Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzię znowu telefon zagrzewał się od rozmów. Jeden z nich rozpaczliwy - od Pani z Janowa. Od dwu dni pod bramą kochuje bokserka, dokarmia ją ale dziś zdecydowali się odwieżć ją do schroniska AZOREK w Sochaczewie.
Oczywiście pies nie został przyjęty, ale Pani dostała nasz (Fundacji NERO) telefon z informacją " Pani tam jedzie -oni wszystko przyjmują".
Pani przywiozła do nas suczkę - bo faktycznie, staramy się nie odmawiać pomocy.
Zobaczcie w jakim stanie jest bokserka - czy odmówili byście?

Dziękuję Pani, że nie pozostawiła psiny na pastwę losu.
Sunia musiała długo nie jeść. W wydalanym kale były pestki i częsciow niestrawione owoce winogrona.

Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
Ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew
[FONT=&quot]konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364[/FONT]
z dopiskiem " na cele statutowe - dla bokserki "

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']Bokser w takim stanie-koszmar! Przecież to mloda suńka!
Aaaaa zapomniałam...Dziunia jest młoda...dopiero co straciła MLECZNE ząbki...wet mówi, że ma góra 8 miesięcy!

Posted

[quote name='Ziutka']Aaaaa zapomniałam...Dziunia jest młoda...dopiero co straciła MLECZNE ząbki...wet mówi, że ma góra 8 miesięcy!

Czyli to jeszcze szczenior!!!

Posted

Moja Dyzia była tak samo "wypasiona" dodatkowo z gilem. Jak tylko pies dochodzi do siebie - wypije odpowiednią ilość wodny i zacznie regularnie jeść i dostawać witaminki - zacznie być wypasiony, czego jej życzę z całego serca!

A gdzie boksia będzie mieszkała?

Posted

Już nie wiem co mam napisać , :-( Konar, Zośka, Banderas, Lazar,Piękniś ...........i tak dalej teraz malutka Boksia................... i dalej, dalej .........:shake:
Może zabraknąć słów:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
:shake: co to się dzieje...co trzeci watek to boksiu - nie w schronie, a na ulicy:-(

taka mała biedna dzidzia:-(:-(

byly kiedys boksery modne a teraz sie znudzily to sio na ulice.przeciez ludzie nie moga chodzic z nie modnym psem na spacery
nie dlugo czeka to labrador,yorki i inne modne rasy, za jakis czas takie bedzie widac w schronach.
krew zalewa, glupota ludzka nie jest znana:angryy::angryy:
tylko siasc i plakac nad losem nie winnej mlodziutkiej suczki