Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Również wpłąciłam swoją deklarację na konto z pierwszego postu. Wieczorem porozysłam wątek.
Ostatnio nie było mnie na dogo, moja suńka ma zwapnienie w kręgosłupie co powoduje ucisk kręgu, niedowład tylnych łapek, zmiana nastąpiła z dnia na dzień, nagle po nocy nie mogła wstać z posłania.....po tygodniowym leczeniu dopiero widać mała poprawę,powoli wracam na dogo, i na wątek Kubusia.
Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze i że wątek się ruszy, i Kuba przywita wiosnę w hoteliku :-)

Posted

[quote name='fergilka']Również wpłąciłam swoją deklarację na konto z pierwszego postu. Wieczorem porozysłam wątek.
Ostatnio nie było mnie na dogo, moja suńka ma zwapnienie w kręgosłupie co powoduje ucisk kręgu, niedowład tylnych łapek, zmiana nastąpiła z dnia na dzień, nagle po nocy nie mogła wstać z posłania.....po tygodniowym leczeniu dopiero widać mała poprawę,powoli wracam na dogo, i na wątek Kubusia.
Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze i że wątek się ruszy, i Kuba przywita wiosnę w hoteliku :-)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za pomoc! Trzymam kciuki za sunię!

Posted

Cioteczki poproszono mnie o zrobienie banerków dla Kubusia, nie odmówiłam pomocy i zrobiłam banerki.
JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁA BY BANERKI TO PISZCIE ŚMIAŁO NA PW, CHOCIAŻ TAK POMOGĘ PIESKOM :)

Trzymam kciuki za Kubusia !

Posted

:shake:Wspaniały Kubusiu, nie martw się:placz:.U mnie było kilka zwierzaczków z jednym oczkiem, no i cóż z tego.Miały bardzo radosne życie...To bardzo dużo zależy od przyjaciela z którym mieszkasz -niektórzy nazywają go pan!:crazyeye:We wrześniu ubiegłego roku straciłam swoje szczęście sunię rottweilerkę.Żyła 15lat:placz:,a mnie się wydaje ,że i tak za mało...
W schronisku, którym się znalazłam wzięłam - właśnie taką jak ty opisujesz, nikt jej nie chciał, bo nie za ładna, bez siły przebicia, a do tego po pierwszej adopcji, po wyrzuceniu, po wypadku, operacji, kulejącej....:shake:A teraz po 5-ciu miesiącach razem, okazało się ,że jest wspaniałą, cudowną, wrażliwą, ale pilnującą swojego domku i pańci -sunią;)Więc niech ci się nie wydaje ,że wciąż będziesz za tymi kratami......:lol:Na pewno już się ktoś do ciebie niebawem uśmiechnie na zawsze!!!!!!!:loveu:Pozdrawiam!Nuczka , bo tak wabi się moja suczka nawet z kocisią jest w bardzo dobrych relacjach ,no może troszkę zazdrosna!...........A na koniec powiem w sekrecie, że jedna i druga śpią ze mną w łóżku:crazyeye::lol:

Posted

blacky764 napisał(a):
Cioteczki poproszono mnie o zrobienie banerków dla Kubusia, nie odmówiłam pomocy i zrobiłam banerki.
JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁA BY BANERKI TO PISZCIE ŚMIAŁO NA PW, CHOCIAŻ TAK POMOGĘ PIESKOM :)

Trzymam kciuki za Kubusia !

Ogromnie dziękuję blacky:Rose: jesteś niezastąpiona:loveu:.

Cioteczki częstujcie się banerkami, trzeba "rozreklamować" Kubusia.

Posted

casiopea53 napisał(a):
A co to są banerki??????????????????Jeśli w ten sposób można przyspieszyć adopcję Kubusia, to ja się piszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banerki wkleja się w swój podpis, wtedy gdy piszesz na innym wątku ktoś inny może kliknąć w banerek w Twoim podpisie i znajdzie się wtedy na wątku Kubusia:-)

Robi się to tak: klikasz prawym myszy w banerek i kopiuj, potem w prawym górnym rogu klikasz ustawienia, po lewej stronie klikasz w edytuj sygnaturę, wklejasz banerek (poprzez kliknięcie prawym i wklej) i klikasz zapisz synaturę :-)

Posted

fergilka napisał(a):
Ogromnie dziękuję blacky:Rose: jesteś niezastąpiona:loveu:.

Cioteczki częstujcie się banerkami, trzeba "rozreklamować" Kubusia.

Proszę bardzo i wklejam go do swojej sygnaturki !
Chłopie trzymaj się ! :)

Posted

pisałam już ze nie jestem w stanie aktualizowac codziennie wiec robie to najpozniej co 2-3 dni a twoje pieniadze doszły BasiuD we wtorek:20zł
A.R.S 40zł
Fergilka 20zł
Bjuta 5zł

Posted

Trochę o pieniadzach jak obiecalam..

Deklaracje na hotelik
:
Asia_klero - 5zł
karusiap - 10zł
Kaas1 - 20zł
Leyla - 50zł
kamila_s - 40zł
migama - 10zł
BasiaD - 10zł
Bjuta - 5zł
Ubocze - 5zł

razem:155zł

Oraz pieniadze dodatkowe zadeklarowane. Teraz konkrety czyli wpłaty
Deklaracje stałe:
za pierwszy miesiac zapłacili(nie licze miesiaca za ktory ma dojsc wplata od siostry ketuni-mam nadzieje,ze dojdzie jak kuba pojedzie do hotelu)
Asia_klero - 5zł
BasiaD - 10zł
Migama - 10zł

Razem:30zł

Wpłaty jednorazowe:
Javena - 20zł
Aimez_Moi - 20zł
Enigma79 - 40zł
Sławomir z lublina(dalej nie mam nicku) - 20zł
A.R.S - 40zł
Fergilka - 20zł
Migama - 30zł