karolciasz28 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zapraszam Was dziewczyny serdecznie na wątek do "moich" szczyli. http://www.dogomania.pl/forum/threads/227180-2-szczeniaki-w-typie-husky-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w!?p=19106474#post19106474 Quote
majuska Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 dziewczyny ja poczekam parę dni z porządkami w pierwszych postach, coby nie zapeszać, ok ? ;) Quote
Agula99 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Poczekaj, poczekaj, Albina zresztą na pierwszej stronie nie było, no ale i tak jakoś się stresuję ... Quote
Irka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Becia66']Przytulisko nasze zyskuje na urodzie. Wczoraj zasadziliśmy 8 drzewek , jesli sie przyjmą będzie pięknie zielono i przede wszystkim cień dla psiaków bo do tej pory jak na patelni. To pierwsze drzewko, trzeba zachować to zdjęcie ku pamięci Szczególne podziękowania składamy p.Maćkowi - /adoptowal naszą Ninkę/, który dzielnie walczył z ośmioma dołami - a nie było to łatwe bo ziemia w przytulisku twarda jak głaz , a potem jeszcze pięknie zabezpieczł drzewka wbijajac ponad 20 pali z osłonką. Zdjęć nie mam bo zastał nas rzęsisty deszcz i zmokliśmy do cna. Ale nic to, najważniejsze że psiaki będą miały trochę cienia dla ochłody.[/QUO O rety !!!!!!!!! Wchodzę ja dziś na dogo i widzę a tu takie zmiany i pomysły !!!!!!! Super super Quote
SZPiLKA23 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Hahaha to faktycznie jak tak dalej pojdzie to nie bedzie psow na akcje w MH ;) Badz szczesliwy :) Quote
Becia66 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 co niektórym już się całkiem we łbach poprzewracało ,, [FONT=Verdana]Witam jestem zainteresowany pieskiem proszę o kontakt na numer :8890718... '' [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]Jak widać zainteresowanie wielkie. [/FONT]:angryy: Quote
karolciasz28 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ja dostałam dziś smsa o Tosię i Fizię, brzmiał tak: naprawdę masz do oddania suczki husky? pisz szybko! po kilku chwilach ten sam ktoś: odpisz bo się rozmyślę... :angryy: Quote
Lucyja Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ostatnio jak było ogłoszenia pieska do adopcji z moim numerem telefonu, to facet pisał smsy i koniecznie chciał się dowiedziec jak mam na imię. Kiedy mu odpisałam, że moje imie nie ma nic wspólnego z adopcja psa, odpisał, że on musi wiedzieć od kogo bierze psa. Smsy od tego idioty dostawałam chyba przez tydzień. W końcu mu się znudziło. A od innej osoby dostałam smsowy opieprz, jaki ze mnie człowiek, że chcę oddać psa do adopcji :) Tak więc idiotów nie brakuje :) Quote
baster i lusi Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jest taki fajny wątek ..po ile ten pies http://www.dogomania.pl/forum/threads/207657-Po-ile-ten-pies-%29 Quote
Becia66 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 (edited) [quote name='Becia66']co niektórym już się całkiem we łbach poprzewracało ,, [FONT=Verdana]Witam jestem zainteresowany pieskiem proszę o kontakt na numer :8890718... '' [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]Jak widać zainteresowanie wielkie. [/FONT]:angryy: no chyba mnie pokręci, kolejny mail od tego samego ,,zainteresowanego'' [FONT=Verdana]lablador na łancuchu który ma około 6 miecięcy proszę o kontakt pod numer :88907182.. [/FONT] To jest dokładnie cały mail, ani Dzień dobry ani pocałuj mnie w d... Edited May 21, 2012 by Becia66 Quote
GuniaP Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 A to telefon piekarza z piekarni "Daria" z Chojnic woj. pomorskie wygooglałam :-D Quote
Becia66 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='GuniaP']A to telefon piekarza z piekarni "Daria" z Chojnic woj. pomorskie wygooglałam :-D[/QUOTE] czyli rozumiem, że nie dość że mam do niego dzwonić bo robi mi łaskę biorąc za friko 6-miesięcznego labradora , to jeszcze pewnie zawieźć do Chojnic :cool3:. Quote
majuska Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Beciu ja też dostaję SMSy o Maksa, a nawet dzwonią wciąż i pierwsze pytanie zwykle brzmi : gdzie i kiedy można go odebrać ? :D więc wyjaśniam, że przeprowadzamy przed każdą adopcją wizyty i to my oceniamy czy ten dom się nadaje dla naszego podopiecznego, a potem decydujemy czy pies może tam iść do adopcji, a nie, że ktoś sobie przyjeżdża ( to i tak sukces, że nie każą sobie przywozić :) ) i bierze psa...no i potem następuje takie przeciągłe: ahaaaaa...no i wtedy ja zakańczam rozmowę informując, że Maksio jest od dawna w swoim nowym domu, bo 6-cio miesięczne labradory schodzą jak świeże bułki i było dzwonić wcześniej :D :D Quote
Agula99 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 He he he dobre majuska!! :) no to świeżutkie wieści z domu Maksia!!! Wszystko super, Maksiu ma się dobrze, jest grzeczny, wszystkich kocha a wszyscy kochają jego!! Bawi się, szaleje, chodzi na spacerki (dopiero się uczy, bo ma syndrom psa łańcuchowego, czyli kręcenie się w kółko), jeździ z państwem na działkę, wystarczyło raz wepchnąć go do samochodu, a już sam wskakuje!! No super, super, malinka, jeżynka i wieprzowinka ;) Quote
figa33 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ha ha frajerzy , pewnie ,że było dzwonić wcześniej taki Maksio to nie byle kto syndrom psa łańcuchowego ...ech.. bidulek:shake: za to teraz super hiper i niech już tak zostanie:lol: Quote
karolciasz28 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dziewczyny udało mi się namówić mamę i ciocię, także będę na akcji w MH. :) Strasznie się cieszę, że poznam Was i wytule te nasze psiska.:lol: Quote
majuska Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny udało mi się namówić mamę i ciocię, także będę na akcji w MH. :) Strasznie się cieszę, że poznam Was i wytule te nasze psiska.:lol:[/QUOTE] O ile jeszcze jakieś nam zostaną :D:eviltong:..ale fajnie Karolciu, przyjeżdżajcie :) Quote
barb Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='majuska']O ile jeszcze jakieś nam zostaną :D:eviltong:...[/QUOTE] Czyżby jakieś kolejne domki się szykowały ? ;) Quote
SZPiLKA23 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Typy mysle ze zostaly to bede wysylala foty i robila plakaty i tu prośba o duze formaty zdjec jezeli ktos ma Quote
Agula99 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 A u nas nowa sunia, kochana, słodka, czarnulka!! :) jakby co dołączy do szczęśliwców na imprezie ;) Quote
baster i lusi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 cioteczki zobaczcie jakie zapytanie o psiaka. [quote name='fioneczka']dziś było zapytanie o Czesia wysłałam ankietę ... kilka pytań i odpowiedzi z niej dodam że w ogłoszeniach napisane jest że jeśli dzieci to powyżej 12 lat i dom bez zwierząt Jeśli ma Pani/Pan dzieci, proszę podać w jakim są wieku. 3.Córka 7 miesiecy Czy kiedykolwiek w domu Pani/Pana był lub jest pies lub inne zwierzę? Proszę o nim opowiedzieć, skąd wziął się w Państwa rodzinie. 10.Tak mamy dwa yorki. Sąbardzo przyjazne dla innych ludzi i innych zwierząt. Co Pan/Pani zrobi jeśli pies ucieknie? 14.Mam nadzieje ze nieucieknie Co Pan/Pani zrobi jeśli pies kogoś pogryzie? 15.Nigdy mnie żadenamstaff nie pogrzyzl Czego oczekuje Pan/Pani od adoptowanego psa? Jaki ma być? Jakie powinien posiadać cechy? 16.Oczekuje ze będziemilym psem domowym. Ile czasu może Pan/Pani poświęcić na spacery z psem? Ile ich będzie w ciągu dnia? 18. 4 razy dziennie po minimum 2 godziny Czym zamierza Pan/Pani karmić psa? Ile razy dziennie? 24.Specjalna karma dla amstaffuf. Do tego jakis ryz z kurczkiem. Pies będzie karmiony Wedlu swoich potrzeb Jeśli Pan/Pani jest osobą bezdzietną to co stanie się z psem kiedy pojawią się dzieci w rodzinie? 26.Ja mam corke couwielbia psy chyba jednak to nie TEN dom ;) Quote
Recommended Posts