Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrnęłam o sunieczki i ja wreszcie na zaproszenie Ziutki;)
znowu ledwie żywy szkielecik:placz::placz::placz: Dobrze, że jest już w DT, oby tam zdrowiała, tyła i socjalizowała się, a potem siooo do dobrego domku:cool3:

Nero, Wy działacie jak brygady Gromu niemal:crazyeye: Co dzień nowa akcja, jakiś pies dzięki Wam ocalony:Rose:

Posted

malagos napisał(a):
A jak ona się czuje? Jak humor, apetyt?

Stosunek do ludzi-ufna, grzeczna, merdająca ogonkiem, wystarczy cos miłego do niej powiedzieć i jest cała Twoja:) Ludzi się nie boi - boi się raczej wszystkiego nowego na dworze...
Do psów/suk bardzo towarzyska - zero agresji, do kotów też chociaż trochę bardziej się nimi interesuje niż psiakami - próbowała raz pogonić kocicę Marceli ale jak Marcela na nią fuknęła to ta od razu zrozumiała o co chodzi i od tej pory nie gania kotki...
Łagodna, towarzyska, ufna, boi się trochę wychodzić z domku ale się uczy, na dworze boi się wszystkiego dlatego prawie zawsze załatwia się w domu i niestety gdzie popadnie-czyli nawet na meblach :( dużo śpi,je co popadnie, ładnie chodzi na smyczy, ładnie chodzi po schodach...

To info od DT

Posted

Beza (bo takie imię dostała w końcu sunieczka) ma się coraz lepiej, socjalizuje się, uczy się wszystkiego bardzo szybciutko (oprócz załatwiania się na dworze :placz:). Jutro popołudniu jadę do niej w odwiedziny - zrobię sesje zdjęciową :lol:

Posted

Dorota napisał(a):
Fundacja bokserów , obiecywała pomoc . Czy jest na wątku ktoś z bokserów?

Nie ma nikogo od bokserów na wątku ale jestem w stałym kontakcie z Magdą i Zosią od bokserów i szukają niuni domku - być może cosik się zapowiada ale to jeszcze nic pewnego niestety :shake:

Posted

Beza pochodzi być moze z jakiejs wiejskiej hodowli,może zwiała? Muszę odszukać telefon do ludzi którzy ją przywieżli - może uda sie jakieś wskazówki wyłapać ?

Posted

Ziutka napisał(a):
Nie ma nikogo od bokserów na wątku ale jestem w stałym kontakcie z Magdą i Zosią od bokserów i szukają niuni domku - być może cosik się zapowiada ale to jeszcze nic pewnego niestety :shake:

ale i tak trzymamy kciuki. Tylko zeby to siusianie odbywało sie tam, gdzie trzeba, a nie na meblach :cool1:

Posted

[quote name='malibo57']Beza wyjeżdża w niedzielę do Krakowa, do bardzo dobrego domku:sweetCyb::klacz::cool2:
To mówiłam ja, ciocia Małgosia;)[/QUOTE]

ale sie ciesze!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ata napisał(a):
dziewczyny ustawcie na ogólnodostępny ten program z tv, bo inaczej nie można tego odtworzyć :mad:

Ciotka czekamy na zgodę TVP aby można było zamieścić filmik w necie :cool3: