Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Psiaczki dzisiaj szczęsliwe, piękny dzionek, wszystkie zgodnie biegały po wybiegu. Każde jedno złaknione głaskania, nawet collie Rambo który spędził życie przy budzie. Straszny z niego miziak, sam wpycha głowę po pachy, ociera się, podaje łapę bez proszenia - żeby tylko zwrócić uwagę na siebie. Rozbroił mnie dokumentnie.

Posted

Figuś, gdzieś Ty się podziewała, martwiłyśmy sie o Ciebie, dobrze, że jesteś:loveu::loveu::loveu:

Dzisiaj po południu ma przyjechać do przytuliska pani poznać Punię. Trzymajcie kciuki.

Posted

Miałam zakładać wątek Pusi ale jak jest dzisiaj szansa na domek to sie wstrzymam. Wkleję przynajmniej kilka fotek z soboty bo nie wszyscy wiedzą jak nasze maleństwo wygląda. Dosłownie wielkości kota.

Posted

Same dobre wiadomości. Majuska dzwoniła z przytuliska, że właśnie Punia pojechała do nowego domku i do tego wszystkiego odnależli się właściciele Megi, tak więc mała rekonwalescentka nie trafi do przytuliska tylko wróci do domciu :multi:.
A nam ciężar spadł z serca.

Posted

Fajnie, że kruszynka ma dom! Bardzo się cieszę.
Co do Megi, to po cichu miałam nadzieję, że znajdą się jej ludzie.
Jest ładna i wygląda na zadbanego, domowego psa na zdjęciach, więc od razu pomyślałam, że może komuś zginęła.

Posted

Niestety zamotana jestem i nie mam zdjęć, ale wszystko sie na prawde fajnie zapowiada, jest to domek z ogródkiem, Punia ma mieszkać w domku, ma być ulubienicą 10 letniej córki tych państwa, w domu jest też ogar, który ma podobno pilnować firmy ( bo przy domu jest tez biuro firmy budowlanej ) ale jest raczej jej maskotką i kumplem wszystkich klientów :) Prosiłam o relacje i fotki i mamy je obiecane :) Pani pytała Magdy gdzie Punia śpi i jak się okazało, że raczej w łóżku to wogóle nie była zdziwiona :)

A dzisiaj jeszcze SMSowała do mnie p. Ewa z Krosna od Niny, która spotkała się na spacerku z naszą Luśką, która teraz ma na imię Ruda :)

Posted

majuska napisał(a):

A dzisiaj jeszcze SMSowała do mnie p. Ewa z Krosna od Niny, która spotkała się na spacerku z naszą Luśką, która teraz ma na imię Ruda :)

od Niny, która ma na imię Gapa, zresztą ;)
Bardzo fajnie, że wywiad działa i mamy swoich ludzi w różnych miejscach ;)

Posted

majuska napisał(a):
A jakie, coś groźnego?

nie znam szczegółów, Agula mi sms przysłała. Wiem że jeden husky, a drugi jakiś czarny co się jakiś czas temu przyplątał pod jeden z bloków w Boguchwale.

Posted

Dziewczyny, husky już w domciu!! Ufff jakaś dobra opatrzność, bo rozdarty był niesamowicie, ale jaki cudny, jedno oko błękitne, drugie brązowe!!! Zginał dwa dni temu, nawet wczoraj go widziałam w kościele i sie zastanawiałam kto to nie zamknął takiego cuda i poszedł do kościoła. Pani go szukała no i znalazła!! Juuupiiiii
Gorzej może być z tym pod bloków, wreszcie udało się go złapać jednej pani, do której podchodził i widać że ją bardzo lubi bo go dokarmiała, głaskała i zaprowadziła do schronu, nie może niestety go zatrzymać bo sama ma wilczura i to w bloku. Psinka zestresowana, jak stał, strząsł się,prosił ja "nie zostawiaj mnie tutaj", ale u nas ma przynajmniej budę, jedzenie, ma gdzie się schować jak leje i grzmi (gdzie on bidaczek siedział w czasie tych burz??)Jak na razie nie jest pozytywnie nastawiony do naszych psów (to nie dobrze, bo wszystkie razem sobie biegały od rana do wieczora i luz, grzały się, spały, zadowolone a teraz???) wierzę że może stanie się cud i się polubią, bo to tylko kilka godzin, jeszcze się nie znają, a on zestresowany. Psinka bardzo ładna, czarniutka, dłuższe, z lekka pofalowane futerko, miła mordka! Becia kiedy przyjedziesz go obfocić??? Może on komuś nawiał, może ktoś go szuka, może warto wstawić go na kundelka??? Nigdy nie wiadomo.

Posted

Majuska, a co tam u Puni?? Czy ktoś się odzywał, zadzwonił jak tam ona??? Nie miała wątku, nie miała nic, no ale ja muszę wiedzieć jak ona się tam ma, taka kruszyneczka!! Proszę o jakieś wieści!!! :)