Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akrum popieram w 100% to co napisałaś, ja też nie rozumiem dlaczego nas Asia nie poinformowała, że już nie zajmuje się "losem" Kubusia i kto się tym zajmie.
Hmm.. dziwna sytuacja, ale mam nadzieję, że pies nie ucierpi na tym. Oczywiście mogę podać Ci nasz nr konta, żebyś mogła swoją deklarację wpłacić, ale nie jesteśmy w stanie zająć się księgowością Kuby i zbierać wszystkich deklaracji na swoje konto. Dodam tylko, że Asia chyba zmieniła nr tel. bo kilka razy próbowałam się dodzwonić do Niej i nie udało mi się, sms-y też wracają niedostarczone.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tak. Ja nie chcę już słyszeć na temat Asi nic. Nic. Sam przed sobą żarty sobie robiłem, ale nie do śmiechu mi, a raczej do :mad::mad::mad:. Nieodpowiedzialna do granic możliwości, zupełnie niedorosła osoba, co do której pozostało tylko jedno - wniosek o dożywotniego bana. Powody są dwa - brak rozliczeń oraz porzucenie psa, narażając Go na być może na najgorsze. Wszyscy macie rację. Myślałem, traktowałem post Akrum jako pomysł, żeby Gabi przejęła bezpośrednio wpłaty, ale są trudności jak sama pisze. Jednak faktycznie innego wyjścia nie ma - póki co. Moja wpłata w marcu poszła do Kubuta, kwietniową do czasu znalezienia rozwiązania wpłacę do Gabi - Gabi please nr konta. Jest z nami Bjuta - może przejmiesz rolę skarbnika ? Coś trzeba postanowić i to szybko.

PS. Kubut jeżeli się nie odezwiesz w ciągu 7 dni, licząc od 14.03. tj. do 20.03 - godz. 24.00 i nie przedstawisz rozliczenia od stycznia do marca włącznie zmusisz mnie tym samym do brzydkich, ale koniecznych czynności. To nie strachy, a rozsądna konieczność.
Nie proszę byś się tłumaczył - proszę o rozliczenie.

Posted

Właśnie o to mi chodziło tymi dwoma wcześniejszymi postami, żebyśmy w końcu coś z tym zrobili, żeby zebrać się tu na wątku i coś konkretnego postanowić, a nie pozostawiać sprawy Kubusia samej sobie, bo to ani nam a tym bardziej Kubusiowi może na dobre nie wyjść.

Posted

Kochani, nie dam rady poprowadzić kolejnego psa. Księguję już Dinowi i Kajtkowi, Władkowi, Korze, Skarbusiowi, Rediemu i Mongołowi... Już mi mbank nie da osobnego subkonta - a ja jestem tak niepozbierana, że nie mogę mieć dwóch psów na jednym koncie. Wybaczcie. Z Asią kontaktu nie mam, miesiąc temu spotkałam ją w schronisku. Ale jestem zwolenniczką pomysłu zmienienia księgowego. Porozmawiam dzisiaj z Mysią - co robić. Ona jest sercem psitula.

Posted

Kuba pojechał bodaj do Nowego Jorku. W każdym razie, Mysia też kontaktu z nim nie ma. Z Kubą rozmawiałam ze dwa razy w życiu, to nie jest facet, który - "sprzeniewierzy kasę" - myślę, że jak mu damy znać, że postanowiliśmy zmienić skarbnika - to się rozliczy (pewnie za jakiś czas). Tak było kiedyś na wątku Kurusia.

Tak czy siak - nie ma się co zastanawiać - szukamy skarbnika! :)

Posted

Kochani teraz kilka słów ode mnie.
Przyszłam tu za prośbą Bjutki, przyznam szczerze, że nie daję rady czytać wszystkich zabrzańskich wątków, ale jak coś to zawsze można mnie zawołać :roll: Ja już nie daję rady, dlatego nie podejmuję się osobiście wysyłania kolejnych psiaków do hotelików czy zbierania funduszy - jednak jeśli czegoś się podejmę to biorę za to odpowiedzialność. Myślę, że każdy kto był na jakiś moich wątkach wie jak to wygląda tam... Nie dam rady zaopiekować się kolejny wątkiem, ale jestem jak najbardziej za tym, żeby zmienić tutaj księgowego...
Z Kubą na dzień dzisiejszy nie mam żadnego kontaktu i nie chcę mieć.
Z Asia widuję sie codziennie, mówiłam jej o sytuacji na wątku, ale obawiam sie, że Asia nie przełamie się, żeby tu wejść i chyba nie sensu na to liczyć. Asia jest taką a nie inną osobą, możliwe, że pewne sprawy za bardzo przeżywa, bierze do siebie i reaguje tak, a nie inaczej. Na pewno nie miała złych intencji, stało sie tak a nie inaczej, no trudno... Życie pisze różne scenariusze :roll:
Asia chyba nie ma żadnego kontaktu z Kubą, ale z tego co mówiła to prawdopodbnie wyjechał do Nowego Jorku... Asia myślę, że też nie przywoła Kuby na ten wątek, ma takie same mozliwości jak my... Rozstali się w dość burzliwy sposób, niestety sama miałam okazję o tym się przekonać :roll: ale to nie jestem tematem tego wątku i tym samym uważam ten temat za zamknięty.
Myślę, że teraz najważniejszy jest wybrać nowego skarbnika dla Kubusia, poprosić moda o post na pierwszej stronie do rozliczeń i jakoś ruszyć z tym... Trudno Asię już zostawmy, a na Kubę poczekamy, żeby przelał na nowe konto to co zostało u niego.
AMEN.

Posted

ja bym z chęcią na Kubusia mogła zbierać, ale też mam już kilka psiaków, u których księgową jestem, więc odpada...
Ale szukajmy dalej - padła propozycja -Amica- może spytajmy jej ??

Posted

A ja wysłałam swoją za marzec na konto Jakuba.Poproszę o nowy nr konta..DZiewczyny ze Śląska zawsze tak sprawnie pomagały swoim podopiecznym, nie spodziewałąm się czegoś takiego akurat u Kubusia, który jest jednym z bardziej potrzbujących psiaków.Czekam na rozliczenie dotychczasowych wpłat i na info na temat sytuacji Kubusia..Nie wiem, co z deklaracją za kwiecień??

Posted

[quote name='grzenka']Moja marcowa także poszła na jego konto.[/QUOTE]

marcowej jeszcze nie wplacalam. To teraz czesc wplat u Kuby,czesc u PsiakiGabi ,a jeszcze ma nowy skarbnik reszte przejac...