Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za poprzedni czyli maj:roll:ale jak pisalam to nie 10zl a sporo pieniedzy bo zaleglych jest 105:shake:pisalam wprost ze bedziemy placic za miesiac z gory wszyscy dobrze o tym wiedzieli a tu takie cos. To samo jestem w stanie zrozumieć(chociaz osobiscie na pewno bym czegos takiego pilnowala), ze ktos zapomni, że zadeklarowal na psa, zgubi watek itp. ale po otrzymaniu 5 PW taka osoba powinna mi odpisac. Np. Kamila_s napisala tu na watku po kilku upomnieniach ze juz kase wysyla po czym cisza, teraz nie odpowiada pieniedzy nie ma. Pozostala 2 nawet nie pofatygowala sie mi odpisac troche jest to nie mile i uwazam, ze jak ludzie sie do czegos zobowiazuja to powinni sie z tego wywiazywac a jak maja ,,za duzo na glowie"to po pierwsze nie brać sobie jeszcze wiecej(trzeba miec troche rozsadku i odpowiedzialnosci), a po 2 mieć na tyle odwagi zeby przyznac się do tego publicznie wtedy mozna szukac deklaracji a teraz tak wlasciwie nie wiem na czym stoję. Hotel nie jest hotelem z dogomanii wiec jak nie bedzie pelnych deklaracji to po pewnym czasie wszystkie pieniadze się skoncza i kubus wroci do schroniska. Ja sobie tego nie wyobrazam. Jesli bede wiedziala na czym stoje to moge szukac nowych deklaracji, jakos dzialac. Ja jestem osoba otwarta na wszelkie propozycje i pomysly. Wiem, ze w zyciu moze sie roznie ulozyc ale uwazam, ze powinno sie szanowac ludzi i w takim wypadku jak ten szanowac Kubusia, ktoremu cos się obiecalo.. Tak jak pisalam poczekam do jutra, wyślę ostatnie PW, poszukam moze te osoby wypowiadaja sie aktualnie na innych watkach i tam uda mi sie je ,,zlapac"jesli nie musze podjąć jakieś kroki bo jakiś porządek musi być.:roll:

Posted

oh, nie lubię takich sytuacji...
bo nawet jeśli się coś wydarzy, to chyba można nie wiem, do kogoś zadzwonić lub wejść na dogo na 5 minut napisać, że jest tak i tak i że nie można zapłacić.
Albo poprosić kogoś żeby napisał, przekazał... przynajmniej wiadomo potem na czym się stoi, a nie takie unikanie odpowiedzialności...
jak się deklaruje, to trzeba się tego trzymać, a nie tak...

Edit: Asiu, bo tak sobie jeszcze pomyślałam, że może by do tych niepłacących ciotek powysyłać maila?
może na dogo nie wchodzą, ale może na maila co jakiś czas...

Posted

Za poprzedni miesiąc nie doszły wpłaty od kamila_s - 40zł, Leyla - 50zł, Ola la - 15zł proszę o wpłatę jak najszybciej.
Za 23czerwiec - 23lipiec zapłacili:
Akrum - 15zł
andzia_F - 30zł
Asia_klero - 5zł
Baldek2 - 20zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
karusiap - 10zł
kathrby - 10zł
kmurdz - 30zł
li1 - 10zł
Lilo - 10zł
MakS - 5zł
Migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

razem: 265

Posted

Asiu, tak jak pisałam wyżej, może wyślij im tym razem maila z przypomnieniem o wpłatach, może to pomoże.
a jak nie, to od przyszłego tygodnia szukamy nowych deklaracji.

Posted

już się skonczylo?:( można robić zwykłe wyróznienia jak dostane kase to przesle znowu ale oczywiscie zaleglej kasy nie dostalam a za ten miesiac tez te cioteczki nie zaplacily wiec jest 210 zaleglych pieniedzy jak narazie.... jutro pisze maile ostatni raz i PW wieczorem wstawiam na czarne kwiatuchy i szukam deklaracji.

Posted

Asiu poprosiłam jedną cioteczkę, co ma kontakt z Leyla, żeby albo podała do niej nr telefonu, albo żeby jej przekazała, że zalega z deklaracjami...

Posted

dlatego tak ważne jest, żeby każda księgowa z wątku danego psiaka zbierając deklaracja brała również nr telefonów, w razie co jest przynajmniej kontakt...

Posted

rozmawialam z Layla, jej brak wplat wynika z faktu, ze pomyliła Kubusie bo ma dwa i ten drugi tez jest bez oka ....jutro wyjezdza ale dzis jeszcze ma mozliwosc zrobic przelew..prosila na tel numer konta i dane....Asiu wysylam do Ciebie pw:)

Posted

Doszło 50zł od li1 za Leylę zaległość za maj;) jak dostanę telefon do leyli to się z nią skontaktuję i dowiem co i jak:razz: cioteczka Kamila_s ma wyslac kase za 3miesiace 24.06 jeszcze tylko nie wiem co z ola la napisalam maila bez oddzewu jednak to 15zł wiec tragedii nie bedzie jak się okaze, że ta deklaracja nie byla ,,powazna";)