migama Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 magda z gliwic to migama, deklaruje min. 10 zł stałych wpłat mna kubusia, Quote
A.R.S. Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wpłaciłam na konto z pierwszego postu 40zł dla Kubusia.. jak będę miała za miesiąc z czego to też coś wpłacę. Quote
fergilka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Również wpłąciłam swoją deklarację na konto z pierwszego postu. Wieczorem porozysłam wątek. Ostatnio nie było mnie na dogo, moja suńka ma zwapnienie w kręgosłupie co powoduje ucisk kręgu, niedowład tylnych łapek, zmiana nastąpiła z dnia na dzień, nagle po nocy nie mogła wstać z posłania.....po tygodniowym leczeniu dopiero widać mała poprawę,powoli wracam na dogo, i na wątek Kubusia. Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze i że wątek się ruszy, i Kuba przywita wiosnę w hoteliku :-) Quote
Asia_Klero Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 migama wpisze ci, że zapłaciłaś za 4mies. hotelowania najwyżej poźniej jak będziesz w stanie cos przesyłać to damy do dodatkowych:) Quote
Bjuta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='fergilka']Również wpłąciłam swoją deklarację na konto z pierwszego postu. Wieczorem porozysłam wątek. Ostatnio nie było mnie na dogo, moja suńka ma zwapnienie w kręgosłupie co powoduje ucisk kręgu, niedowład tylnych łapek, zmiana nastąpiła z dnia na dzień, nagle po nocy nie mogła wstać z posłania.....po tygodniowym leczeniu dopiero widać mała poprawę,powoli wracam na dogo, i na wątek Kubusia. Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze i że wątek się ruszy, i Kuba przywita wiosnę w hoteliku :-)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za pomoc! Trzymam kciuki za sunię! Quote
anna10025 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witam na wątku, niestety na razie nie moge wspomóc finansowo . Mogę coś wpłacić jednorazowo na początku kwietnia.:-( Quote
Bjuta Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bardzo dziękujemy! Jednorazowe wpłaty będą bardzo potrzebne na transport. Quote
BasiaD Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Kubuś na 1 przypominać o sobie cioteczkom... Quote
blacky. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cioteczki poproszono mnie o zrobienie banerków dla Kubusia, nie odmówiłam pomocy i zrobiłam banerki. JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁA BY BANERKI TO PISZCIE ŚMIAŁO NA PW, CHOCIAŻ TAK POMOGĘ PIESKOM :) Trzymam kciuki za Kubusia ! Quote
casiopea53 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :shake:Wspaniały Kubusiu, nie martw się:placz:.U mnie było kilka zwierzaczków z jednym oczkiem, no i cóż z tego.Miały bardzo radosne życie...To bardzo dużo zależy od przyjaciela z którym mieszkasz -niektórzy nazywają go pan!:crazyeye:We wrześniu ubiegłego roku straciłam swoje szczęście sunię rottweilerkę.Żyła 15lat:placz:,a mnie się wydaje ,że i tak za mało... W schronisku, którym się znalazłam wzięłam - właśnie taką jak ty opisujesz, nikt jej nie chciał, bo nie za ładna, bez siły przebicia, a do tego po pierwszej adopcji, po wyrzuceniu, po wypadku, operacji, kulejącej....:shake:A teraz po 5-ciu miesiącach razem, okazało się ,że jest wspaniałą, cudowną, wrażliwą, ale pilnującą swojego domku i pańci -sunią;)Więc niech ci się nie wydaje ,że wciąż będziesz za tymi kratami......:lol:Na pewno już się ktoś do ciebie niebawem uśmiechnie na zawsze!!!!!!!:loveu:Pozdrawiam!Nuczka , bo tak wabi się moja suczka nawet z kocisią jest w bardzo dobrych relacjach ,no może troszkę zazdrosna!...........A na koniec powiem w sekrecie, że jedna i druga śpią ze mną w łóżku:crazyeye::lol: Quote
casiopea53 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 A co to są banerki??????????????????Jeśli w ten sposób można przyspieszyć adopcję Kubusia, to ja się piszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
fergilka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 blacky764 napisał(a):Cioteczki poproszono mnie o zrobienie banerków dla Kubusia, nie odmówiłam pomocy i zrobiłam banerki. JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁA BY BANERKI TO PISZCIE ŚMIAŁO NA PW, CHOCIAŻ TAK POMOGĘ PIESKOM :) Trzymam kciuki za Kubusia ! Ogromnie dziękuję blacky:Rose: jesteś niezastąpiona:loveu:. Cioteczki częstujcie się banerkami, trzeba "rozreklamować" Kubusia. Quote
fergilka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 casiopea53 napisał(a):A co to są banerki??????????????????Jeśli w ten sposób można przyspieszyć adopcję Kubusia, to ja się piszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Banerki wkleja się w swój podpis, wtedy gdy piszesz na innym wątku ktoś inny może kliknąć w banerek w Twoim podpisie i znajdzie się wtedy na wątku Kubusia:-) Robi się to tak: klikasz prawym myszy w banerek i kopiuj, potem w prawym górnym rogu klikasz ustawienia, po lewej stronie klikasz w edytuj sygnaturę, wklejasz banerek (poprzez kliknięcie prawym i wklej) i klikasz zapisz synaturę :-) Quote
BasiaD Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a dlaczego nikt nie napisał, że dla Kubusia wpłynęło ode mnie 20,00 PLN ? Quote
blacky. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 fergilka napisał(a):Ogromnie dziękuję blacky:Rose: jesteś niezastąpiona:loveu:. Cioteczki częstujcie się banerkami, trzeba "rozreklamować" Kubusia. Proszę bardzo i wklejam go do swojej sygnaturki ! Chłopie trzymaj się ! :) Quote
Awit Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ofiara pogryzienia i w konsekwencji brak oczka? Niestety nie mogę nic zadeklarować:-( Quote
Asia_Klero Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 pisałam już ze nie jestem w stanie aktualizowac codziennie wiec robie to najpozniej co 2-3 dni a twoje pieniadze doszły BasiuD we wtorek:20zł A.R.S 40zł Fergilka 20zł Bjuta 5zł Quote
Asia_Klero Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Jak wrócę do domu wieczorkiem wszystko zaktualizuje bo teraz już muszę wychodzić.. doszło jeszcze 30zł od Blanki z Zabrza proszę o przyznanie się do nicku;) Quote
Asia_Klero Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Trochę o pieniadzach jak obiecalam.. Deklaracje na hotelik: Asia_klero - 5zł karusiap - 10zł Kaas1 - 20zł Leyla - 50zł kamila_s - 40zł migama - 10zł BasiaD - 10zł Bjuta - 5zł Ubocze - 5zł razem:155zł Oraz pieniadze dodatkowe zadeklarowane. Teraz konkrety czyli wpłaty Deklaracje stałe: za pierwszy miesiac zapłacili(nie licze miesiaca za ktory ma dojsc wplata od siostry ketuni-mam nadzieje,ze dojdzie jak kuba pojedzie do hotelu) Asia_klero - 5zł BasiaD - 10zł Migama - 10zł Razem:30zł Wpłaty jednorazowe: Javena - 20zł Aimez_Moi - 20zł Enigma79 - 40zł Sławomir z lublina(dalej nie mam nicku) - 20zł A.R.S - 40zł Fergilka - 20zł Migama - 30zł BLANKA H.(dalej nie kojarzę nicku..)- 30zł Razem dodatkowych: 220zł Razem: Quote
ketunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Pieniądze na 100% dojdą jak już będzie wiadomo, że Kubuś jedzie do hoteliku. Cioteczki i Wujkowie wspomóżcie grosikiem Kubusia. Quote
Asia_Klero Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 kurcze juz tak nie wiele nam trzeba... Cioteczki macie jakis pomysl jak zdobyc pozostala kaske?:( Quote
Recommended Posts