Lionees Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jasza napisał(a):Dobrze, że go wypatrzyłyście dziewczyny... Taki bidulek... Będę zaglądać i pamiętać... Tak jak i ja...bo inaczej nie mogę pomóc:shake: Quote
wellington Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Asia_Klero napisał(a):dziekuje ze jestescie:loveu:ogloszen nigdy nie za wiele:razz:no i cioteczki zagladajcie tu i trzymajcie kciuki za kubusiowy domek....nie chce by wrocil do boksu:-(:-( Jak dlugo Kubus bedzie mogl jeszcze zostac w szpitaliku ? A jesli bedzie musial wrocic na boksy to zeby sie tylko dostal do jakis lagodnych psiakow :kciuki: Quote
Bjuta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Hm jest jeszcze jeden sposób na wspomożenie Kubusia... :oops: Czy ktoś ma zbędne 12 zł żeby wyróżnić mu allegro? :roll: Quote
ketunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Bjuta napisał(a):Hm jest jeszcze jeden sposób na wspomożenie Kubusia... :oops: Czy ktoś ma zbędne 12 zł żeby wyróżnić mu allegro? :roll: My mamy:) (tzn moja siostra Asia i ja). Nawet nie 12 zł a 20 :) Poprosimy allegro full wypas :) Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ketunia napisał(a):My mamy:) (tzn moja siostra Asia i ja) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ketunia, Aniele! :loveu: No to kończę zwykłe allegro i zaraz wstawię wyróżnione! ;) Ale ja nie mam sumienia Cię aż tak wykorzystywać. Zrobimy po połowie :evil_lol: Ściepa po 6 zł ;) prześlę nr konta na PW. I Dzięki! :loveu: Quote
ketunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Bjuta napisał(a):Ketunia, Aniele! :loveu: No to kończę zwykłe allegro i zaraz wstawię wyróżnione! ;) Ale ja nie mam sumienia Cię aż tak wykorzystywać. Zrobimy po połowie :evil_lol: Ściepa po 6 zł ;) prześlę nr konta na PW. I Dzięki! :loveu: Damy z siostrą radę :loveu: Czekam na nr konta:) Quote
Bjuta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Super! Koło 21 wystawię wypasione allegro ! Tłuściutkie i świeżutkie! (Na zwykłym ma tylko 28 wejść :shake:) Quote
Asia_Klero Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 super!!!cioteczki w weekend moge zrobic nowe fotki:roll: Quote
Bjuta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Świetnie, to podmienię! A na razie jest wyróżnione allgro: http://www.allegro.pl/item798280611_kuba_stracilem_oko_ale_nie_nadzieje_pies_psy.html A na to poprzednie wsadziłam Rastę. Quote
gonia66 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Sliczne to Allegro...dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
czarna1977 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny zajrzyjcie na wątek. Tam chłopak opiekuje się zapieluszkowaną sunią. Radzi sobie, choć nie ma za wielkiego wsparcia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=135544 Quote
agata51 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jestem. Będę o Kubusiu pamiętać. Myślicie o hoteliku? Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jakby odpowiedzieć na to pytanie...: Z Zabrzan - jak świetnie wiesz, bo prawie do każdego się dokładasz! :loveu::loveu::loveu: : [B]Aron [/B]- po wylewie jest w hoteliku [B]Puko [/B]- ślepaczek - w hoteliku [B]Tobi [/B]- staruszek w półhoteliku [B]Skarbuś [/B]- staruszek w półhoteliku [B]Gabi [/B]- staruszka w hoteliku [B]Dżina [/B]- staruszka w hotelku (brakuje na leki) [B]Brucio [/B]- dziś pojechał niepełne deklaracje. [B]Władzio [/B]- w hotelu (brakuje 70 zł deklaracji, okazuje się, że przydałaby się droższa karma) [B]Kuruś [/B]- po operacji tchawicy - w hoteliku Bardzo, bardzo chcemy wysłać [B]Dina i Kajtusia[/B] (10 lat w schronisku - wystarczy!) ale brakuje 280 zł deklaracji... Nie wiem czy kogoś jeszcze pominęłam? [B]Kier [/B]niedawno odszedł za Tęczowy Most u Ani w Brodnicy :-( [B]Kubuś [/B]- został adoptowany od Wiosny do Gliwic! :multi: I Kubuś trzyma nas przy nadziei :loveu: A przecież - jak każdy wspieramy też psiaki z innych schronisk :shake: Matko... trzeba by chyba wygrać w totka! Quote
Asia_Klero Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 szczerze mowiac myslalam nad hotelem ale jak zobaczylam,ze zbieracie na kajtusia i dina to zrezygnowalam.Dla nich potrzeba 600zł wiec to juz by bylo za duzo:-(:-(:-( Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mnie się wydaje, że jak nie wyrwiemy Kajtka i Dina przed zimą, to ... no sama wiesz... Kajtek jednak słanie w oczach - ja ich widzę tak rzadko, że wydaje mi się to uderzające... :-(:-( Ale wcale nie jestem taka pewna, że uda się tych 600 stów zebrać... To naprawdę kupę kasy... Quote
wellington Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [QUOTE][B]Dżina [/B]- staruszka w hotelku (brakuje na leki)[/QUOTE] Jak znalezc watek Dziny ? Wyszukiwarka dalej nie dziala na forum :mad: Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='wellington']Jak znalezc watek Dziny ? Wyszukiwarka dalej nie dziala na forum :mad:[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=138828[/url] Quote
czarna1977 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wierzę, że i Kubuś ma szansę. Każdy z nich ma. Nie można przestać wierzyć. Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']Damy z siostrą radę :loveu: Czekam na nr konta:)[/QUOTE] Ketuniu i Asiu, doszło 20 zł na wyróżnienie allegra :multi: Będzie miał dzięki temu wyróżnione przez okrągły miesiąc i niech mu się zdarzy domek! :loveu: Quote
Asia_Klero Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 super!!serdecznie dziekuje w imieniu kuby:loveu: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mam nadzieję, że to allegro przyniesie mu szczęście. To taki fajny psiaczek. :loveu: Quote
Recommended Posts