Asia_Klero Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 nie wplacily 3cioteczki w tym jedna ma deklaracje 50zl a druga np.40..... to byl czas do jutra wiec jutro wieczorem wrzucam je na czarne kwiatki i szukamy deklaracji.. Quote
Asia_Klero Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Za poprzedni czyli maj:roll:ale jak pisalam to nie 10zl a sporo pieniedzy bo zaleglych jest 105:shake:pisalam wprost ze bedziemy placic za miesiac z gory wszyscy dobrze o tym wiedzieli a tu takie cos. To samo jestem w stanie zrozumieć(chociaz osobiscie na pewno bym czegos takiego pilnowala), ze ktos zapomni, że zadeklarowal na psa, zgubi watek itp. ale po otrzymaniu 5 PW taka osoba powinna mi odpisac. Np. Kamila_s napisala tu na watku po kilku upomnieniach ze juz kase wysyla po czym cisza, teraz nie odpowiada pieniedzy nie ma. Pozostala 2 nawet nie pofatygowala sie mi odpisac troche jest to nie mile i uwazam, ze jak ludzie sie do czegos zobowiazuja to powinni sie z tego wywiazywac a jak maja ,,za duzo na glowie"to po pierwsze nie brać sobie jeszcze wiecej(trzeba miec troche rozsadku i odpowiedzialnosci), a po 2 mieć na tyle odwagi zeby przyznac się do tego publicznie wtedy mozna szukac deklaracji a teraz tak wlasciwie nie wiem na czym stoję. Hotel nie jest hotelem z dogomanii wiec jak nie bedzie pelnych deklaracji to po pewnym czasie wszystkie pieniadze się skoncza i kubus wroci do schroniska. Ja sobie tego nie wyobrazam. Jesli bede wiedziala na czym stoje to moge szukac nowych deklaracji, jakos dzialac. Ja jestem osoba otwarta na wszelkie propozycje i pomysly. Wiem, ze w zyciu moze sie roznie ulozyc ale uwazam, ze powinno sie szanowac ludzi i w takim wypadku jak ten szanowac Kubusia, ktoremu cos się obiecalo.. Tak jak pisalam poczekam do jutra, wyślę ostatnie PW, poszukam moze te osoby wypowiadaja sie aktualnie na innych watkach i tam uda mi sie je ,,zlapac"jesli nie musze podjąć jakieś kroki bo jakiś porządek musi być.:roll: Quote
andzia_F Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Kurcze to się w głowie nie mieści - jak sie coś obiecuje to trzeba to spełnić. Kubuś musi mieć pieniążki - nie może wrócić do schroniska. Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 oh, nie lubię takich sytuacji... bo nawet jeśli się coś wydarzy, to chyba można nie wiem, do kogoś zadzwonić lub wejść na dogo na 5 minut napisać, że jest tak i tak i że nie można zapłacić. Albo poprosić kogoś żeby napisał, przekazał... przynajmniej wiadomo potem na czym się stoi, a nie takie unikanie odpowiedzialności... jak się deklaruje, to trzeba się tego trzymać, a nie tak... Edit: Asiu, bo tak sobie jeszcze pomyślałam, że może by do tych niepłacących ciotek powysyłać maila? może na dogo nie wchodzą, ale może na maila co jakiś czas... Quote
Asia_Klero Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Za poprzedni miesiąc nie doszły wpłaty od kamila_s - 40zł, Leyla - 50zł, Ola la - 15zł proszę o wpłatę jak najszybciej. Za 23czerwiec - 23lipiec zapłacili: Akrum - 15zł andzia_F - 30zł Asia_klero - 5zł Baldek2 - 20zł BasiaD - 20zł Bjuta - 5zł Blanka - 10zł _Goldenek2 - 15zł Grzenka - 10zł Izabela1234 - 15zł Jolanta08 - 10zł karusiap - 10zł kathrby - 10zł kmurdz - 30zł li1 - 10zł Lilo - 10zł MakS - 5zł Migama - 10zł Pies wolny - 20zł Ubocze - 5zł razem: 265zł Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Asiu, tak jak pisałam wyżej, może wyślij im tym razem maila z przypomnieniem o wpłatach, może to pomoże. a jak nie, to od przyszłego tygodnia szukamy nowych deklaracji. Quote
Asia_Klero Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Masz rację dzisiaj wyślę;) Dzięki za pomysł! Quote
Bjuta Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Tamto allegro się skończyło, więc wznowiłam na psitulskim zwykłe http://www.allegro.pl/item1084802054_dzielny_kubus_szuka_czlowieka_na_stale_pies.html Może jednak będziemy robić zwykłe wyróżnienia, za to przez cały miesiąc? Te wyświetlenie dodatkowe, chyba niewiele daje... Quote
Asia_Klero Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 już się skonczylo?:( można robić zwykłe wyróznienia jak dostane kase to przesle znowu ale oczywiscie zaleglej kasy nie dostalam a za ten miesiac tez te cioteczki nie zaplacily wiec jest 210 zaleglych pieniedzy jak narazie.... jutro pisze maile ostatni raz i PW wieczorem wstawiam na czarne kwiatuchy i szukam deklaracji. Quote
Akrum Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 widziałam, że na innym wątku, chyba Kamela i Faxa Leyla wpłaciła zaległe deklaracje dwa dni temu chyba, a tutaj nic?? Quote
Asia_Klero Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nic zero odpowiedzi. Cioteczkia li1 dobrowolnie zaplaci zalegla deklaracje za leyle zeby nie bylo takiej ,,dziury"za co serdecznie jej dziekujemy!!:loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Napisałam maila do Ola la i kamila_s narazie bez odpowiedzi.. Leyla maila nie miala podanego... Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Asiu poprosiłam jedną cioteczkę, co ma kontakt z Leyla, żeby albo podała do niej nr telefonu, albo żeby jej przekazała, że zalega z deklaracjami... Quote
Mysia_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 kamila_s to odpowiedzialna cioteczka, coś musiało się stać.... Spróbuję coś ustalić. Quote
Mysia_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kamili na dogo nie było prawie od miesiąca... Napiszę jeszcze do niej maila ;) Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 dlatego tak ważne jest, żeby każda księgowa z wątku danego psiaka zbierając deklaracja brała również nr telefonów, w razie co jest przynajmniej kontakt... Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 rozmawialam z Layla, jej brak wplat wynika z faktu, ze pomyliła Kubusie bo ma dwa i ten drugi tez jest bez oka ....jutro wyjezdza ale dzis jeszcze ma mozliwosc zrobic przelew..prosila na tel numer konta i dane....Asiu wysylam do Ciebie pw:) Quote
Mysia_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Kamila mi odpisała i też ureguluje wszystko, Asiu chyba juz do Ciebie pisała? Może łatwiej będzie Ci kontaktować się z nią przez maila? Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Otrzymalam maila od kamila_s ze do 25 wplaci zaleglosci...zobaczymy czy tym razem jej sie uda:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 nie moglam wyslac do Ciebie Asiu pw, wyslalam do Akrum z nr telefonu LAyli...zobacz czy nie masz pelnej skrzynki Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Doszło 50zł od li1 za Leylę zaległość za maj;) jak dostanę telefon do leyli to się z nią skontaktuję i dowiem co i jak:razz: cioteczka Kamila_s ma wyslac kase za 3miesiace 24.06 jeszcze tylko nie wiem co z ola la napisalam maila bez oddzewu jednak to 15zł wiec tragedii nie bedzie jak się okaze, że ta deklaracja nie byla ,,powazna";) Quote
Recommended Posts