figa33 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Agula , Ty to jesteś super kobitka ! 7 psów wyprowadzasz w trzech turach ...:-o a ja sapię z moimi dwoma...:oops: Quote
majuska Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Agula , za następny 1% podatku to Ci pomniczek na Akacjowej wystawimy,co?? Z tymi spacerami to na prawdę nie lada gimnastyka jest, bo samo spacerowanie to pikuś, ale z przytuliska trzeba też jakos wyjść i potem wejść i uważać, żeby nikt z nikim się nie pogryzł, ani nie zwiał, a tu niektórzy już potrafią siatki forsować:shake: Quote
Becia66 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 majuska napisał(a):Patrzcie jaką mam fotę: na szczęście to już dawno i nie prawda:evil_lol: Fantastyczne zdjęcie i kto by pomyślał, że w pierwsze wrześniowe dni, wszystkie znajdą dom. Mówcie co chcecie ale najbardziej cieszy mnie adopcja Walusia. :loveu:, mojego skrzacika ukochanego. Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tak, tak majuska, przecież już kiedyś zamówiłam jeden taki czekoladowy, ale teraz to się już zastanowię z czego ma być ;) :) Quote
figa33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 kochane dziewczyny , jadę jutro na tydzień - dwa , będę zaglądać co tam słychać najgorzej boję się drogi , kurde , kurde , już się martwię , oby nie było żadnych piesków i kotków... Quote
Agula99 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 figa33 napisał(a):kochane dziewczyny , jadę jutro na tydzień - dwa , będę zaglądać co tam słychać najgorzej boję się drogi , kurde , kurde , już się martwię , oby nie było żadnych piesków i kotków... Oj figa, jak ja się tego zawsze boję, nawet jak do pracy jadę a tu nagle leci jakiś psiak, to serce staje mi w poprzek!!!! najchętniej to czasami zaszyłabym się w domu i nie wychodziła, nie widziała, nie słyszała!!!! ech................. Quote
Becia66 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 figa33 napisał(a):kochane dziewczyny , jadę jutro na tydzień - dwa , będę zaglądać co tam słychać najgorzej boję się drogi , kurde , kurde , już się martwię , oby nie było żadnych piesków i kotków... znowu gdzieś wyjeżdżasz ? buuuuuu...nie lubie kiedy cię nie ma na wątkach...:shake: Quote
figa33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 to taki krótki wypad , akurat piękna pogoda się szykuje :evil_lol: , dużo książek wzięłam... jedną o wychowaniu psów :evil_lol: , szukałam o wychowaniu męża :diabloti:, ale nie znalazłam :razz: Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 figa33 napisał(a):to taki krótki wypad , akurat piękna pogoda się szykuje :evil_lol: , dużo książek wzięłam... jedną o wychowaniu psów :evil_lol: , szukałam o wychowaniu męża :diabloti:, ale nie znalazłam :razz: Beata Tyszkiewicz (ktorą uwielbiam) wypowiedziała się kiedyś, ze faceta wychowuje się tylko do trzeciego roku życia potem już sie nie da :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
figa33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 barb napisał(a):Beata Tyszkiewicz (ktorą uwielbiam) wypowiedziała się kiedyś, ze faceta wychowuje się tylko do trzeciego roku życia potem już sie nie da :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: nie da się ,to fakt , prawie 20 lat próbuję bezskutecznie :evil_lol: , ale w końcu wiedziały gały co brały :eviltong: Quote
majuska Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 ...potem się wymienia na nowszy model:diabloti: Quote
figa33 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 opowiem krótką anegdotkę kolega mojego teścia każdej kolejnej żonie ( miał kilka ) , zostawiał wszystko , wychodził z walizeczką wszystkie byłe go uwielbiały , na jego pogrzebie zgodnie się zjawiły w komplecie i wylewnie go opłakiwały:evil_lol: naprawdę patrzyłam z podziwem Quote
barb Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Figo cudnie to zdjecie Chaby zrobilaś! Masz kobieto talent !!! Quote
Florentynka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 figa33 napisał(a):opowiem krótką anegdotkę kolega mojego teścia każdej kolejnej żonie ( miał kilka ) , zostawiał wszystko , wychodził z walizeczką wszystkie byłe go uwielbiały , na jego pogrzebie zgodnie się zjawiły w komplecie i wylewnie go opłakiwały:evil_lol: naprawdę patrzyłam z podziwem anegdotka piękna... ale na swój sposób przerażająca ( westchnęła Florentynka, będąca czymś w rodzaju trzeciej żony podobnego modelu faceta. Jednakowoż w tym przypadku byłe nie mogą przeboleć, że facet za każdym razem odbija się od dna - wszak gdyby zostawił naprawdę wszystko powinien zczeznąć pod mostem z głodu, lub przypełznąć z powrotem z podkulonym ogonem. Grunt to kobieta z klasą, jednak. No nie?) Quote
majuska Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Florentynka napisał(a):anegdotka piękna... ale na swój sposób przerażająca ( westchnęła Florentynka, będąca czymś w rodzaju trzeciej żony podobnego modelu faceta. Jednakowoż w tym przypadku byłe nie mogą przeboleć, że facet za każdym razem odbija się od dna - wszak gdyby zostawił naprawdę wszystko powinien zczeznąć pod mostem z głodu, lub przypełznąć z powrotem z podkulonym ogonem. Grunt to kobieta z klasą, jednak. No nie?) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny początek dnia:loveu: Quote
figa33 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Florentynka napisał(a):anegdotka piękna... ale na swój sposób przerażająca ( westchnęła Florentynka, będąca czymś w rodzaju trzeciej żony podobnego modelu faceta. Jednakowoż w tym przypadku byłe nie mogą przeboleć, że facet za każdym razem odbija się od dna - wszak gdyby zostawił naprawdę wszystko powinien zczeznąć pod mostem z głodu, lub przypełznąć z powrotem z podkulonym ogonem. Grunt to kobieta z klasą, jednak. No nie?) no pewnie , że grunt to kobieta z klasą , jakżeby inaczej:lol: ale zapomniałam dodać o istotnym szczególe ,ze facet był ginekologiem , więc w sumie z każdej strony miał ułatwione zadanie , finansowe i inne :diabloti: Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 figa33 napisał(a):no pewnie , że grunt to kobieta z klasą , jakżeby inaczej:lol: ale zapomniałam dodać o istotnym szczególe ,ze facet był ginekologiem , więc w sumie z każdej strony miał ułatwione zadanie , finansowe i inne :diabloti: I tu dopiero jest puenta... Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dziewczyny jest taki wątek http://www.dogomania.pl/threads/214318-Dom-dla-psiego-anioła!!-małopolska Zajrzyjcie. Myslalam o Colusi. Moze by sie nadawała? Cowy na to? Niestety na razie nie ma innych wątkow gdzie mozna by wstawić Boguchwalskie psiaki. Jest poszukiwana mala kudlata ale musi lubić koty. Z wyglądu kaja bylaby do idealna ale co do reszty to nie wiem :shake:. Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 barb napisał(a):Z wyglądu kaja bylaby do idealna ale co do reszty to nie wiem :shake:. reszta odpada, niestety. Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A Colusia nadala by sie do psow, kotow i dzieci ? Quote
Becia66 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 barb napisał(a):A Colusia nadala by sie do psow, kotow i dzieci ? Collusia by się nadawała tylko jest słusznych gabarytów :diabloti:. Quote
barb Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Becia66 napisał(a):Collusia by się nadawała tylko jest słusznych gabarytów :diabloti:. Beciu a zaglądalaś na ten wątek? Z tego co pamietam to tam chcieliby raczej dużą sunię. Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Kolusia i cała reszta znów wyspacerowane, miałam dwie małe pomocnice, które wyprowadziły ze mną Kaję, Blondi, Atosa i Pako, po drodze jedna opowiadała przez drugą co jak i kiedy, mają pieska i śpi z nimi w łóżku, oraz masę innych rzeczy, także nie nudziłam się ani chwili, a psiaki też były zadowolone!! :) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Słuchajcie na tej stronie ogłaszamy24.pl rozdają pakiety ogłoszeń, tylko trzeba ich polecić na facebooku, ja takiego ustrojstwa nie mam, ale ogólnie my mamy, prawda?? to można by spróbować, podeśle wam to Beciu i Majuska!! Bo nie wiem, która się tym zajmuje, zobaczycie!!! :) Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Fajny ten nowy banerek z naszymi psiakami, a jak to się robi, żeby on był razem z moimi postami?? Niestety nie potrafię tego zrobić, a bratanka nie ma i nie ma mnie kto oświecić!! ;) Quote
Recommended Posts