Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 nie dostalas mojego pw?? napisalam Ci numer Layli - prosila by smsem wyslac Jej numer konta i tyle... dzis bo od jutra nie bedzie Jej 12 dni Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Cioteczka Leyla pędzi na lotnisko jak jej sie uda kase wyslac na lotnisku to wysle jak nie to za 12dni jak wroci. Pomieszaly jej sie Kubusie jednookie bo ma 2 takich podopiecznych;) Quote
Mysia_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Asia_Klero napisał(a):Doszło 50zł od li1 za Leylę zaległość za maj;) jak dostanę telefon do leyli to się z nią skontaktuję i dowiem co i jak:razz: cioteczka Kamila_s ma wyslac kase za 3miesiace 24.06 jeszcze tylko nie wiem co z ola la napisalam maila bez oddzewu jednak to 15zł wiec tragedii nie bedzie jak się okaze, że ta deklaracja nie byla ,,powazna";) cioteczka ola ola też sie pojawia na kilku naszych wątkach, no mam nadzieje, że jednak deklaracja była poważna :) a wiadomo kiedy ostatnio się logowała? Teraz tez taki głupi okres wakacyjny... Ja już wolałam wszystkie deklaracje wysłać na zapas, tzn. mam nadzieje, że wszystkie ;) Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Kubus ma 20zł wiecej deklaracji zawsze bylo na allegro no ale jak cioteczka ola la jednak na prawdę zrezygnuje to tragedii nie bedzie.. gorzej by bylo gdyby wszystkie te cioteczki nie placily bo to 105zł deklaracji a to juz powazna suma;) Quote
beataczl Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 widze ze cos sie ruszylo w sprawie kubusiowych deklaracji , to dobrze Cioteczki dzialacie...:) poniewaz 20 jest w niedziele pieniadze przesle w poniedzialek 21 -go....informuje, co by nie bylo , ze nie wplacilam, pamietam , pamietam.... Quote
Mysia_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ma nadzieje, że to juz koniec finansowych problemów u Kubusia ;) A co tam w ogóle u niego słychać? Quote
Akrum Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 super, że zaległe deklaracje spływają :) a co ciekawego u Kubusia słychać?? Quote
beataczl Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 wlasnie, co u Kubusia? Wyslalam przelew na dekl. stalą 30 zł..:smile: Czy dogo tez Wam tak muli od wczoraj?!... Quote
Akrum Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 kochana, ja od piątku do wczoraj ok 12 stej nie mogłam wejść na dogo... a dziś od rana znów miałam problem... Kubuś, idziemy na spacerek?? Quote
_Goldenek2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kubuś pewnie....jak zawsze chętny, zwarty i gotowy :). Idę z Wami. Quote
Asia_Klero Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Wczoraj wysłałam maila do Kubusia czekam na odpowiedz:diabloti: Co do wpłat za ten miesiac brakuje wpłat Kaas1(z tego co pamietam będzie wpłacała z opóźnieniem), Leyla(ma uregulowac po powrocie do kraju za parę dni), kamila_s ma wysłac z tego co pamietam 24, no i Ola la, która się nie oddzywa więc chyba trzeba bedzie nie brac jej pod uwagę.... Quote
Asia_Klero Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Przepraszam z góry ze nie zedytuje 1postu ale nie umiem... Quote
Asia_Klero Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Ciotki czy macie jakis hotel godny polecenia? Mysle, że Kuba będzie musiał opuścić miejsce, w którym jest. Okazało się, że mieszka na dworze w budzie. W umowie było powiedziane, że będzie mieszkał w domu, tylko o taki hotel mi chodziło jednak chyba się nie zrozumałyśmy z dziewczyną, która hotel prowadzi bo Kuba zamieszkał na dworze, bo cytuję ,,inne psy płacą więcej". A zdanie ,,Włożenie go ze schroniska od razu do domu wydaje mi się zbyt gwałtowną zmianą" pokazuje niedoświadczenie osoby, która zamierza otworzyć zarejstrowany hotel. Proszę na dzień dzisiejszy chociaz o informacje na temat bardzo dobrych hotelow nawet kojcowych. Pozniej poszukam mu czegoś lepszego jednak myśle, że trzeba go zabrac juz teraz. Nie podpisałam umowy na bude i łańcuch. Przepraszam Was ale na prawdę nie wiedzialam ze ak to wyglada.... Quote
_Goldenek2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Asia_Klero']Ciotki czy macie jakis hotel godny polecenia? Mysle, że Kuba będzie musiał opuścić miejsce, w którym jest. Okazało się, że mieszka na dworze w budzie. W umowie było powiedziane, że będzie mieszkał w domu, tylko o taki hotel mi chodziło jednak chyba się nie zrozumałyśmy z dziewczyną, która hotel prowadzi bo Kuba zamieszkał na dworze, bo cytuję ,,inne psy płacą więcej". A zdanie ,,Włożenie go ze schroniska od razu do domu wydaje mi się zbyt gwałtowną zmianą" pokazuje niedoświadczenie osoby, która zamierza otworzyć zarejstrowany hotel. Proszę na dzień dzisiejszy chociaz o informacje na temat bardzo dobrych hotelow nawet kojcowych. Pozniej poszukam mu czegoś lepszego jednak myśle, że trzeba go zabrac juz teraz. Nie podpisałam umowy na bude i łańcuch. Przepraszam Was ale na prawdę nie wiedzialam ze ak to wyglada....[/QUOTE] O mój Boże..... Ja znam godny polecenia hotel Jamora koło Warki. Quote
Asia_Klero Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Goldenek kochana napisz cos wiecej o cenach o warunkach... Quote
_Goldenek2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 www.jamor.pl Trzeba zadzwonić i negocjować :) Quote
Asia_Klero Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Dobra ja lece po auto do mechanika, pozniej do babci na imieniny na chwilę wieczorem będe załatwiac. Napisalam jeszcze do 1 hotelu. Jakby byly jeszcze jakies propozycje to dajcie znac błagam i jeszcze raz Was przepraszam.. Quote
_Goldenek2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Asia_Klero']Dobra ja lece po auto do mechanika, pozniej do babci na imieniny na chwilę wieczorem będe załatwiac. Napisalam jeszcze do 1 hotelu. Jakby byly jeszcze jakies propozycje to dajcie znac błagam i jeszcze raz Was przepraszam..[/QUOTE] Ty Asia nie przepraszaj.... całe szczęście, że czuwasz i w porę się zorientowałaś :) Quote
beataczl Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 niedlugo dostane zawału.... mam zamowione miejsce dla suni tu wklejam link: Hotel kudłate i łaciate(wolne miejsca) jesli bedzie potrzeba odstapie dla Kubusia... Quote
Asia_Klero Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Własnie sadze ze nie w pore mam do siebie duzo zalu.. Beatko link nie dziala proszę napisz cos więcej Quote
beataczl Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Asia_Klero']Własnie sadze ze nie w pore mam do siebie duzo zalu.. Beatko link nie dziala proszę napisz cos więcej wkleje jeszcze raz: Hotel kudłate i łaciate(wolne miejsca) poprostu znalazlam i zaklepalam, ale poczytajcie prosze... Quote
beataczl Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 zwariuje.. znow nie dziala, jeszcze raz inaczej: http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate(wolne-miejsca)/page11 Quote
Recommended Posts