psiakiGabi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Dzieki:oops: w miarę możliwości i wolnej chwili staram sie na bieżąco informować o wszystkim. W hoteliku mamy internet bezprzewodowy z ery ,a zasięg jest bardzo słaby:angryy: bo to odludzie, ale i tak postaram się chociaż raz dziennie odezwać na Kubusiowym wątku :razz: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Asiu, ja już wpłaciłam za lipiec-sierpień i sierpień-wrzesień - razem 30 zł (to tak w ramach uzupełnienia :)) a Kubuś, słodziak nasz - dobrze, że już w lepszych warunkach sobie siedzi i cieszy się życiem :) A dla kierowcy - wielkie podziękowania i ukłony :) kawał drogi przejechaliście :) Quote
_Goldenek2 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Bardzo, bardzo się cieszę, że Kubuś wreszcie w dobrym hoteliku. Jak można psiaka trzymać przy budzie i jeszcze brać ciężkie pieniądze to nie może mi się pomieścić w głowie :angryy::angryy::angryy: Quote
Asia_Klero Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Kubuś nie był jedyny ktory tak siedzial ale ja juz się nie mam sily wypowiadac na ten temat... cale szczescie Kubusiek jest bezpieczny. Akrum wszystko jest zapisane:) Quote
_Goldenek2 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dzięki Asiu, że monitorowałaś naszego Kubę i za wszystko co dla tego psiaka zrobiłaś :Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::laola: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Asia_Klero napisał(a):Akrum wszystko jest zapisane:) ok, dzięki :roll: biedne te psiaczki... a pani, chociaż przeprosiła, albo jakoś próbowała się tłumaczyć? Quote
Asia_Klero Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Nie no przeciez po co:shake: osobiscie kubusia odpinalam od budy....nawet po naszej interwencji Kubus siedzial przypiety. Ja już nie chcę nic od tej osoby nawet zadne przeprosiny niczego by nie zmieniły. Jak ktos sie nie zna na psach i chce zrobic na nich biznes to tak to wychodzi niestety.. Quote
Asia_Klero Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 a Gabi ślicznie dziękujemy za wspaniale ogloszenie Kubusia na swojej hotelowej stronie:) Quote
psiakiGabi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie ma za co dziękować. Asia_Klero właśnie biorę się za wysyłanie Kubusiowych fotek:cool3: Dzisiaj Kubuś już spacerował luzem bez smyczy, szczerze mówiąc to miałam trochę obawy żeby go spuścić ze smyczy ale okazało się, że nie potrzebnie bo grzeczny z niego chłopiec i ładnie się słucha i pilnuje:multi: Quote
Akrum Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 bo Kubuś to super chłopak jest, nie broi, słucha sie - tylko brać i kochać :) Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Mam fotki są wspaniale!! Zaraz wychodzę wiec wrzuce jejak wrocę do domu:) Błagam zajrzyjcie tu i pomozcie...moj schroniskowy podopieczny, maleńka istotka musi wrocic do schroniska nie da sobie rady:( http://www.dogomania.pl/threads/189825-malutki-Kiler-zn%C3%B3w-niechciany-nie-chce-wraca%C4%87-do-schronu-%28-Pilnie-DT-i-deklaracje. Quote
Akrum Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Asia_Klero']Mam fotki są wspaniale!! Zaraz wychodzę wiec wrzuce jejak wrocę do domu:) Błagam zajrzyjcie tu i pomozcie...moj schroniskowy podopieczny, maleńka istotka musi wrocic do schroniska nie da sobie rady:( http://www.dogomania.pl/threads/189825-malutki-Kiler-zn%C3%B3w-niechciany-nie-chce-wraca%C4%87-do-schronu-%28-Pilnie-DT-i-deklaracje. ja już tam byłam... zaproponowałam też hotelik psiakiGabi... ale Kilerek i stosunek do innych psiaków... ah... Quote
li1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Jak milo, ze Kubus zadomowil sie u Gabi. Ladny i grzeczny z niego chlopak, zeby tylko ktos go docenil i dal mu dom. Wyslalam 100zl za czesc kosztow podrozy i 50 zl do brakujacej sumy za hotelik w lipcu. Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 li1 serdecznie dziekujemy w imieniu kubusia!! Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Proszę ogłoszeniowe cioteczki o dokladanie slicznych zdjec do ogloszen:loveu::loveu::loveu: one mogą Ba MUSZĄ pomoc znalezc mu dom:) Napiszę do Bjutki zeby dorzucila do allegro:razz: Quote
li1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Oj, jak blogo, odprezajaco u Ciebie, Gabi. W/g mnie zdjecia z dzieckiem tez powinny sie znalezc w ogloszeniach, bo takie mizianie pokazuje charakter Kubusia. Tylko chudzinka z niego, moglby przytyc z kilo, dwa. Quote
Asia_Klero Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Tak wlasnie mi sie wydawalo ze chudy...... zdjatka super:) Quote
psiakiGabi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Kubuś ma cudowny charakter i uwielbia szaleć z Asią (dziewczynka ze zdjęć) po powrocie ze spaceru pada zmęczony i śpi jak aniołek kilka godzin:) Dzisiaj spotkał się z kotem i chyba nie miał morderczych zapędów wobec niego, chciał się z nim bawić ale kotek zwiał :) a okolice mamy faktycznie blogą i odprężającą idealna na spacery:) Quote
Akrum Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 jej... jaka chudzinka się zrobiła z naszego Kubusia kochanego... :shake::shake::shake: matko, jak dobrze, że on już został zabrany z tamtego "hoteliku"... teraz to bedzie miał raj na ziemi :) zdjęcia super, niedługo mu porobie trochę ogłoszeń nowych :) Quote
Mysia_ Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 śliczne zdjęcia :loveu: ale faktycznie Kubuś chudszy jest :shake: Quote
Javena Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Kubusiu,jaka piekna sesja zdjeciowa. Jestes naprawde uroczy.powinieneś szybko domek znalesć.;) Quote
Recommended Posts