Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki:oops: w miarę możliwości i wolnej chwili staram sie na bieżąco informować o wszystkim. W hoteliku mamy internet bezprzewodowy z ery ,a zasięg jest bardzo słaby:angryy: bo to odludzie, ale i tak postaram się chociaż raz dziennie odezwać na Kubusiowym wątku :razz:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, ja już wpłaciłam za lipiec-sierpień i sierpień-wrzesień - razem 30 zł (to tak w ramach uzupełnienia :))

a Kubuś, słodziak nasz - dobrze, że już w lepszych warunkach sobie siedzi i cieszy się życiem :)

A dla kierowcy - wielkie podziękowania i ukłony :) kawał drogi przejechaliście :)

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę, że Kubuś wreszcie w dobrym hoteliku. Jak można psiaka trzymać przy budzie i jeszcze brać ciężkie pieniądze to nie może mi się pomieścić w głowie :angryy::angryy::angryy:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Akrum wszystko jest zapisane:)

ok, dzięki :roll:
biedne te psiaczki... a pani, chociaż przeprosiła, albo jakoś próbowała się tłumaczyć?

Posted

Nie no przeciez po co:shake: osobiscie kubusia odpinalam od budy....nawet po naszej interwencji Kubus siedzial przypiety. Ja już nie chcę nic od tej osoby nawet zadne przeprosiny niczego by nie zmieniły. Jak ktos sie nie zna na psach i chce zrobic na nich biznes to tak to wychodzi niestety..

Posted

Nie ma za co dziękować. Asia_Klero właśnie biorę się za wysyłanie Kubusiowych fotek:cool3:
Dzisiaj Kubuś już spacerował luzem bez smyczy, szczerze mówiąc to miałam trochę obawy żeby go spuścić ze smyczy ale okazało się, że nie potrzebnie bo grzeczny z niego chłopiec i ładnie się słucha i pilnuje:multi:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Mam fotki są wspaniale!! Zaraz wychodzę wiec wrzuce jejak wrocę do domu:)
Błagam zajrzyjcie tu i pomozcie...moj schroniskowy podopieczny, maleńka istotka musi wrocic do schroniska nie da sobie rady:(
http://www.dogomania.pl/threads/189825-malutki-Kiler-zn%C3%B3w-niechciany-nie-chce-wraca%C4%87-do-schronu-%28-Pilnie-DT-i-deklaracje.
ja już tam byłam... zaproponowałam też hotelik psiakiGabi... ale Kilerek i stosunek do innych psiaków... ah...

Posted

Jak milo, ze Kubus zadomowil sie u Gabi. Ladny i grzeczny z niego chlopak, zeby tylko ktos go docenil i dal mu dom.
Wyslalam 100zl za czesc kosztow podrozy i 50 zl do brakujacej sumy za hotelik w lipcu.

Posted

Proszę ogłoszeniowe cioteczki o dokladanie slicznych zdjec do ogloszen:loveu::loveu::loveu: one mogą Ba MUSZĄ pomoc znalezc mu dom:) Napiszę do Bjutki zeby dorzucila do allegro:razz:

Posted

Oj, jak blogo, odprezajaco u Ciebie, Gabi. W/g mnie zdjecia z dzieckiem tez powinny sie znalezc w ogloszeniach, bo takie mizianie pokazuje charakter Kubusia.
Tylko chudzinka z niego, moglby przytyc z kilo, dwa.

Posted

Kubuś ma cudowny charakter i uwielbia szaleć z Asią (dziewczynka ze zdjęć) po powrocie ze spaceru pada zmęczony i śpi jak aniołek kilka godzin:) Dzisiaj spotkał się z kotem i chyba nie miał morderczych zapędów wobec niego, chciał się z nim bawić ale kotek zwiał :) a okolice mamy faktycznie blogą i odprężającą idealna na spacery:)

Posted

jej... jaka chudzinka się zrobiła z naszego Kubusia kochanego... :shake::shake::shake:
matko, jak dobrze, że on już został zabrany z tamtego "hoteliku"...

teraz to bedzie miał raj na ziemi :)
zdjęcia super, niedługo mu porobie trochę ogłoszeń nowych :)