Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Zachwycam się, bo teraz widzę jego proporcje - te długie łapinki, szczupły tułów, sportowa sylwetka i uśmiechnięty pychol - jest naprawdę bardzo reprezentacyjny.
Majuska, doprowadziłaś do ładu poczochrane czupiradło i chyba się troszkę zauroczyłam ;)

Posted

figa33 napisał(a):
piękny !:loveu: majuska wychuchała , wyczesała :lol: i widać ,że nie jest wcale duży , taki w sumie średni piesek

Na wcześniejszych zdjęciach, które są w ogłoszeniach Terri wydaje się znacznie większy.

A Rozio bywa jeszcze w Przytulisku ?

Posted

majuska napisał(a):
mamy niesamowicie utalentowane wolontariuszki :

[video=youtube;vg8vKvX4A_4]http://www.youtube.com/watch?v=vg8vKvX4A_4[/video]

dlaczego Zuzia nie tańczy ???

Posted

Podczas akcji w Millenium Hal jeden z dwóch kotków / ten pierwszy jaśniejszy/ trafił do szwagierki mojej przyjaciółki. Dom troskliwy i odpowiedzialny, ale ten świat mały :lol:.

Posted

[quote name='majuska']A ja z opóźnieniem:oops:..ale daje znać, że Klakson w nowym domu!!!:multi:

A kto to jest Klakson ?

Posted

A my dostaliśmy dziś około 20 sienników dla naszych psiaków, każdy ma teraz leżaneczkę przed budką, a jak się zedrze, lub podzieje coś innego, to dostanie następną :)

Posted

[quote name='barb']Dziewczyny, znacie kogos z Warszawy kto moglby zrobić wizytw przedadopcyjną na Saskiej Kępie?
Chodzi o suczke Adelkę z wątku Pieski wyciągniete z olkuskiej mordowni...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-pod-moją-opieką-pilnie-szukają-domów

post 3070 i nastepne
poszukuje missieek

nie znam ale może łatwiej poszukać kogoś z sąsiedniej dzielnicy tylko ie wiem jaka to.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Pekińczyk?
Cudny nochal.:lol:

Tak Pekińczyk, bardzo sympatyczny, zabrany z ulicy dziś przez naszą wetkę, nie jest jakiś zaniedbany, ale super zadbany też nie jest, a powinien być, od razu spodobała mu się Fionka i z Kajką też się zaprzyjaźnił, był na spacerku, ładnie chodzi na smyczce, taki milutek, słodziutek. Terri oczywiście go nienawidzi, Beniu i Tobiś też!!! :) Zostały sprawdzone wszystkie domy, które są zarejestrowane u wetki i żaden pekin nie zginał, więc mniemam że nam go podrzucili :shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Zostały sprawdzone wszystkie domy, które są zarejestrowane u wetki i żaden pekin nie zginał, więc mniemam że nam go podrzucili :shake:

może to z tej samej hodowli co 2 pekinki w zimie...