Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Na pewno wszyscy byli wykończeni przez te upały i psiaki tez.

Mam pytanie: czy mogę wstawiać psy z przytuliska w Boguchwale na wątki w dziale przyjmę psa i na kogo podawać kontakt ?

I jeszcze czy Brutus przybłąkal sie do Boguchwaly ? I Czekoladek też? ( bo ludzie którzy sie go zrzekli podali, ze sie przybłąkał) ?

Posted

barb napisał(a):

Mam pytanie: czy mogę wstawiać psy z przytuliska w Boguchwale na wątki w dziale przyjmę psa i na kogo podawać kontakt ?

I jeszcze czy Brutus przybłąkal sie do Boguchwaly ? I Czekoladek też? ( bo ludzie którzy sie go zrzekli podali, ze sie przybłąkał) ?

pewnie że możesz i z góry dziękuję.:lol:
Brutus błąkał sie po Mogielnicy i stamtad go przywieżli, a Czekoladek był u handlarza i pewnie mu nie poszedł więc łatwo się go zrzekł.

Posted

Becia66 napisał(a):
pewnie że możesz i z góry dziękuję.:lol:
Brutus błąkał sie po Mogielnicy i stamtad go przywieżli, a Czekoladek był u handlarza i pewnie mu nie poszedł więc łatwo się go zrzekł.

Beciu a na kogo podawać kontakt ? Czyj telefon i mail bedzie najlepszy?

Posted

Beciu, ja też nie wiem co myśleć o Nince, przecież ona jest łagodna, nie mam pojęcia co jej na łeb walnęło!!! Ponoć jest w najgorszej fazie cieczki! Dobrze, że dziś chłodniej bo już miałam tego dość!!!!

Posted

Pani majuska, prosim w wolnej chwilce wrzucić na pierwszą stronkę wątki Czoko, Brutusika i Ninki, może wtedy ktoś tam prędzej zaglądnie?? :) z góry dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby ;)

Posted

No!..zrobiłam trochę porządków w pierwszym ( i drugim ) poście, sa aktualnie wstawione psiaki i wszystkie wątki tych które już w nowych domach ( wiecie, że przekroczyłyśmy już pięćdziesiątkę z tymi co mają domki:multi: ) zmodyfikowałam również trochę stary tekst ;) Tylko jeszcze ostatnio przyjętego maluszka muszę wstawić, jakie on będzie miał imię ???

Posted

Agula99 napisał(a):
Właśnie wstawiłam małą rudą srajdę na stronę "Kundelka", nawet fotkę mi się udało wrzucić!! Łoł jakie ja robię postępy ;)

Ja tak sie cieszylam, kiedy nauczyłam sie wreszcie wklejać zdjęcia na Dogomanii. :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Właśnie wstawiłam małą rudą srajdę na stronę "Kundelka", nawet fotkę mi się udało wrzucić!! Łoł jakie ja robię postępy ;)

No żebyś wiedziała, bo my z Becią nigdy nie potrafiłysmy wrzucić psiaka na zaginione:cool1:, no to wreszcie bedziemy mieć specjalistkę od tego:multi::lol:

Posted

Dziękujemy bardzo barb za pomoc, już nie wiem co trzeba zrobić, żeby się ktokolwiek po psiaka odezwał, myślałam, że chociaż po Brutusa ktoś zadzwoni zapytać...nic...cisza:shake:

Posted

Oj barb, taak znam to uczucie, też cieszyłam michę!! :) majuska wczoraj zrobiłam ogłoszenia małej srajdzie i rozwiesiłam na Boguchwale, ale jak na razie cisza!! Kurde, a jak ktoś go z samochodu wywalił??? :( Czy taka ciemnota u nas mieszka, że nikt nie szuka takiego fajnego, słodkiego pieseczka!!!! CO jest z tymi ludziskami????

Posted

majuska napisał(a):
Dziękujemy bardzo barb za pomoc, już nie wiem co trzeba zrobić, żeby się ktokolwiek po psiaka odezwał, myślałam, że chociaż po Brutusa ktoś zadzwoni zapytać...nic...cisza:shake:

Wszystkie Wasze psy są super, Waluś slodki, Czekoladek przepiękny, Brutus przystojniak.

Posted

Dzisiaj miałam w przytulisku małych pomocników!:) Dwie dziewczynki spytały czy mogą przyjść pogłaskać pieski i dzięki temu udało mi się zrobić takie zdjęcia małej srajdzie. On jest cudowny, takie małe dziecko z niego, jak się go weźmie na ręce, przylega do człowieka i mógłby tak siedzieć godzinami, śpi sobie, wzdycha, normalnie malutkie psiątko, mówię wam słodzizna!!!!!

Posted

barb napisał(a):
Sliczne zdjęcia. A Ty jesteś codziennie w Przytulisku?

Co drugi dzień. Prawda że on cudowny, w szczególności to pierwsze zdjęcie, jak opiera się łapkami o tą dziewczynkę, widać, że taki maluszek, który potrzebuje przytulania!!!
Barb, pozaglądaj na nasze wątki, skrobnij małe co nie co, chociaż Ty!!! Bo wygląda, że wszędzie piszę tylko ja :(

Posted

Dzięki za zaproszenie do znajomych. Nie wiedzialam, czy będę umiala go zaakceptować. Ale udało się. :multi: A te Punkty Reputacji to mam od Was? Bo pisze, przy nich że za Przytulisko w Boguchwale. Szkoda, ze ta Boguchwala tak daleko ode mnie a ja nie zmotoryzowana :shake:. Ale na wątki będę zaglądać w miare mozliwości. :lol: