Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powinnam wysłać pieniądze a nie dotarły jeszcze wpłaty:
Beataczl - 30zł
kamila_s - 40zł
Karusiap - 10zł
Kathrby - 10zł
Kmurdz - 30zł
Ola la - 15zł
Pies wolny - 20zł
!
Wysyłam pieniądze 25.08. Bardzo proszę w miarę możliwości o wysłanie pieniędzy do tego dnia. Jeśli ktoś nie będzie mógł tego zrobić proszę mnie o tym poinformować,żebyśmy wiedzieli na czym stoimy;) Będę przypominała jeszcze na PW.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubusiu śliczny nasz :) widać, że ci tam dobrze w hoteliku, nawet pana próbowałeś lizać :)

zdjęcia cudowne :)
mam nadzieję, że niedługo domek wspaniały znajdziesz :)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Powinnam wysłać pieniądze a nie dotarły jeszcze wpłaty:
Beataczl - 30zł
kamila_s - 40zł
Karusiap - 10zł
Kathrby - 10zł
Kmurdz - 30zł
Ola la - 15zł
Pies wolny - 20zł
!
Wysyłam pieniądze 25.08. Bardzo proszę w miarę możliwości o wysłanie pieniędzy do tego dnia. Jeśli ktoś nie będzie mógł tego zrobić proszę mnie o tym poinformować,żebyśmy wiedzieli na czym stoimy;) Będę przypominała jeszcze na PW.

dzis wplacilam deklaracje przelewem internetowym, beda szybko na koncie ;)

Posted

Kubuś super:loveu:
Czuję się już u nas gospodarzem, przyjechał dzisiaj do nas psiak z Olkusza ze schronu, dużo większy od niego, to Kubuś go oszczekał, widocznie nie życzy sobie intruzów na swoim terenie :crazyeye:
Remonty dobrze, pomalutku do przodu, wczoraj po godz. 23 wreszcie doczekaliśmy się transportu elementów na kojce (miały być w piątek:angryy:) to już Kuba dostanie nowy apartament, chociaż w tym teraz tak mało czasu spędza, że czuje się tam chyba dobrze:razz:
Najbardzie cieszy mnie to, że nie rzuca się już tak łapczywie na jedzenie, nawet juz zostawia nie wyjedzone:lol:

Posted

li1 napisał(a):
Postrach wsi, Manius, jest sliczny. Licze na to , ze jednak zgubil sie wlascicielom i beda go szukac.

Znalazł się właściciel :multi::multi: Psiak na na imię "Morda":cool3: i zaginął ponad 2 tygodnie temu ponad 50km od nas, właściciele go szukali i dowiedzieli się, że psa zabrał hycel:angryy:
a tam wygląda to w ten sposób, że "hycel" łapie, kasuje gminę i wyrzuca w innej gminie:angryy:
to już nie pierwszy taki przypadek u nas:mad: