karolciasz28 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Idiota... i jak taki ma dobrze rządzić miastem. Na fejsie już dołączyłam. Quote
SZPiLKA23 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Czy ktos nie zna osoby ktora chcialby 2 miesiecznego niby labka, ktos podrzucil dziewczynom mieszkającym na wynajmowanym mieszkaniu i nie moga go zatrzymac W puszcze uzbieralo sie 156 zł co z nimi robic? Quote
rozio Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 https://picasaweb.google.com/Rogulec/OstatnioZaktualizowane02?authuser=0&feat=directlink - miałem zrobić to zrobiłem i wstawiam. Nic więcej nie wiem. Boi się ale nie jest agresywna i nie pokazuje zębów. Jak ją wypuściłem z kojca to posprawdzała teren a potem się do mnie zbliżyła i za mną szła (szukała towarzystwa i bezpiecznego miejsca). Do kojca weszła jak jej pokazałem bez żadnych forteli. Nie próbowałem głaskać, żeby jej nie wystraszyć. Ręki nie ugryzła jak zbliżałem przez pręty do pyska w kojcu. Można stać przy misce i nawet trzymać ją w ręce jak je i nie warczy. Mojego psa się bała, z Terrym się zapoznała. Quote
Dzika_Figa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Co za bida dojna... Pewnie z jakiejś pseudo... EDIT: A czy ona aby nie w ciąży? Bo żebra widać, a wcięcia w talii niet.... Mam nadzieję, że się mylę Quote
figa33 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jejku , ale bida ... pewnie poród za porodem ...:-( Quote
majuska Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Jej...co to za suka?? Jakaś nowa?? Matko jedyna:shake::shake: ( bo rozumiem, że to ni eten labek co go rozio na ulicy znalazł i właściciel był znany:roll: ? ) Quote
majowa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 cioteczki będę w weekend w Rzeszowie, mam cos dla was w bagażniku i chciałabym podrzucić :) w jakich godzinach ktos będzie w przytulisku? obojetne sobota czy niedziela Quote
SZPiLKA23 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Czy ktos nie zna osoby ktora chcialby 2 miesiecznego niby labka, ktos podrzucil dziewczynom mieszkającym na wynajmowanym mieszkaniu i nie moga go zatrzymac W puszcze uzbieralo sie 156 zł co z nimi robic? Przypominam sie ;) Quote
majuska Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 SZPiLKA23 napisał(a): W puszcze uzbieralo sie 156 zł co z nimi robic? Ja nie czuję się "godna" wypowiadać w chwili obecnej na tematy związane z finansami ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 SZPiLKA23 napisał(a): W puszcze uzbieralo sie 156 zł co z nimi robic? Szpilka, nie chcą, to zdefrauduj :diabloti: Quote
karolciasz28 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Piękny pies, tylko jaka "powyciągana":shake:. Quote
SZPiLKA23 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Szpilka, nie chcą, to zdefrauduj :diabloti: Oke narazie beda u mnie ale jakby co to pamietajcie ze sa wrazie W Quote
majuska Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Szpileczko kto wie czy właśnie nie przydadzą sie te pieniążki pilnie na labkę którą Rozio tu wstawił, dzwoniła do mnie Justynka, że sunia jest w kiepskiej kondycji, tzn. te jej cyce..są odmrożone i leczenie będzie skomplikowane, i co najgorsze nie na nasze warunki przytuliskowe:placz::placz:, musimy wołać o jakąś pomoc, postaram się założyc zaraz jej wątek, Rozio mam nadzieję, że pozwolisz wykorzystać foty ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jasna cholera, jeszcze odmrożonych cyców Wam brakowało. Co za jakaś podła, paskudna zima! Pouderzam z nią na labkowe fora, może się znajdzie DT... Tylko jakies konkrety potrzebne, choćby decyzja, do kogo dzwonić. Quote
majuska Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Wątek labki: http://www.dogomania.pl/threads/223194-Labka-z-pseudo-koczowała-na-mrozie-odmrożone-sutki-potrzebny-pilnie-tymczas!!!?p=18645219#post18645219 [SIZE="4"]Pomocy!!! Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jest coraz gorzej!! Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta :shake:, na dodatek w DT mamy dwa kolejne psy. Mieszańca jamnika i pekińczyka. Państwo zgodzili się przetrzymać ich na razie, bo inaczej musieli by ich przywieść do nas. Mają porobić zdjęcia i przesłać...i jak się tu nie załamać..???:-( Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Agula , zmontowałabyś Benkowi jakiś wątek, bo z tego co wiem, to on u nas zostaje , tamten chłop, który niby miał byc właścicielem zarzeka się, że to nie jego pies, więc Benek u nas zostaje i oczywiście musimy mu znaleźc dom. TY go znasz najlepiej to najłatwiej Ci będzie jakiś tekst o nim napisać...plissss. I tym samym mamy 8 psów , czyli straszny tłok i kompletny zastój w adopcjach:placz::placz::placz: Na domiar złego w gabinecie u Justynki tłum kotów, jutro będę tam i pofocę wszystkie kocury, a potem dodam na picassowskie przytuliskowe konto ;) Podobno jakiś jamnikopodobny błąka się na pograniczu Boguchwały i Racławówki:shake::shake::shake: Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Wiem o Benku że zostaje, wiesz że ja na bieżąco. Benio jest kochany, to takie cudne psisko, jak się do mnie tuli i kładzie na pleckach żeby go głaskać, to aż mi się coś dzieje. Pozwolił mi do siebie podejść, bo nie pozwalał nikomu, sciągłam mu ten paskudny powrozek z szyi, założyłam nowiutką obróżkę. Jak on się cieszył na jej widok!! A dziś byliśmy na spacerku, jak on się radował, myślał, że smyczka ma z 10 metrów! On jest taki kochany i jeszcze te problemy z tymi zębami, dobrze, że zauważył to pan Maciek i mój bratanek, to od razu akcja poszła i dostaje teraz antybiotyk i już nie wyje tak boleściwie...boże tego się nie dało znieść, tego boleściwego wycia...ja już psychicznie nie daję rady...:( Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Majuska w sumie mamy 10, tego z pogranicza Racławówki, to jakiś facet na razie przetrzymuje, no i ta pekinka jeszcze. Wyobrażasz sobie u nas pekinkę jescze teraz??? :shake: Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ojezu, to on wył, bo go bolały zęby? Biedak.... I jeszcze pekinka... tylko się pochlastać... Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Ojezu, to on wył, bo go bolały zęby? Biedak.... I jeszcze pekinka... tylko się pochlastać... Nie jestem w stanie tego wytłumaczyć, ale kiedy szczekał to sobie coś tam przycinał, z tego wszystkiego to wyglądało jakby miał zęby wybite i wszystko zakrwawione, na szczęście już jest lepiej i Benio jest radosny, ale jak się odchodzi to się smuci, zresztą jak każdy psiak. Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 O Matko...nie wiedziałam o tych zębach:shake:..koszmar:shake: Agula, JAKA PEKINKA???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake: Quote
Agula99 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 majuska napisał(a):O Matko...nie wiedziałam o tych zębach:shake:..koszmar:shake: Agula, JAKA PEKINKA???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake: No pekinka!!! Zostały wyrzucone dwie pekinki, albo pekińczyk. Pekinkę udało się złapać,a tamto drugie biedne zginęło (pewnie pod kołami, Magda już mi nie mówiła bo co będzie mnie dobijała), i ta pani która ją złapała obiecała ją na razie przetrzymać, ma porobić zdjęcia i wysłać. Quote
majuska Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Pewnie znowu likwidacja jakiejś pseudo była:shake::shake: Dobrze, że ta pekinka ma na razie schronienie, bo gdzież taki pies do przytuliska, mam nadzieję, że ta pani jej nie odda, poza tym myślę, że pekince ( jak będą ładne fotki i trochę ogłoszeń ) to szybko domek się znajdzie Quote
Recommended Posts