Pekińczyk? Cudny nochal.:lol: Tak Pekińczyk, bardzo sympatyczny, zabrany z ulicy dziś przez naszą wetkę, nie jest jakiś zaniedbany, ale super zadbany też nie jest, a powinien być, od razu spodobała mu się Fionka i z Kajką też się zaprzyjaźnił, był na spacerku, ładnie chodzi na smyczce, taki milutek, słodziutek. Terri oczywiście go nienawidzi, Beniu i Tobiś też!!! :) Zostały sprawdzone wszystkie domy, które są zarejestrowane u wetki i żaden pekin nie zginał, więc mniemam że nam go podrzucili :shake: Quote
karolciasz28 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Agula99 napisał(a):więc mniemam że nam go podrzucili :shake: Skutek zbliżających się wakacji?:shake: Quote
Agula99 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 karolciasz28 napisał(a):Skutek zbliżających się wakacji?:shake: Chyba raczej skutek głupoty!!! Quote
Becia66 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Agula99 napisał(a): Zostały sprawdzone wszystkie domy, które są zarejestrowane u wetki i żaden pekin nie zginał, więc mniemam że nam go podrzucili :shake: może to z tej samej hodowli co 2 pekinki w zimie... Quote
Recommended Posts