SZPiLKA23 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 No to szybka akcja zakonczona fiaskiem ehhhh... ludzie myslcie bo pies to nie zabawka, ze jak sie nakreci to chodzi a jak nie to moze sobie lezec :-/ Quote
Agula99 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Dobre wieści!!!!! Maksiu pojechał do domu!!!! :multi: Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze!!! Będę dzwoniła wieczorem i zapytam co i jak!!! Dziś Maksiu był już spokojniejszy, super bawił się z Figą!! No Maksiu, niech Ci się psinko wreszcie powiedzie, bo mnie do grobu wpędzisz :) :loveu: Maksiu z Figulcem: :) Quote
Becia66 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) Przytulisko nasze zyskuje na urodzie. Wczoraj zasadziliśmy 8 drzewek , jesli sie przyjmą będzie pięknie zielono i przede wszystkim cień dla psiaków bo do tej pory jak na patelni. To pierwsze drzewko, trzeba zachować to zdjęcie ku pamięci Szczególne podziękowania składamy p.Maćkowi - /adoptowal naszą Ninkę/, który dzielnie walczył z ośmioma dołami - a nie było to łatwe bo ziemia w przytulisku twarda jak głaz , a potem jeszcze pięknie zabezpieczł drzewka wbijajac ponad 20 pali z osłonką. Zdjęć nie mam bo zastał nas rzęsisty deszcz i zmokliśmy do cna. Ale nic to, najważniejsze że psiaki będą miały trochę cienia dla ochłody. Edited May 13, 2012 by Becia66 Quote
figa33 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 wow ! same dobre wieści ! Maksiu :happy1: i te drzewka to super pomysł !!:loveu: Quote
Agula99 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Dzwoniłam do Maksia, wszystko jak na razie w porządku, Maksiu jest miły, grzeczny, kochany, lgnie do człwieka, przytula się, bawi się! Wszystkich lubi, każdemu się podoba!! :) I mam nadzieję, że tak zostanie :) Quote
karolciasz28 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ale si działo. Mam nadzieje ze Maks teraz będzie szczęśliwy.:lol: Drzewka to świetny pomysł, ulga dla psów w upały.:lol: Quote
Agula99 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='karolciasz28']Ale si działo. Mam nadzieje ze Maks teraz będzie szczęśliwy.:lol: Drzewka to świetny pomysł, ulga dla psów w upały.:lol:[/QUOTE] Oj działo się Karolcia, działo, ja dziś jak flak!! Ale mam nadzieję, że wreszcie wychodzimy na prosta ;) Quote
majuska Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Na imprezę w MH 3 czerwca proponuję: Kaję, Albina, Figę , Tobiego to na pewno, ewentualnie Terrego. czyli 4 psy, maksymalnie 5. Sonia odpada, Dingo i Muki ze względu na wiek i ślepotkę powinni miec spokój i bezstresowy żywot, Benio ze względu na gabaryty i siłę również się nie kwalifikuje. Jeżeli chodzi o osoby które będą uczestniczyć: to na pewno ja, Agula, Becia, moja córka Kaśka...podobno ma też przyjechać ( o ile da radę ) Dzika Figa i jeszcze jedna Pani z Boguchwały Samochodów mamy bodajże 3 : Beci, mój i tej pani z Boguchwały Quote
majuska Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 czarno-biała kicia Sweety z gabinetu ma dom :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='majuska']Na imprezę w MH 3 czerwca proponuję: Kaję, Albina, Figę , Tobiego to na pewno, ewentualnie Terrego. czyli 4 psy, maksymalnie 5. Sonia odpada, Dingo i Muki ze względu na wiek i ślepotkę powinni miec spokój i bezstresowy żywot, Benio ze względu na gabaryty i siłę również się nie kwalifikuje. Jeżeli chodzi o osoby które będą uczestniczyć: to na pewno ja, Agula, Becia, moja córka Kaśka...podobno ma też przyjechać ( o ile da radę ) Dzika Figa i jeszcze jedna Pani z Boguchwały Samochodów mamy bodajże 3 : Beci, mój i tej pani z Boguchwały[/QUOTE] Super :) dziekuje za pierwsze wytyczne ka oczywiscie tez bede moze uda mi sie Miske namowic bo wiem ze pytala o ta akcje :) aha dostajemy skorzane obrozki parciane smyczki i 2.7 kg karmy pronature :) Maksiu powodzenia :) Quote
matinestka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 NELSON w nowym domku :) p.s. Opiekun Nelsonka zapowiedział więcej zdjęć :) Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Czyżby pan wstawił Nelsona na FB????:) Ale on cudny :) Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Małe sprostowanie, pani nie jest z Boguchwały, tylko z Łańcuta i zaadoptowała dla mamy naszego Felusia!!! Bardzo serdecznie ją pozdrawiam, bo jest wierną naszą czytelniczką i po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi: Quote
Becia66 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Agula99']po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:[/QUOTE] serdecznie zachęcamy i za pomoc z góry dziękujemy. Quote
baster i lusi Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 będę z wami myślami bo moja wnusia na rocznicę komunii i nie mogę przyjechać. Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='baster i lusi']będę z wami myślami bo moja wnusia na rocznicę komunii i nie mogę przyjechać.[/QUOTE] Wszystkie myśli byleby pozytywne zawsze potrzebne :cool3: Quote
majuska Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Agula99']Małe sprostowanie, pani nie jest z Boguchwały, tylko z Łańcuta i zaadoptowała dla mamy naszego Felusia!!! Bardzo serdecznie ją pozdrawiam, bo jest wierną naszą czytelniczką i po raz kolejny zachęcam ją do dołączenia na nasze forum!!! :lol::p:cool3: Pani koniecznie chce jechać z Tobisiem, to chyba jej tego nie odmówimy??? :multi::multi:[/QUOTE] Miło wiedzieć , że mamy takich fajnych "ukrytych" czytelników , pozdrawiamy:bye: Quote
karolciasz28 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Dziewczyny od razu przepraszam, że piszę to tutaj, ale po prostu nie mam gdzie. Znowu chodzi o Adamówkę... Ktoś wyrzucił szczenną sukę husky, jeden szczeniak nie żyje, psiaka ktoś wziął, zostały 3 suczki i matka. Szczeniaki są odchowane i gotowe do adopcji, założę wątek i znowu liczę na waszą pomoc... Ja mam dość, gmina się niczym nie interesuje.:angryy: Dobrze, że chociaż przybywają u ludzi z ogromnym sercem, którzy je przetrzymają do znalezienia domu. Quote
bogutek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='figa33']Nelsonik wygląda na bardzo szczęśliwego:lol:[/QUOTE] Nie tylko wygląda ... JEST !!!:loveu: Quote
Becia66 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Dzisiaj do nowego domku pojechała moja ukochana Figa :loveu: Quote
barb Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 :multi::multi::multi: [quote name='Becia66']Dzisiaj do nowego domku pojechała moja ukochana Figa :loveu: [/QUOTE] :loveu: Quote
Agula99 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny od razu przepraszam, że piszę to tutaj, ale po prostu nie mam gdzie. Znowu chodzi o Adamówkę... Ktoś wyrzucił szczenną sukę husky, jeden szczeniak nie żyje, psiaka ktoś wziął, zostały 3 suczki i matka. Szczeniaki są odchowane i gotowe do adopcji, założę wątek i znowu liczę na waszą pomoc... Ja mam dość, gmina się niczym nie interesuje.:angryy: Dobrze, że chociaż przybywają u ludzi z ogromnym sercem, którzy je przetrzymają do znalezienia domu.[/QUOTE] Karolcia nie przepraszaj, tylko zakładaj wątek i trzeba działać, dobrze, że ma je kto przetrzymać!! A Figuni życzymy duuużo szczęścia :):loveu: Quote
majuska Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Cieszę się bardzo z nowego domku Figuni, jak tak dalej pójdzie to kto na imprezę do MH pojedzie:razz::eviltong:? Quote
Recommended Posts