Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dostałam takiego maila:

"> mam takie pytanie czy Państwo przyjmujecie małe psy 2-miesięczne które sie urodziły; albo wiedzą co z takim zwierzakiem zrobić ? okociły mi sie dwa psy jednego bym sobie zostawiła jednego musze oddać, mały czarny kundelek

:shake:

Posted

Ja już też nie mogę...ale spróbujmy:
Kaja, Szczepan, Muki, Sonia, Dingo, Sybir, Nelson, Sprajt, Szarik, Figa i Tobi poza przytuliskiem....wychodzi, że 10+1, aaa... i Benio:oops:....11+1...massakra:roll:

Posted

No to on szczęściarz, jedyny w przytulisku który ma dwa wątki!! :) A kto z krosna??? Ta pani o której kiedyś pisałam na wątku Sprita była z Krosna, mam nadzieję że to nie ona i że uderzyła z drugiej strony, zresztą dom ma być sprawdzony!!!! Beciu, a wątek kilka postów wyżej z jego zdjęciem, ojj przez te remonty, to nawet nie masz czasu wątku poczytać ;)

Posted

[quote name='majuska']Bardzo fajnie Beciu tylko, że on ma już wątek :D
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226090-Porzucony-Sprite-czeka-na-super-dom!!!

Tak mi coś świtało, ale nie mogłam znaleźć w subskrybcjach...
Hihi, to co teraz, będziecie szukały drugiego takiego samego żeby się liczba wątków zgadzała z liczbą psów? :evil_lol:

Na dniach startuję z bazarzyskiem, dostałam maile z opisami od Majuski, któraś chce jeszcze coś dorzucić?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Tak mi coś świtało, ale nie mogłam znaleźć w subskrybcjach...
Na dniach startuję z bazarzyskiem, dostałam maile z opisami od Majuski, któraś chce jeszcze coś dorzucić?

To ma być bazarek ubraniowy czy róznościowy? Fotki i opisy mozna wyslać na maila?
Może będę miala parę drobiazgów, to wyslać fotki i opisy na maila?
A Ciotka Szpilka nie chce połączyć bazarów bo miała w planie robić, to może lepiej jeden duży?

Posted

barb napisał(a):
To ma być bazarek ubraniowy czy róznościowy? Fotki i opisy mozna wyslać na maila?
Może będę miala parę drobiazgów, to wyslać fotki i opisy na maila?
A Ciotka Szpilka nie chce połączyć bazarów bo miała w planie robić, to może lepiej jeden duży?

Barb, różnościowy, co kto ma, choć z przewaga ubraniową.
Jesli tylko Szpilka zechce połączyć siły to super, ja cały czas czekam na sygnał, że paczka z rzeczmi doszła, bo nie będę wystawiać czegoś, co nie wiem gdzie jest.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Barb, różnościowy, co kto ma, choć z przewaga ubraniową.
Ok rozumiem.

Jesli tylko Szpilka zechce połączyć siły to super,

Fajnie by było. Wyslalam do niej fotki miniaturowych torebeczek w sam raz dla lalki Barbi. Kilka będzie na bazarku u Sharki - wstawię link jak będzie gotowy, żebyś mogla zobaczyć.
Dla Ciebie tez bym parę miała.
ja cały czas czekam na sygnał, że paczka z rzeczmi doszła, bo nie będę wystawiać czegoś, co nie wiem gdzie jest.

Czyli jest jeszcze trochę czasu żeby przejrzeć fanty i zrobić fotki.