bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 dobrnęłam o sunieczki i ja wreszcie na zaproszenie Ziutki;) znowu ledwie żywy szkielecik:placz::placz::placz: Dobrze, że jest już w DT, oby tam zdrowiała, tyła i socjalizowała się, a potem siooo do dobrego domku:cool3: Nero, Wy działacie jak brygady Gromu niemal:crazyeye: Co dzień nowa akcja, jakiś pies dzięki Wam ocalony:Rose: Quote
Ziutka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Doszła wpłata 10,- od Katarzyny J. z Zielonej Góry :lol: Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
malagos Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A jak ona sie czuje? Jak humor, apetyt? Quote
Ziutka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 malagos napisał(a):A jak ona się czuje? Jak humor, apetyt? Stosunek do ludzi-ufna, grzeczna, merdająca ogonkiem, wystarczy cos miłego do niej powiedzieć i jest cała Twoja:) Ludzi się nie boi - boi się raczej wszystkiego nowego na dworze... Do psów/suk bardzo towarzyska - zero agresji, do kotów też chociaż trochę bardziej się nimi interesuje niż psiakami - próbowała raz pogonić kocicę Marceli ale jak Marcela na nią fuknęła to ta od razu zrozumiała o co chodzi i od tej pory nie gania kotki... Łagodna, towarzyska, ufna, boi się trochę wychodzić z domku ale się uczy, na dworze boi się wszystkiego dlatego prawie zawsze załatwia się w domu i niestety gdzie popadnie-czyli nawet na meblach :( dużo śpi,je co popadnie, ładnie chodzi na smyczy, ładnie chodzi po schodach... To info od DT Quote
zina7777 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Beza (bo takie imię dostała w końcu sunieczka) ma się coraz lepiej, socjalizuje się, uczy się wszystkiego bardzo szybciutko (oprócz załatwiania się na dworze :placz:). Jutro popołudniu jadę do niej w odwiedziny - zrobię sesje zdjęciową :lol: Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Wyróżnione allegro dla Bezy : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=795416394 Quote
Dorota Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Fundacja bokserów , obiecywała pomoc . Czy jest na wątku ktoś z bokserów? Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dorota napisał(a):Fundacja bokserów , obiecywała pomoc . Czy jest na wątku ktoś z bokserów? Nie ma nikogo od bokserów na wątku ale jestem w stałym kontakcie z Magdą i Zosią od bokserów i szukają niuni domku - być może cosik się zapowiada ale to jeszcze nic pewnego niestety :shake: Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Beza pochodzi być moze z jakiejs wiejskiej hodowli,może zwiała? Muszę odszukać telefon do ludzi którzy ją przywieżli - może uda sie jakieś wskazówki wyłapać ? Quote
malagos Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ziutka napisał(a):Nie ma nikogo od bokserów na wątku ale jestem w stałym kontakcie z Magdą i Zosią od bokserów i szukają niuni domku - być może cosik się zapowiada ale to jeszcze nic pewnego niestety :shake: ale i tak trzymamy kciuki. Tylko zeby to siusianie odbywało sie tam, gdzie trzeba, a nie na meblach :cool1: Quote
Dorota Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Trzymam za nią kciuki . ;) Będzie dobrze :lol: Quote
asiamm Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nie zgłosili się żadni zainteresowani po programie? Quote
malibo57 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zgłosiło się kilka osób:) Właśnie trwa sprawdzanie. Quote
kasik wawa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 swietnie oby trafil jej sie najlepszy domek pod sloncem czyli takie akcje daja rezultaty Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Beza wyjeżdża w niedzielę do Krakowa, do bardzo dobrego domku:sweetCyb::klacz::cool2: To mówiłam ja, ciocia Małgosia;) Quote
kasik wawa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='malibo57']Beza wyjeżdża w niedzielę do Krakowa, do bardzo dobrego domku:sweetCyb::klacz::cool2: To mówiłam ja, ciocia Małgosia;)[/QUOTE] ale sie ciesze!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Dorota Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ciocia Małosia Ty wiesz jak dać "kopa" do dalszej roboty:cool2: Quote
ata Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dziewczyny ustawcie na ogólnodostępny ten program z tv, bo inaczej nie można tego odtworzyć :mad: Quote
Ziutka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ata napisał(a):dziewczyny ustawcie na ogólnodostępny ten program z tv, bo inaczej nie można tego odtworzyć :mad: Ciotka czekamy na zgodę TVP aby można było zamieścić filmik w necie :cool3: Quote
zina7777 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ziutka napisał(a):Ciotka czekamy na zgodę TVP aby można było zamieścić filmik w necie :cool3: czekamy, czekamy, mam nadzieję, że w poniedziałek już będzie :cool3: Quote
Recommended Posts