Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66']Przytulisko nasze zyskuje na urodzie. Wczoraj zasadziliśmy 8 drzewek , jesli sie przyjmą będzie pięknie zielono i przede wszystkim cień dla psiaków bo do tej pory jak na patelni. To pierwsze drzewko, trzeba zachować to zdjęcie ku pamięci

Szczególne podziękowania składamy p.Maćkowi - /adoptowal naszą Ninkę/, który dzielnie walczył z ośmioma dołami - a nie było to łatwe bo ziemia w przytulisku twarda jak głaz , a potem jeszcze pięknie zabezpieczł drzewka wbijajac ponad 20 pali z osłonką. Zdjęć nie mam bo zastał nas rzęsisty deszcz i zmokliśmy do cna. Ale nic to, najważniejsze że psiaki będą miały trochę cienia dla ochłody.[/QUO
O rety !!!!!!!!! Wchodzę ja dziś na dogo i widzę a tu takie zmiany i pomysły !!!!!!! Super super

Posted

co niektórym już się całkiem we łbach poprzewracało

,, [FONT=Verdana]Witam jestem zainteresowany pieskiem proszę o kontakt na numer :8890718... '' [/FONT][FONT=Verdana]

[/FONT]
[FONT=Verdana]Jak widać zainteresowanie wielkie. [/FONT]:angryy:

Posted

Ostatnio jak było ogłoszenia pieska do adopcji z moim numerem telefonu, to facet pisał smsy i koniecznie chciał się dowiedziec jak mam na imię. Kiedy mu odpisałam, że moje imie nie ma nic wspólnego z adopcja psa, odpisał, że on musi wiedzieć od kogo bierze psa. Smsy od tego idioty dostawałam chyba przez tydzień. W końcu mu się znudziło.
A od innej osoby dostałam smsowy opieprz, jaki ze mnie człowiek, że chcę oddać psa do adopcji :) Tak więc idiotów nie brakuje :)

Posted (edited)

[quote name='Becia66']co niektórym już się całkiem we łbach poprzewracało

,, [FONT=Verdana]Witam jestem zainteresowany pieskiem proszę o kontakt na numer :8890718... '' [/FONT][FONT=Verdana]

[/FONT]
[FONT=Verdana]Jak widać zainteresowanie wielkie. [/FONT]:angryy:

no chyba mnie pokręci, kolejny mail od tego samego ,,zainteresowanego''

[FONT=Verdana]lablador na łancuchu który ma około 6 miecięcy proszę o kontakt pod numer :88907182..
[/FONT]

To jest dokładnie cały mail, ani Dzień dobry ani pocałuj mnie w d...

Edited by Becia66
Posted

[quote name='GuniaP']A to telefon piekarza z piekarni "Daria" z Chojnic woj. pomorskie wygooglałam :-D[/QUOTE]

czyli rozumiem, że nie dość że mam do niego dzwonić bo robi mi łaskę biorąc za friko 6-miesięcznego labradora , to jeszcze pewnie zawieźć do Chojnic :cool3:.

Posted

Beciu ja też dostaję SMSy o Maksa, a nawet dzwonią wciąż i pierwsze pytanie zwykle brzmi : gdzie i kiedy można go odebrać ? :D więc wyjaśniam, że przeprowadzamy przed każdą adopcją wizyty i to my oceniamy czy ten dom się nadaje dla naszego podopiecznego, a potem decydujemy czy pies może tam iść do adopcji, a nie, że ktoś sobie przyjeżdża ( to i tak sukces, że nie każą sobie przywozić :) ) i bierze psa...no i potem następuje takie przeciągłe: ahaaaaa...no i wtedy ja zakańczam rozmowę informując, że Maksio jest od dawna w swoim nowym domu, bo 6-cio miesięczne labradory schodzą jak świeże bułki i było dzwonić wcześniej :D :D

Posted

He he he dobre majuska!! :) no to świeżutkie wieści z domu Maksia!!!
Wszystko super, Maksiu ma się dobrze, jest grzeczny, wszystkich kocha a wszyscy kochają jego!! Bawi się, szaleje, chodzi na spacerki (dopiero się uczy, bo ma syndrom psa łańcuchowego, czyli kręcenie się w kółko), jeździ z państwem na działkę, wystarczyło raz wepchnąć go do samochodu, a już sam wskakuje!! No super, super, malinka, jeżynka i wieprzowinka ;)

Posted

ha ha frajerzy , pewnie ,że było dzwonić wcześniej
taki Maksio to nie byle kto
syndrom psa łańcuchowego ...ech.. bidulek:shake:
za to teraz super hiper i niech już tak zostanie:lol:

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny udało mi się namówić mamę i ciocię, także będę na akcji w MH. :) Strasznie się cieszę, że poznam Was i wytule te nasze psiska.:lol:[/QUOTE]

O ile jeszcze jakieś nam zostaną :D:eviltong:..ale fajnie Karolciu, przyjeżdżajcie :)

Posted

[quote name='majuska']O ile jeszcze jakieś nam zostaną :D:eviltong:...[/QUOTE]
Czyżby jakieś kolejne domki się szykowały ? ;)

Posted

cioteczki zobaczcie jakie zapytanie o psiaka.

[quote name='fioneczka']dziś było zapytanie o Czesia

wysłałam ankietę ... kilka pytań i odpowiedzi z niej
dodam że w ogłoszeniach napisane jest że jeśli dzieci to powyżej 12 lat i dom bez zwierząt

Jeśli ma Pani/Pan dzieci, proszę podać w jakim są wieku.

3.Córka 7 miesiecy

Czy kiedykolwiek w domu Pani/Pana był lub jest pies lub inne zwierzę? Proszę o nim opowiedzieć, skąd wziął się w Państwa rodzinie.

10.Tak mamy dwa yorki. Sąbardzo przyjazne dla innych ludzi i innych zwierząt.

Co Pan/Pani zrobi jeśli pies ucieknie?

14.Mam nadzieje ze nieucieknie

Co Pan/Pani zrobi jeśli pies kogoś pogryzie?

15.Nigdy mnie żadenamstaff nie pogrzyzl

Czego oczekuje Pan/Pani od adoptowanego psa? Jaki ma być? Jakie powinien posiadać cechy?

16.Oczekuje ze będziemilym psem domowym.

Ile czasu może Pan/Pani poświęcić na spacery z psem? Ile ich będzie w ciągu dnia?

18. 4 razy dziennie po minimum 2 godziny

Czym zamierza Pan/Pani karmić psa? Ile razy dziennie?

24.Specjalna karma dla amstaffuf. Do tego jakis ryz z kurczkiem. Pies będzie karmiony Wedlu swoich potrzeb

Jeśli Pan/Pani jest osobą bezdzietną to co stanie się z psem kiedy pojawią się dzieci w rodzinie?

26.Ja mam corke couwielbia psy

chyba jednak to nie TEN dom ;)