Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Kasiu a szczeniaki z rury juz nieaktualne :multi:

ooo to chociaz jedna dobra wiadomosc tego dnia
dziekuje przed snem udalo mi sie usmiechnac, bo jakos caly dzien nie bylo okazji do usmiechania sie.sen z powiek zmywa mi ten terierkowo onkowaty pies.

gdzie bokserka bedzie teraz??szukamy dt??czy ds od razu??jest mloda,sliczna wiec chyba powinna szybko domek znalesc
taka moja nadzieja

Posted

kasik wawa napisał(a):

gdzie bokserka bedzie teraz??szukamy dt??czy ds od razu??jest mloda,sliczna wiec chyba powinna szybko domek znalesc
taka moja nadzieja

Boksia jest w tej chwili w płatnym domowym Dt w Warszawie - dziękujemy cioteczkom Aniom x 2 za pomoc w znalezieniu DT :multi:

Gdyby ktoś zechciał nas wesprzeć grosikiem bo ma ich za dużo :diabloti: to proszę się nie krępować :cool3: :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
ja moge, Polce podbiore z wlasnego bazarku tylko nr konta poprosze
chyba, ze jest w 1 poscie to zaraz polookam

ile placicie za DT jezeli to nie tajemnica?

Kochana konto Fundacji (jak zawsze ;) a już nie raz wpłacałaś :loveu:)
Ale podaję konto :

Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
Ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew
[FONT=&quot]konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364[/FONT]
z dopiskiem " dla bokserki "

Z góry dziękujemy :multi:

A za tymczas płacimy 10zł za dobę + karma

Posted

ciotka ja mam za duzy ruch na koncie( glownie wyplywy :evil_lol:) ze nic nie moge znalezc, a ze konto w tym skostnialym polskim banku to nawet wyszukiwarki w historii nie ma :oops:
w poniedzialek wplace

Posted

Dziunia jest kochana ;)
mimo całego tego tragizmu to silna suka, która ma wolę walki o życie...
ale ciężka droga przed nią i każdy grosz się teraz liczy - POMÓŻCIE PROSIMY...
Całą drogę przespała w aucie śmiesznie pochrapując i puszczając bączki :lol:
w DT szybko zaprzyjaźniła się ze stałym mieszkańcem-starszym bokserem i koteczką - zero agresji :razz:
od razu wypatrzyła na ziemi mięciutką poduszeczkę , na której starannie się wymościła i najzwyczajniej w świecie poszła spać :p tyle dziewczyna dzis przeszła :-(

Posted

A cioteczce się nie podoba? :mad:
To nie jest cioteczka sama :p bo opiekunce z DT też nie - do jutra ma jej wymyśleć jakieś ładne imię :oops:

luka1 napisał(a):
Czy dobrze się doczytałam - ona ma na imię Dziunia?:crazyeye:

Posted

jestem i ja , ale uwierzcie mi cioteczki nie umię opisać tego co czuję widząc te zdjęcia i czytając jej historię:shake:. Po raz kolejny człowiek jest symbolem szatana w tym psim życiu na tym świecie. dobrze, że trafiła od wasze skrzydła. Pomyślę jak jej pomóc :cool3:

Posted

cioteczki w takim razie ogłaszam konkurs na imię dla sunieczki ;)
nagrodą jest......... wspaniały przyjaciel na całe życie -zgadnijcie o kogo mi chodzi :razz:

ciotki dopiero wróciłam do domku od małej - jest urocza, przekochana ale w dalszym ciagu słabiutka:shake:
zasiusiała i zakupkała całe mieszkanie opiekunce ale to nieważne - najważniejsze jest to, że sunia wymaga duuuuużo pracy:-( na dworze boi się wszystkiego - samochodów, tramwai itp - widać,że Dziunia nigdy w mieście nie była :cool1:

Posted

Moja kochana boksia miała na imie Dyzia.. Dziunia jest również godna! :loveu:
Pasuje do drobniutkiej boksereczki Dziunia, pozostawiłabym to imie i zaczęłabym przyzwyczajać sunie na waszym miejscu do tego cudnego nazewnictwa :)