Akrum Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 przepraszam, ale powysyłałam do osób zadeklarowanych a nie płacących PW z prośbą o wyjaśnienie, czy się wycofują czy nie. jeśli w przeciągu kilku dni nie dostaniemy żadnej odpowiedzi na PW bądź tu na wątku - trzeba będzie te osoby zgłosić na CZ-K. skoro nie odpowiadają na wysyłane PW przez Ciebie Nikus, to może na moje zareagują. Jeśli nie, to niestety ale CZ-K zasilą nicki kilku osób. Quote
beataczl Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Nikus']Poszła opłata za hotelik:) ale niecała:( na razie mamy dług 10 zł.[/QUOTE] wplacilam dzis 30 zl dekl. za pazdziernik plus 10 zl. od Pani wyzla Tobiego :loveu:z mojej miesciny ;) ( nie jest zalogowana na dogo) Quote
_Goldenek2 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 5 szczeniaków i 2 sunie potrzebują pomocy. Zapraszam na bazarek cegiełkowy http://www.dogomania.pl/threads/2157...1KOWY-do-31.10 Quote
Nikus Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='beataczl']wplacilam dzis 30 zl dekl. za pazdziernik plus 10 zl. od Pani wyzla Tobiego :loveu:z mojej miesciny ;) ( nie jest zalogowana na dogo)[/QUOTE] superaśnie:)bardzo dziękujemy:) Quote
psiakiGabi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Dostałam wpłatę za hotelik od Nikusia :) dziękujemy :) i dostałam wpłatę 10zł od..... byłego księgowego :crazyeye: tak czy siak nie ma braku w opłacie za hotelik :cool3: Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dostałam odpowiedź od kamila_s i lilo. lilo napisała, że chciała na bieżąco wpłacać, ale nie miała przesłanego nr konta. Dlatego prosiłaby o przesłanie konta wraz z wykazem miesięcy, za które nie ma zapłacone. Będzie płaciła na bieżąco, a zaległości postara się uregulować w czasie. kamila_s - jak było zamieszanie z księgowym, pisała na wątku, że wstrzymuje swoją deklarację (nie było to zanotowane w poście rozliczeniowym przy jej nick'u, więc niepotrzebnie ją denerwowałam moim PW). Jednak kamila_s prosiła o podesłanie nr konta wraz ze SWIFTEM, postara się pomóc Kubusiowi i coś wpłacić. Na odpowiedź od reszty niepłacących nadal czekam. Nikus - poprzesyłasz ciotkom to, o co prosiły?? Quote
Nikus Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tak..poprzesyłam .Chciałem tylko dodać,że jak przejmowałem "finanse" Kubusia wysłałem wszystkim nowy numer rachunku-to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem.Nie mogłem tylko dotrzeć do Leyli bo miała zapchaną skrzynką więc jej wysłałem sms-a. Pozostałe PW przeszło bez problemu. Quote
Akrum Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 najważniejsze, że się sprawy po woli wyjaśniają i mam nadzieję, że będzie z czego opłacić kolejny miesiąc. Quote
Nikus Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 a na koncie wpłata od Beatyczl:) oraz pani od wyżła Tobiego:) pięknie dziękujemy :Rose: Quote
lilo Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 hej , przepraszam za zamieszanie z moja deklaracja - tak jak kiedyś tam pisałam miałam zlecenie stałe na Kubę i nie wiedziałam w końcu czy się skończyło czy nie ( na niektóre psiaki miałam na stałe a na niektóre na rok ) a jakieś zamieszanie wtedy było z tymi skarbnikami i kontami i nie wiedziałam w końcu czy mam zapłacone czy nie. Chciałąm Was ( i Kubę ) przeprosic za opóźnienie , nie wynikło z chęci oszukania Was tylko ze zwykłego niedomówienia i może troche mojego zapomnienia. Szkoda że wcześniej nikt mi nie przypomniał że nie płace - może obyłoby się bez takiego wstydu :( wszystkie deklaracje płacę zawsze i na Kubę też będę płacic nadal a zaległy dług spłacę po trochę jeśli pozwolicie. Tylko proszę o numer konta i przypomnienie jeśli bym jeszcze kiedyś nie zapłaciła czegoś. Pozdrawiam Was i Kube i obiecuję wpadac czasem do niego na wątek - wtedy pewnie lepiej będę wiedziec co się dzieje... Quote
Nikus Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Lilo nie rozumiem....konto wysłałem do Ciebie o 9.41...nie masz PW? Quote
lilo Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 nie , przeciez nie robiłabym z siebie idioty pisząc tutaj edit: sprawdziłam jeszcze raz , ostatnie pw jakie dostalam od kogos mam ze srody - od tej pory nie dostalam zadnej wiadomosci Akrum pisala do mnie na profilu. Wyslij mi na maila kinnga@is.net.pl Quote
Nikus Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 hm....powiem szczerze,że w pierwszym momencie pomyślałem, że to ze mnie ktoś tu robi idiotę...ale sprawdziłem i...? wysyłałem Pw z podlinkowanych nazw użytkowników z pierwszego posta na wątku i okazuje się,że pod nickiem "lilo" kryje sie inny uzytkownik dogo " Lilo." i to wyjaśnia sprawę-moje pw przechodziło,ale do kogoś innego:) no to wysyłam jeszcze raz to PW i proszę o potwierdzenie:) Quote
lilo Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 dziękuję - dostałam PW cieszę się się że się sprawa wyjaśniła - tak jak mówiłam wcześniej - zrobię stałe zlecenie na rok - jeśli przestałabym płacic to proszę o przypomnienie a na bieżąco po troszkę spłacę mój " dług " wobec Kubusia Quote
Akrum Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 najważniejsze, żeby takie nieporozumienia wyjaśniać :) Jesli jeszcze reszta osób odpowie, to już bedzie zupełnie faaajnie :) Aczkolwiek - kathrby chyba od lutego nie ma na dogo :( więc o jej deklaracji chyba możemy zapomnieć :( Quote
Nikus Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 No to melduję,że są wpłaty od : - Lilo:) - Kamili_S :) - Ubocze :) Dziękujemy serdecznie :Rose::Rose::Rose: Quote
Nikus Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Li1 - dziękuję za wpłatę:) innych wpłat nie było:shake: Nie było mnie chwilę bo w pracy sajgon a w domu awaria neta niestety:( Quote
Akrum Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kubusiu biedaku, a o ciebie nikt nie pyta, nie dzwoni?? psiakiGabi - co słychać u Kubusia?? Kurcze, przydałaby się na prawdę fajna sesja zdjęciowa, takie wyraźne zdjęcia - może wtedy ktoś by Kubusia zobaczył, docenił?? Quote
psiakiGabi Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ja niestety zdjęcia robię telefonem, nie mam innej możliwości i są jakie są :( a Kubuś czarny to jeszcze gorzej ;) Co u Kubusia, bez zmian, zadomowił się już u nas na dobre :( W związku z zarzutami jakie są wobec mnie stawiane na wątku Dony , zaprzestaję szukania Kubusiowi domu na własną rękę, proszę aby ktoś się tym zajął. Przepraszam. Quote
Pies Wolny Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 psiakiGabi napisał(a):Ja niestety zdjęcia robię telefonem, nie mam innej możliwości i są jakie są :( a Kubuś czarny to jeszcze gorzej ;) Co u Kubusia, bez zmian, zadomowił się już u nas na dobre :( W związku z zarzutami jakie są wobec mnie stawiane na wątku Dony , zaprzestaję szukania Kubusiowi domu na własną rękę, proszę aby ktoś się tym zajął. Przepraszam. A nie możesz olać (tak olać) tę zarzutnicę ? Quote
li1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Pies Wolny napisał(a):A nie możesz olać (tak olać) tę zarzutnicę ? Madre slowa. Ja bym olala, gdyby to chodzilo o mnie. Jezeli Gabi nie przejmuje sie "tą zarzutnicą" to chyba tez oleje. Quote
Akrum Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 a ja tak jeszcze wrócę do kwestii tych zdjęć... nie masz Gabi tam jakiś znajomych, co by mogli fotki zrobić?? Teraz świetna okazja ku temu - złota jesień - psiaki na tle liści super się prezentują. Wiemy jak to jest - ludzie sa wzrokowcami i wieksza czesc szuka oczami i choc nad tym ubolewam, musimy sie do nich dostosowac. Kubuś już tak długo w hoteliku siedzi, już dawno powinien grzać dupkę w swoim domku, ale bez dobrych zdjęć - cienko widzę zainteresowanie nim :shake::shake::shake: Quote
kmurdz Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 przesylam dzis zalegla kase. do gory Kubusiu! Quote
Recommended Posts