Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

sa wrednymi potforami kradnacymi mi ołówki styropian i papier ścierny czasem wołam szczury czasem pomioty piekielne czasem ej zalezy ;), ale na żywca jednak bardziej przypominaja szynszyle

a geologiczne po wlascicielce
o pardon współlokatorce rzeczonych

Posted

Hehe:) Kochane nochale:) coraz zimniej i aż coś mi się robi jak pomyślę o tych wszystkich zwierzakach co mieszkają na zewnątrz a czasami nawet nie mają sięgdzie schronić:( Koło Krosna jest wieś Haczów i tam pewien pijak trzyma dwa psy na łańcuchu bez budy!!! Już kilkakrotnie pani Shangi na moją prośbę interweniowała do gminy w tej sprawie ale nadal nic nie zrobiono w tej kwestii:(Kobieta z gminy twierdzi,że ten pan KOCHA swoje psy! (dobre kocha psy i dlatego je tak męczy!?!?)a zresztą we wsi to pełno takich przypadków i podobno jest taki jakiś durny przepis,że jakby nawet gmina odebrała temu panu psy i chciała je umieścić w jakiś schronisku to od każdego psa gmina musi zapłacić do tego schroniska 5 tys zł!!! Tak ta kobieta z gminy to tłumaczyła.Przecież to jakieś chore wszystko:(((

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Znacie może kogoś do zrobienie wizyty dokładnie w Włodowicach, niedaleko Zawiercia, Myszkowa??

Ja niestety nie znam. Nawet nie wiem gdzie to jest ;)

Posted

No jest to w takim dziwnym miejscu, z dala od głównych miast, Zawiercie i Myszków rzeczywiście najbliżej, trzeba szukać kogoś z stamtąd. A dla kogo to potrzebujesz??

Posted

Gapka napisał(a):
Hehe:) Kochane nochale:) coraz zimniej i aż coś mi się robi jak pomyślę o tych wszystkich zwierzakach co mieszkają na zewnątrz a czasami nawet nie mają sięgdzie schronić:( Koło Krosna jest wieś Haczów i tam pewien pijak trzyma dwa psy na łańcuchu bez budy!!! Już kilkakrotnie pani Shangi na moją prośbę interweniowała do gminy w tej sprawie ale nadal nic nie zrobiono w tej kwestii:(Kobieta z gminy twierdzi,że ten pan KOCHA swoje psy! (dobre kocha psy i dlatego je tak męczy!?!?)a zresztą we wsi to pełno takich przypadków i podobno jest taki jakiś durny przepis,że jakby nawet gmina odebrała temu panu psy i chciała je umieścić w jakiś schronisku to od każdego psa gmina musi zapłacić do tego schroniska 5 tys zł!!! Tak ta kobieta z gminy to tłumaczyła.Przecież to jakieś chore wszystko:(((

Skoro gmina nie reaguje to moze sprobować jakieś media zainteresować ?

Posted

majuska napisał(a):
No jest to w takim dziwnym miejscu, z dala od głównych miast, Zawiercie i Myszków rzeczywiście najbliżej, trzeba szukać kogoś z stamtąd. A dla kogo to potrzebujesz??

Dzięki dziewczyny, zaraz do Ulki napiszę. :)
A wizyta dla puchacza Nera od Hani z Sanoka.

Posted

Dziewczyny w necie mozna obejrzeć dzisiejszy program Kundel bury i kocury, w ktorym jest Iwoniam ze swoimi dwoma tymczasowiczkami. To link - mam nadzieje, że będzie sie otwierał "Kundel..." 26.01.2012

Posted

Becia66 napisał(a):
o matko Rozi ale przygody miałeś, dobrze że umiesz zimną krew zachować i cię nie poniosło bo facet się prosił o coś więcej. :roll:

Coś go w pewnym momencie poniosło (nerwy puściły) bo gościa centralnie olewałem i ignorowałem. Chciał do mnie przystartować już przy Magdzie, ale się zreflektował, że trochę większy jestem i za pewny siebie i się nie zbliżył na odległość rażenia bo na bank by zaliczył :-).

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Co za historia, najważniejsze, że Budrys cały.
Co to Waszych podejrzeń - może lepiej nie pisać na forum, jest publiczne, nie wiadomo kto to czyta...

To moze wyedytować posty ?