luka1 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dzię znowu telefon zagrzewał się od rozmów. Jeden z nich rozpaczliwy - od Pani z Janowa. Od dwu dni pod bramą kochuje bokserka, dokarmia ją ale dziś zdecydowali się odwieżć ją do schroniska AZOREK w Sochaczewie. Oczywiście pies nie został przyjęty, ale Pani dostała nasz (Fundacji NERO) telefon z informacją " Pani tam jedzie -oni wszystko przyjmują". Pani przywiozła do nas suczkę - bo faktycznie, staramy się nie odmawiać pomocy. Zobaczcie w jakim stanie jest bokserka - czy odmówili byście? Dziękuję Pani, że nie pozostawiła psiny na pastwę losu. Sunia musiała długo nie jeść. W wydalanym kale były pestki i częsciow niestrawione owoce winogrona. Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO Ul. Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew [FONT="]konto : 75 1140 2004 0000 3102 5949 3364[/FONT] z dopiskiem " na cele statutowe - dla bokserki " Quote
elmira Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No świetnie. Śmierc na chorągwi!!! To nie jest pies, to jest wspomnienie po psie! jak tak mozna!!!! Quote
wilczyca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ooo mamo już to zdjęcie mnie poraziło :placz: a co będzie jak będą następne ...... to biedactwo wygląda na podrostka, chyba jest młodziutka Quote
luka1 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 na tych zdjęciach sunia jest już wypchana jedzonkiem, to i brzuszek ma troszkę inny. Ale kiedy przyjechła wygladała strasznie. Quote
elmira Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bokser w takim stanie-koszmar! Przecież to mloda suńka! Quote
Ziutka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='elmira']Bokser w takim stanie-koszmar! Przecież to mloda suńka! Aaaaa zapomniałam...Dziunia jest młoda...dopiero co straciła MLECZNE ząbki...wet mówi, że ma góra 8 miesięcy! Quote
elmira Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ziutka']Aaaaa zapomniałam...Dziunia jest młoda...dopiero co straciła MLECZNE ząbki...wet mówi, że ma góra 8 miesięcy! Czyli to jeszcze szczenior!!! Quote
Ziutka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 elmira napisał(a):Czyli to jeszcze szczenior!!! Na to wychodzi...wychodzą jej właśnie stałe ząbki :roll: Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Typowa polska wiocha:mad:...boszsze widzisz i nie grzmisz:shake: Quote
kasik wawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 kurcze..... brak slow....... napewno bedzie sliczna jak przybieze na wadze.ona powinna jak to kazdy mlody bokser teraz biegac za pileczka a nie o wlasne zycie z glodem walczyc..... Quote
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 :shake: co to się dzieje...co trzeci watek to boksiu - nie w schronie, a na ulicy:-( taka mała biedna dzidzia:-(:-( Quote
MagYa^^ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Moja Dyzia była tak samo "wypasiona" dodatkowo z gilem. Jak tylko pies dochodzi do siebie - wypije odpowiednią ilość wodny i zacznie regularnie jeść i dostawać witaminki - zacznie być wypasiony, czego jej życzę z całego serca! A gdzie boksia będzie mieszkała? Quote
Dorota Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Już nie wiem co mam napisać , :-( Konar, Zośka, Banderas, Lazar,Piękniś ...........i tak dalej teraz malutka Boksia................... i dalej, dalej .........:shake: Może zabraknąć słów:-( Quote
kasik wawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 andzia69 napisał(a)::shake: co to się dzieje...co trzeci watek to boksiu - nie w schronie, a na ulicy:-( taka mała biedna dzidzia:-(:-( byly kiedys boksery modne a teraz sie znudzily to sio na ulice.przeciez ludzie nie moga chodzic z nie modnym psem na spacery nie dlugo czeka to labrador,yorki i inne modne rasy, za jakis czas takie bedzie widac w schronach. krew zalewa, glupota ludzka nie jest znana:angryy::angryy: tylko siasc i plakac nad losem nie winnej mlodziutkiej suczki Quote
Recommended Posts