Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Agula , za następny 1% podatku to Ci pomniczek na Akacjowej wystawimy,co?? Z tymi spacerami to na prawdę nie lada gimnastyka jest, bo samo spacerowanie to pikuś, ale z przytuliska trzeba też jakos wyjść i potem wejść i uważać, żeby nikt z nikim się nie pogryzł, ani nie zwiał, a tu niektórzy już potrafią siatki forsować:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Patrzcie jaką mam fotę:

na szczęście to już dawno i nie prawda:evil_lol:

Fantastyczne zdjęcie i kto by pomyślał, że w pierwsze wrześniowe dni, wszystkie znajdą dom. Mówcie co chcecie ale najbardziej cieszy mnie adopcja Walusia. :loveu:, mojego skrzacika ukochanego.

Posted

kochane dziewczyny , jadę jutro na tydzień - dwa , będę zaglądać co tam słychać
najgorzej boję się drogi , kurde , kurde , już się martwię , oby nie było żadnych piesków i kotków...

Posted

figa33 napisał(a):
najgorzej boję się drogi , kurde , kurde , już się martwię , oby nie było żadnych piesków i kotków...

Oj figa, jak ja się tego zawsze boję, nawet jak do pracy jadę a tu nagle leci jakiś psiak, to serce staje mi w poprzek!!!! najchętniej to czasami zaszyłabym się w domu i nie wychodziła, nie widziała, nie słyszała!!!! ech.................

Posted

figa33 napisał(a):

znowu gdzieś wyjeżdżasz ? buuuuuu...nie lubie kiedy cię nie ma na wątkach...:shake:

Posted

to taki krótki wypad , akurat piękna pogoda się szykuje :evil_lol: , dużo książek wzięłam...
jedną o wychowaniu psów :evil_lol: , szukałam o wychowaniu męża :diabloti:, ale nie znalazłam :razz:

Posted

figa33 napisał(a):
to taki krótki wypad , akurat piękna pogoda się szykuje :evil_lol: , dużo książek wzięłam...
jedną o wychowaniu psów :evil_lol: , szukałam o wychowaniu męża :diabloti:, ale nie znalazłam :razz:

Beata Tyszkiewicz (ktorą uwielbiam) wypowiedziała się kiedyś, ze faceta wychowuje się tylko do trzeciego roku życia potem już sie nie da :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

barb napisał(a):
Beata Tyszkiewicz (ktorą uwielbiam) wypowiedziała się kiedyś, ze faceta wychowuje się tylko do trzeciego roku życia potem już sie nie da :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

nie da się ,to fakt , prawie 20 lat próbuję bezskutecznie :evil_lol: , ale w końcu wiedziały gały co brały :eviltong:

Posted

opowiem krótką anegdotkę

kolega mojego teścia każdej kolejnej żonie ( miał kilka ) , zostawiał wszystko , wychodził z walizeczką
wszystkie byłe go uwielbiały , na jego pogrzebie zgodnie się zjawiły w komplecie i wylewnie go opłakiwały:evil_lol:
naprawdę patrzyłam z podziwem

Posted

figa33 napisał(a):
opowiem krótką anegdotkę

kolega mojego teścia każdej kolejnej żonie ( miał kilka ) , zostawiał wszystko , wychodził z walizeczką
wszystkie byłe go uwielbiały , na jego pogrzebie zgodnie się zjawiły w komplecie i wylewnie go opłakiwały:evil_lol:
naprawdę patrzyłam z podziwem

anegdotka piękna... ale na swój sposób przerażająca ( westchnęła Florentynka, będąca czymś w rodzaju trzeciej żony podobnego modelu faceta. Jednakowoż w tym przypadku byłe nie mogą przeboleć, że facet za każdym razem odbija się od dna - wszak gdyby zostawił naprawdę wszystko powinien zczeznąć pod mostem z głodu, lub przypełznąć z powrotem z podkulonym ogonem. Grunt to kobieta z klasą, jednak. No nie?)

Posted

Florentynka napisał(a):
anegdotka piękna... ale na swój sposób przerażająca ( westchnęła Florentynka, będąca czymś w rodzaju trzeciej żony podobnego modelu faceta. Jednakowoż w tym przypadku byłe nie mogą przeboleć, że facet za każdym razem odbija się od dna - wszak gdyby zostawił naprawdę wszystko powinien zczeznąć pod mostem z głodu, lub przypełznąć z powrotem z podkulonym ogonem. Grunt to kobieta z klasą, jednak. No nie?)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajny początek dnia:loveu:

Posted

Florentynka napisał(a):

no pewnie , że grunt to kobieta z klasą , jakżeby inaczej:lol:

ale zapomniałam dodać o istotnym szczególe ,ze facet był ginekologiem , więc w sumie z każdej strony miał ułatwione zadanie , finansowe i inne :diabloti:

Posted

figa33 napisał(a):
no pewnie , że grunt to kobieta z klasą , jakżeby inaczej:lol:

ale zapomniałam dodać o istotnym szczególe ,ze facet był ginekologiem , więc w sumie z każdej strony miał ułatwione zadanie , finansowe i inne :diabloti:

I tu dopiero jest puenta...

Posted

Becia66 napisał(a):
Collusia by się nadawała tylko jest słusznych gabarytów :diabloti:.

Beciu a zaglądalaś na ten wątek? Z tego co pamietam to tam chcieliby raczej dużą sunię.

Posted

Kolusia i cała reszta znów wyspacerowane, miałam dwie małe pomocnice, które wyprowadziły ze mną Kaję, Blondi, Atosa i Pako, po drodze jedna opowiadała przez drugą co jak i kiedy, mają pieska i śpi z nimi w łóżku, oraz masę innych rzeczy, także nie nudziłam się ani chwili, a psiaki też były zadowolone!! :)

Posted

Słuchajcie na tej stronie ogłaszamy24.pl rozdają pakiety ogłoszeń, tylko trzeba ich polecić na facebooku, ja takiego ustrojstwa nie mam, ale ogólnie my mamy, prawda?? to można by spróbować, podeśle wam to Beciu i Majuska!! Bo nie wiem, która się tym zajmuje, zobaczycie!!! :)

Posted

Fajny ten nowy banerek z naszymi psiakami, a jak to się robi, żeby on był razem z moimi postami?? Niestety nie potrafię tego zrobić, a bratanka nie ma i nie ma mnie kto oświecić!! ;)