Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam, ale powysyłałam do osób zadeklarowanych a nie płacących PW z prośbą o wyjaśnienie, czy się wycofują czy nie.

jeśli w przeciągu kilku dni nie dostaniemy żadnej odpowiedzi na PW bądź tu na wątku - trzeba będzie te osoby zgłosić na CZ-K.
skoro nie odpowiadają na wysyłane PW przez Ciebie Nikus, to może na moje zareagują.
Jeśli nie, to niestety ale CZ-K zasilą nicki kilku osób.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']Poszła opłata za hotelik:) ale niecała:( na razie mamy dług 10 zł.[/QUOTE]

wplacilam dzis 30 zl dekl. za pazdziernik plus 10 zl. od Pani wyzla Tobiego :loveu:z mojej miesciny ;) ( nie jest zalogowana na dogo)

Posted

[quote name='beataczl']wplacilam dzis 30 zl dekl. za pazdziernik plus 10 zl. od Pani wyzla Tobiego :loveu:z mojej miesciny ;) ( nie jest zalogowana na dogo)[/QUOTE]

superaśnie:)bardzo dziękujemy:)

Posted

Dostałam odpowiedź od kamila_s i lilo.

lilo napisała, że chciała na bieżąco wpłacać, ale nie miała przesłanego nr konta.
Dlatego prosiłaby o przesłanie konta wraz z wykazem miesięcy, za które nie ma zapłacone. Będzie płaciła na bieżąco, a zaległości postara się uregulować w czasie.

kamila_s - jak było zamieszanie z księgowym, pisała na wątku, że wstrzymuje swoją deklarację (nie było to zanotowane w poście rozliczeniowym przy jej nick'u, więc niepotrzebnie ją denerwowałam moim PW). Jednak kamila_s prosiła o podesłanie nr konta wraz ze SWIFTEM, postara się pomóc Kubusiowi i coś wpłacić.

Na odpowiedź od reszty niepłacących nadal czekam.

Nikus - poprzesyłasz ciotkom to, o co prosiły??

Posted

Tak..poprzesyłam .Chciałem tylko dodać,że jak przejmowałem "finanse" Kubusia wysłałem wszystkim nowy numer rachunku-to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem.Nie mogłem tylko dotrzeć do Leyli bo miała zapchaną skrzynką więc jej wysłałem sms-a. Pozostałe PW przeszło bez problemu.

Posted

hej , przepraszam za zamieszanie z moja deklaracja - tak jak kiedyś tam pisałam miałam zlecenie stałe na Kubę i nie wiedziałam w końcu czy się skończyło czy nie ( na niektóre psiaki miałam na stałe a na niektóre na rok ) a jakieś zamieszanie wtedy było z tymi skarbnikami i kontami i nie wiedziałam w końcu czy mam zapłacone czy nie. Chciałąm Was ( i Kubę ) przeprosic za opóźnienie , nie wynikło z chęci oszukania Was tylko ze zwykłego niedomówienia i może troche mojego zapomnienia. Szkoda że wcześniej nikt mi nie przypomniał że nie płace - może obyłoby się bez takiego wstydu :( wszystkie deklaracje płacę zawsze i na Kubę też będę płacic nadal a zaległy dług spłacę po trochę jeśli pozwolicie. Tylko proszę o numer konta i przypomnienie jeśli bym jeszcze kiedyś nie zapłaciła czegoś. Pozdrawiam Was i Kube i obiecuję wpadac czasem do niego na wątek - wtedy pewnie lepiej będę wiedziec co się dzieje...

Posted

nie , przeciez nie robiłabym z siebie idioty pisząc tutaj

edit:
sprawdziłam jeszcze raz , ostatnie pw jakie dostalam od kogos mam ze srody - od tej pory nie dostalam zadnej wiadomosci
Akrum pisala do mnie na profilu. Wyslij mi na maila kinnga@is.net.pl

Posted

hm....powiem szczerze,że w pierwszym momencie pomyślałem, że to ze mnie ktoś tu robi idiotę...ale sprawdziłem i...? wysyłałem Pw z podlinkowanych nazw użytkowników z pierwszego posta na wątku i okazuje się,że pod nickiem "lilo" kryje sie inny uzytkownik dogo " Lilo." i to wyjaśnia sprawę-moje pw przechodziło,ale do kogoś innego:) no to wysyłam jeszcze raz to PW i proszę o potwierdzenie:)

Posted

dziękuję - dostałam PW
cieszę się się że się sprawa wyjaśniła - tak jak mówiłam wcześniej - zrobię stałe zlecenie na rok - jeśli przestałabym płacic to proszę o przypomnienie a na bieżąco po troszkę spłacę mój " dług " wobec Kubusia

Posted

najważniejsze, żeby takie nieporozumienia wyjaśniać :)
Jesli jeszcze reszta osób odpowie, to już bedzie zupełnie faaajnie :)
Aczkolwiek - kathrby chyba od lutego nie ma na dogo :( więc o jej deklaracji chyba możemy zapomnieć :(

Posted

Kubusiu biedaku, a o ciebie nikt nie pyta, nie dzwoni??

psiakiGabi - co słychać u Kubusia??

Kurcze, przydałaby się na prawdę fajna sesja zdjęciowa, takie wyraźne zdjęcia - może wtedy ktoś by Kubusia zobaczył, docenił??

Posted

Ja niestety zdjęcia robię telefonem, nie mam innej możliwości i są jakie są :( a Kubuś czarny to jeszcze gorzej ;)
Co u Kubusia, bez zmian, zadomowił się już u nas na dobre :(

W związku z zarzutami jakie są wobec mnie stawiane na wątku Dony , zaprzestaję szukania Kubusiowi domu na własną rękę, proszę aby ktoś się tym zajął. Przepraszam.

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Ja niestety zdjęcia robię telefonem, nie mam innej możliwości i są jakie są :( a Kubuś czarny to jeszcze gorzej ;)
Co u Kubusia, bez zmian, zadomowił się już u nas na dobre :(

W związku z zarzutami jakie są wobec mnie stawiane na wątku Dony , zaprzestaję szukania Kubusiowi domu na własną rękę, proszę aby ktoś się tym zajął. Przepraszam.

A nie możesz olać (tak olać) tę zarzutnicę ?

Posted

Pies Wolny napisał(a):
A nie możesz olać (tak olać) tę zarzutnicę ?

Madre slowa. Ja bym olala, gdyby to chodzilo o mnie. Jezeli Gabi nie przejmuje sie "tą zarzutnicą" to chyba tez oleje.

Posted

a ja tak jeszcze wrócę do kwestii tych zdjęć...
nie masz Gabi tam jakiś znajomych, co by mogli fotki zrobić??

Teraz świetna okazja ku temu - złota jesień - psiaki na tle liści super się prezentują.

Wiemy jak to jest - ludzie sa wzrokowcami i wieksza czesc szuka oczami i choc nad tym ubolewam, musimy sie do nich dostosowac.

Kubuś już tak długo w hoteliku siedzi, już dawno powinien grzać dupkę w swoim domku, ale bez dobrych zdjęć - cienko widzę zainteresowanie nim :shake::shake::shake: