Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Przymilna:)

Czy mamy jakies kociaczki male? Bo mysle ze male kocie mozna by wziac tez na akcje w MH

Aha dostalam wiadomosc ze pewna Pani zakupila dla schroniska 15 kg pronature:) jak sie uda to odbierzemy to w czw i zawieziemy do przytuliska

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):

dostalam wiadomosc ze pewna Pani zakupila dla schroniska 15 kg pronature:) jak sie uda to odbierzemy to w czw i zawieziemy do przytuliska

świetna wiadomość bo ta karma którą mamy byle jaka. Ostatnio Agula zakupiła puszki w Makro za psie datki, to mają trochę urozmaicenia.

Posted

Tak Guniu Muza ma nowy dom, od paru dni ( zakręcona jestem i nie dałam znać ) ona w sumie nie była małym kociakiem tylko dorosłą "dzikuską" ale się udało :)

No wlasnie, może jakoś żółwia weźmiemy, też o tym kiedyś myślałam :)

Posted

Kolezanko Beciu, proponowalam zakup karmy jakis czas temu to mnie Kolezanka ZLALA CIENKIM SIUREM:diabloti:
czekalam na odpowiedz trzy tygodnie, alem sie nie doczekala wiec karma a raczej kasa na karme powedrowala w inne miejsce:evil_lol:

Posted

Alaa napisał(a):
Kolezanko Beciu, proponowalam zakup karmy jakis czas temu to mnie Kolezanka ZLALA CIENKIM SIUREM:diabloti:
czekalam na odpowiedz trzy tygodnie, alem sie nie doczekala wiec karma a raczej kasa na karme powedrowala w inne miejsce:evil_lol:

no to szkoda, moja wina, moja wielka wina ale następnym razem pomyśl o nas.

Posted

majuska napisał(a):
Kaja, Terry, Tobi i nowa sunia pewnie.

To super, że Kajusia też będzie się mogla pokazać :Cool!:

Posted

Trzymam:)

Impreza w MH ustalona na 15:00 z piesami trzeba byc troche wczesniej :) Ja mam tego samego dani oprowadzanie mam nadzieje ze wyrobie bo mam jakies przemowy siekac ;| mam nadzieje ze ktoras z was mnie wesprze ;)