Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Majuska to jeszcze nas wszystkich przeskoczy, strasznie ruchliwa jest :) no a z Becią to już gorzej, ciężko jak na razie powiedzieć, ale przecież kiedyś musi się udać!!! :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Majuska to jeszcze nas wszystkich przeskoczy, strasznie ruchliwa jest :) no a z Becią to już gorzej, ciężko jak na razie powiedzieć, ale przecież kiedyś musi się udać!!! :)

Nie ma jak dogoterapia :evil_lol:

Posted

baster i lusi napisał(a):
tym bardziej,że mój TZ pochodzi z Zwięczycy.więc mam tam rodzine.

Kojarzę Cie tez z orzechowskim wątkiem - chyba Chakenbuscha ?

Posted

Agula99 napisał(a):
Super masz pieski, kochaniutkie!!!! :) :) :) Wszystkie psy są wspaniałe, bez dwóch zdań!!!! :) :) :)

Piękne. Robią wrażenie.

Posted

Agula99 napisał(a):
No to trzeba spróbować, ale ja na razie nie mam czasu żeby przysiąść i ją tam wrzucić!! Kto wrzuci Blondunię na tą stronkę??? Może majuska??? ;)

Wystarczy, że jak ktoś by sie odezwal na to ogloszenie zaproponować mu Blondi :lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ła jakie dobre wiesci na wstep:):):) ja juz w PL narazie na ten tydzien nie dam rady sie wyrwac ale w przyszłym jak bedziecie jechac to chetnie sie zabiore

Witaj Szpileczko, ja na razie też nie dam rady bo mam chory kręgosłup ale może za tydzień będzie lepiej to skokniemy :lol:.

Posted

Dziewczyny, ja wiem, ze macie dość własnych bid na głowie, ale...taka jedna suka zapadła mi w serce. Potrzebuję wsparcia moralnego - zajrzycie w wolnej chwili? Wystarczy kliknąć w ten mój banerek z Adelą...

Posted

Zła okrutnie jestem bo na stronie ,,Kundelka'' w naszej zakładce ,,Przytulisko w Boguchwale'' zniknęły 4 nasze psiaki. Została tylko Collusia i Ninka, dokleiłam teraz Pako. Zniknęły Blondi, Kaja, Atos i Czoko, no i Waluś którego właśnie miałam ściągnąć bo już w nowym domku. Znowu przede mną tyle pracy nadaremnej bo każdego psiaka muszę opisać, od nowa powybierać zdjęcia, a że wklejam ok.10 zdjęć na jednego to 40 zdjęć muszę przepuścić przez ImageShacka. Załamka....:shake:

Posted

A ja dziś dałam radę wyprowadzić wszystkich na trzy tury: najpierw Blondi, Kaja i Atos, potem Kolka i Pako (Kolka była zachwycona, szła, podskakiwała, uśmiechała się, łapała smyczkę zębami, cudowny z niej pies, a Pakuś wiernie jej towarzyszył), a na koniec wyjce, czyli Ninka i Czoko, ci to dopiero popisy dawali, gonili się, przeskakiwali, tarzali, gryźli!!! A potem wszyscy szczęśliwi poszli spać :)