Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczka Leyla pędzi na lotnisko jak jej sie uda kase wyslac na lotnisku to wysle jak nie to za 12dni jak wroci. Pomieszaly jej sie Kubusie jednookie bo ma 2 takich podopiecznych;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Doszło 50zł od li1 za Leylę zaległość za maj;) jak dostanę telefon do leyli to się z nią skontaktuję i dowiem co i jak:razz: cioteczka Kamila_s ma wyslac kase za 3miesiace 24.06 jeszcze tylko nie wiem co z ola la napisalam maila bez oddzewu jednak to 15zł wiec tragedii nie bedzie jak się okaze, że ta deklaracja nie byla ,,powazna";)

cioteczka ola ola też sie pojawia na kilku naszych wątkach, no mam nadzieje, że jednak deklaracja była poważna :) a wiadomo kiedy ostatnio się logowała? Teraz tez taki głupi okres wakacyjny... Ja już wolałam wszystkie deklaracje wysłać na zapas, tzn. mam nadzieje, że wszystkie ;)

Posted

Kubus ma 20zł wiecej deklaracji zawsze bylo na allegro no ale jak cioteczka ola la jednak na prawdę zrezygnuje to tragedii nie bedzie.. gorzej by bylo gdyby wszystkie te cioteczki nie placily bo to 105zł deklaracji a to juz powazna suma;)

Posted

widze ze cos sie ruszylo w sprawie kubusiowych deklaracji , to dobrze Cioteczki dzialacie...:) poniewaz 20 jest w niedziele pieniadze przesle w poniedzialek 21 -go....informuje, co by nie bylo , ze nie wplacilam, pamietam , pamietam....

Posted

Wczoraj wysłałam maila do Kubusia czekam na odpowiedz:diabloti:
Co do wpłat za ten miesiac brakuje wpłat Kaas1(z tego co pamietam będzie wpłacała z opóźnieniem), Leyla(ma uregulowac po powrocie do kraju za parę dni), kamila_s ma wysłac z tego co pamietam 24, no i Ola la, która się nie oddzywa więc chyba trzeba bedzie nie brac jej pod uwagę....

Posted

Ciotki czy macie jakis hotel godny polecenia? Mysle, że Kuba będzie musiał opuścić miejsce, w którym jest. Okazało się, że mieszka na dworze w budzie. W umowie było powiedziane, że będzie mieszkał w domu, tylko o taki hotel mi chodziło jednak chyba się nie zrozumałyśmy z dziewczyną, która hotel prowadzi bo Kuba zamieszkał na dworze, bo cytuję ,,inne psy płacą więcej". A zdanie ,,Włożenie go ze schroniska od razu do domu wydaje mi się zbyt gwałtowną zmianą" pokazuje niedoświadczenie osoby, która zamierza otworzyć zarejstrowany hotel. Proszę na dzień dzisiejszy chociaz o informacje na temat bardzo dobrych hotelow nawet kojcowych. Pozniej poszukam mu czegoś lepszego jednak myśle, że trzeba go zabrac juz teraz. Nie podpisałam umowy na bude i łańcuch. Przepraszam Was ale na prawdę nie wiedzialam ze ak to wyglada....

Posted

[quote name='Asia_Klero']Ciotki czy macie jakis hotel godny polecenia? Mysle, że Kuba będzie musiał opuścić miejsce, w którym jest. Okazało się, że mieszka na dworze w budzie. W umowie było powiedziane, że będzie mieszkał w domu, tylko o taki hotel mi chodziło jednak chyba się nie zrozumałyśmy z dziewczyną, która hotel prowadzi bo Kuba zamieszkał na dworze, bo cytuję ,,inne psy płacą więcej". A zdanie ,,Włożenie go ze schroniska od razu do domu wydaje mi się zbyt gwałtowną zmianą" pokazuje niedoświadczenie osoby, która zamierza otworzyć zarejstrowany hotel. Proszę na dzień dzisiejszy chociaz o informacje na temat bardzo dobrych hotelow nawet kojcowych. Pozniej poszukam mu czegoś lepszego jednak myśle, że trzeba go zabrac juz teraz. Nie podpisałam umowy na bude i łańcuch. Przepraszam Was ale na prawdę nie wiedzialam ze ak to wyglada....[/QUOTE]

O mój Boże..... Ja znam godny polecenia hotel Jamora koło Warki.

Posted

Dobra ja lece po auto do mechanika, pozniej do babci na imieniny na chwilę wieczorem będe załatwiac. Napisalam jeszcze do 1 hotelu. Jakby byly jeszcze jakies propozycje to dajcie znac błagam i jeszcze raz Was przepraszam..

Posted

[quote name='Asia_Klero']Dobra ja lece po auto do mechanika, pozniej do babci na imieniny na chwilę wieczorem będe załatwiac. Napisalam jeszcze do 1 hotelu. Jakby byly jeszcze jakies propozycje to dajcie znac błagam i jeszcze raz Was przepraszam..[/QUOTE]
Ty Asia nie przepraszaj.... całe szczęście, że czuwasz i w porę się zorientowałaś :)