Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Brawo Karolciasz. Nawet chora pożytecznie spędzasz czas ;)

Aja pomyślalam, żeby nie usuwać ogloszeń Felusia bo można na nich wyadoptować. Kaję. Jak bedzie telefon o Felka to Agula powie, że piesek juz ma dom ale jest śliczna suczka też kudłata i też malutka. Co wy na to?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Leżę w łóżku i klikam;) Ja ogłoszenia Felusia usunęłam i raczej zawsze usuwam :)

Ja tez usuwam ale taki pomysł przyszedł mi do glowy, żeby wykorzystać dla Kai bo oni podobni troszkę z urody.
Zobaczymy co Ciotki na to powiedzą ?

Posted

barb napisał(a):
Ja tez usuwam ale taki pomysł przyszedł mi do glowy, żeby wykorzystać dla Kai bo oni podobni troszkę z urody.

myślę ,że jak najbardziej , są w jednym typie , choć często się zdarza ,że to ma być własnie ten psiak , nie inny i już :cool3:

Posted

barb napisał(a):

Dziewczyny, wykorzystujcie, zamieniajcie!! Jak by to pomogło, to czemu nie!!! Nie musicie przecież czekać na każdą akceptację z naszej strony!! Po prostu działajcie!!! Czyńcie swą powinność!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Dziewczyny, wykorzystujcie, zamieniajcie!! Jak by to pomogło, to czemu nie!!! Nie musicie przecież czekać na każdą akceptację z naszej strony!! Po prostu działajcie!!! Czyńcie swą powinność!!! :)

Agula, chodzi o to że jesli zadzwoniłby do Ciebie ktoś jeszcze z ogłoszenia Felusia - będziesz polecać Kaję.:lol:

Posted

barb napisał(a):
Agula, chodzi o to że jesli zadzwoniłby do Ciebie ktoś jeszcze z ogłoszenia Felusia - będziesz polecać Kaję.:lol:

Oj barb, przecież rozumiem co do mnie piszesz :)

Posted

majowa napisał(a):

ja mam pytanie do cioteczek
kiedy wam najbardziej pasuje żebyśmy podrzucili te drobiazgi dla was? sobota popołudniu, niedziela? może rano?
a no i jaki tam adres albo jak trafić?

Majowa, będę w przytulisku w niedzielę, około 14-14:30, więc jak będziesz po drodze to zapraszam :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Majowa, będę w przytulisku w niedzielę, około 14-14:30, więc jak będziesz po drodze to zapraszam :)

Agula napisz do ktorej będziesz bo z twojego wpisu wygląda że będziesz od 14 do 14.30.

Posted

Becia, myślę, że majowa to zrozumie, ale ok. Będę w przytułku około 14 lub 14:30, a jak długo to nie wiem, więc jak co to proszę się nie spóźniać, bo ja przychodzę, zabieram psy na spacer i mnie nie ma dłuuuuugo!!! ;)

Posted

majowa napisał(a):
ok postaramy sie być
napiszcie mi tylko jak do was trafić, moj TZ zna Boguchwałę, ale to duza gmina ;)

Czy Ciotki wytłumaczyły majowej jak trafić do Przytuliska?

Posted

majowa, twój mąż na pewno wie gdzie jest w Boguchwale Dom Handlowy, a po przeciwnej stronie jest salon Mitsubishi, to trzeba skręcić pomiędzy salonem a blokami i jechać cały czas w dół za drogą, potem skręcić i za takim ogrodzeniem z siatki widać już boksy i budy, to tam. Wjeżdżacie w taką wielką bramę i jedziecie na sam koniec pod taki wielki budynek, to jest budynek GOKOM-u, no chyba, że mnie jeszcze nie będzie to poczekacie przed bramą. Mam nadzieję, że to jest w miarę zrozumiałe? To do zobaczenia jutro!!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
majowa, twój mąż na pewno wie gdzie jest w Boguchwale Dom Handlowy, a po przeciwnej stronie jest salon Mitsubishi, to trzeba skręcić pomiędzy salonem a blokami i jechać cały czas w dół za drogą, potem skręcić i za takim ogrodzeniem z siatki widać już boksy i budy, to tam. Wjeżdżacie w taką wielką bramę i jedziecie na sam koniec pod taki wielki budynek, to jest budynek GOKOM-u, no chyba, że mnie jeszcze nie będzie to poczekacie przed bramą. Mam nadzieję, że to jest w miarę zrozumiałe? To do zobaczenia jutro!!!! :)

majowa ja jeszcze wytłumaczę po swojemu. Jadąc z Rzeszowa mijacie Kościół i za jakieś 150m po lewej stronie jest salon Mitsubishi i przed tym salonem skręcacie w lewo i jedziecie prosto taką wąską drogą ok. pół kilometra. Ta droga naturalnie ostro skreca w prawo, więc i wy skręcacie i od razu złapiecie wzrokiem znak ograniczenia prędkości do 40 km /godz. Bezposrednio za tym znakiem jest duża brama w którą należy skręcić, podjechac pod duży hangar /ok.30m/ i już jesteście obok przytuliska. Zresztą już z ulicy będziecie je widzieć bo jest przy samym płocie.
Jeśli brama będzie zamknięta znaczy że Agula jeszcze nie dotarła więc chwileczkę poczekajcie. Najlepiej wymieńcie sie telefonami to wszystko ułatwi.

Posted

majuska napisał(a):
Beciu Mitsubishi jest po lewej:eviltong:

no to nakierowałam majową po swojemu, :evil_lol: Mój mąż ma rację mówiąc że jak ja chcę w lewo to trzeba w prawo :diabloti: Już poprawiłam.

Posted

A u nas nowy piesek, coś w typie labradora, ponoć biszkoptowy, bardzo miły, wesoły, ale zabidzony. Kolejny biedak wyrzucony z auta. Jutro postaram się zrobić mu jakieś zdjęcia. Najbardziej boję się o sunię, jest bardzo wycofana, zasmucona, przerażona, patrzy spod łba, ogon smutno zwisa i warczy...nie wiem co to będzie, jak tu znaleźć czas na to, żeby nad nią popracować??? Można powiedzieć że jest groźna, zresztą ja się nie dziwię, jak ktoś ją bił...:( dawno nie mieliśmy takiego przypadku...nie wiem co to będzie, nie wiem....:(

Posted

Lucyja napisał(a):
Kiedy Ci ludzie zrozumieją, że pies to nie zabawka i nie bierze sie na chwilę, tylko na zawsze. :(

Tak i że pies też czuje!!!! Po co jakiś........bierze psa, żeby potem go bić, skrzywić...nie mam słów...:(

Posted

figa33 napisał(a):
niestety , dogo od paru dni muli , ale dziś to już bardzo wolno się otwiera
może jutro będzie lepiej ....

A ja myślalam, ze to tylko u mnie. Dziś rano rzeczywiście jest lepiej. Troszkę szybciej chodzi.

Posted

jakimś cudem weszłam na dogo , pewnie znowu coś zmieniają
sunia fajna , i szczeniaczek wygląda jak jej synek.

A mnie usunęli allegro koteczek , i jeszcze mi pogrozili ,ze nie stosuję się do regulaminu , chodzi prawdopodobnie ,ze podmieniłam ogłoszenia , już nie raz to robiłam , ale się dopatrzyli , no bo tu było ogłoszenie kotków w kategorii psów
urzędasy jedne , jestem wściekła , bo nie dość ,ze znacząco podnieśli cenę za ogłoszenia to jeszcze mi zdjęli choć kicie miały fajną oglądalność , no i ...ech..
zrobili się pazerni , a ja nie byłam ostrożna , trzeba było mi wystawić Kajunię lub Pako na woj. małopolskie
tak się rozpisałam , ale strasznie mnie to zeźliło...