Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

majowa napisał(a):
no to szykuje paczkę, jak tylko mój TZ wróci ustalimy kiedy będziemy mogli to wszystko podrzucić

Fajnie, że trafilaś na wątek. :lol:

A do Przytuliska jedziesz specjalnie czy przy okazji ? ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Straszna z niej kruszynka! Tak mi zawsze zal takich malutkich robaczkow.

Wedlug mnie trzeba ja oglaszać od razu. Jesli sie nie znajdzie dotychczasowy właściciel to ktoś ją przez ten czas wypatrzy.
Tylko trzeba jakiś tekst ustalić do ogloszeń. A jak Inka do was trafila ?

Posted

barb napisał(a):
Wedlug mnie trzeba ja oglaszać od razu. Jesli sie nie znajdzie dotychczasowy właściciel to ktoś ją przez ten czas wypatrzy.
Tylko trzeba jakiś tekst ustalić do ogloszeń. A jak Inka do was trafila ?

Ja też tak właśnie myślę, bo czekać dwa tygodnie to bez sens. A jak trafiła? Magda wysiadła z autobusu późnym wieczorem, a ona biegała jak zwariowana po ulicy i na chodnik i pod koła samochodów. Tak się chyba nie zachowuje sunia która się zgubiła, tylko taka która została wyrzucona i nagle nie wie gdzie jest, co ma robić i w którą stronę biec.

Posted

barb napisał(a):
Fajnie, że trafilaś na wątek. :lol:

A do Przytuliska jedziesz specjalnie czy przy okazji ? ;)

mój TZ ma rodzine w Rzeszowie, rzadko bywa w domu, ale akurat teraz sie wybieramy, tylko nie wiem czy w ten czy w kolejny weekend

Posted

majowa napisał(a):
mój TZ ma rodzine w Rzeszowie, rzadko bywa w domu, ale akurat teraz sie wybieramy, tylko nie wiem czy w ten czy w kolejny weekend

To rzeczywiście dobrze się składa. :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Ja też tak właśnie myślę, bo czekać dwa tygodnie to bez sens. A jak trafiła? Magda wysiadła z autobusu późnym wieczorem, a ona biegała jak zwariowana po ulicy i na chodnik i pod koła samochodów. Tak się chyba nie zachowuje sunia która się zgubiła, tylko taka która została wyrzucona i nagle nie wie gdzie jest, co ma robić i w którą stronę biec.

To od jutra zaczniemy Incie oglaszać.
Tylko moze Becia dałaby ja najpierw na Kundelka, potem moze Rzeszowiak, na Dogo mozna dać w ogloszenia "psy znalezione".
No i ten tekst ustalić.

Agula a nie ma mozliwosci żeby jakaś gazeta bezpłatnie oglaszała psiaki z Przytuliska?
Jest jakaś lokalna gazeta w Boguchwale?

Posted

barb napisał(a):

Agula a nie ma mozliwosci żeby jakaś gazeta bezpłatnie oglaszała psiaki z Przytuliska?
Jest jakaś lokalna gazeta w Boguchwale?

Tak jest taka co wychodzi raz na miesiąc, a odzewu z niej nie ma żadnego, także szkoda sobie gitary zawracać.

Posted

[SIZE="3"]majowa - przyjechałam dzisiaj do przytuliska, a tu w baraczku stoi kuchenka ceramiczna, Justynka wymieniała bo jej poszedł piekarnik. Więc drugiej kuchenki nam nie potrzeba i bardzo ci dziękujemy za ofertę, może przyda się komuś innemu. Natomiast małą lodóweczkę, kołdry, koce bądż puszki jak najbardziej. :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Magda wysiadła z autobusu późnym wieczorem, a ona biegała jak zwariowana po ulicy i na chodnik i pod koła samochodów. Tak się chyba nie zachowuje sunia która się zgubiła, tylko taka która została wyrzucona i nagle nie wie gdzie jest, co ma robić i w którą stronę biec.

Agula to bylo w Boguchwale , a ten przystanek przy jakiej ulicy ?

Na kogo kontakt ? na Ciebie?

Posted

Agula99 napisał(a):
Barb, gratuluję pierwszego ognika!!!!! :) Idziemy łeb w łeb!!! :) :) :) Dzięki za ogłoszenie!!!

To dziś tyle postów nastukalam. Głownie przez podnoszenie bazarków dla Boguchwaly, troszeczkę Inka sie też przyczyniła do tego ognika.