Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam PW. Dziewczyny, u mnie z kasą naprawdę krucho, ale jakieś drobniaczki jednorazowo może wysupłam. Przepraszam, ale nie zdołam całego wątku przeczytać. Zbieracie dla Kubisia na Hotelik?

Posted

Kubuś nie ma oczka, drugie ma za mgłą.. gdy tylko stanie się starszy, słabszy psy poraz kolejny to wykorzystają a ja sobie tego nie wybaczę. Zbieramy na hotelik, bo to jego jedyny ratunek niestety cięzko z pieniedzmi..:(

Posted

Deklaracje na hotelik:
Asia_klero - 5zł
karusiap - 10zł
Kaas1 - 20zł
Leyla - 50zł
kamila_s - 40zł
maks - 5zł
migama - 10zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Ubocze - 5zł
Blanka - 10zł
beataczl - 30zł
kathrby - 10zł
grzenka - 10zł
kmurdz - 30zł
Pies Wolny - 20zł

razem:280zł

Potrzebujemy jeszcze 120zł!!
Brakuje jeszcze 120 zł. pomóżcie!!!

Posted

tak jak widac na liście deklaracji, na razie mogę dac 5 zł, ale wmiarę możliwości, będę dorzucać coś ekstra. czy Kubuś jest już na jakiejś konkretnej liście oczekujących?

Posted

[quote name='Akrum']Deklaracje na hotelik:

razem:280zł

Potrzebujemy jeszcze 120zł!!
Brakuje jeszcze 120 zł. pomóżcie!!!
Hotelik będzie kosztował 400zł? Kurcze,to sporo,przecież Kubuś nie jest chyba dużym psiakiem?

Posted

Wszystkie wpłaty dzisiaj uzupełnię. Przepraszam wszystkich, których jeszcze nie wypisałam na 1stronie ale mam teraz ciężki egzaminowy czas i muszę się do nich dosyć mocno przygotowywac..;) Co do hotelu tak 400zł ale tak jak pisałam. Jest stosunkowo bliski, osoba wydaje sie być miłą i rozważną, hotelik dopiero powstaje właściwie hotel skladający się z boksów, kojcy itp. Kubuś jest pierwszym chętnym więc pani postanowiła dać mu szansę, zlitowała się i weźmie go do domu(ma 3suczki wiec powinni się zgadzac). No niestety będzie to kosztowało 400zł.. niestety z tego co szukałam to minimalna cena w hotelach takich nie z dogomanii, w hotelach boksowych wiec 400zł za taki domowy to i tak jest dobrze... Bardzo by mi na tym zalezało, żeby kubuś był w domu, z innymi suniami i na tyle blisko, żebym mogła go odwiedzać chociaz parę razy w roku..;) od zabrza hotelik jest jakies 60-70km.

Posted

Moim zdaniem, jeśli to będzie domowy hotelik, taki bardziej dt :) to myślę że to wcale nie jest dużo.
a kiedy mniej więcej jest przewidywany dzień zabrania Kubusia do tego hoteliku? już jest więcej niż połowa deklaracji, jednorazowych też jest troszkę, więc...