migama Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kurcze bardzo chce wysłać pieniądzę, ale wciąz nie mam nr konta.....???? Quote
milosnicy zwierzat Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 podajcie numer konta znajdzie się kila osób co wspomoże Quote
Aimez_moi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dziekuje za zaproszenie....:) Poprosze na pw o nr. konta to wplace pare grosikow....:) Quote
Asia_Klero Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Myślę, że konto będziemy podawac jak zbierzemy całość bo nie wiem czy całość się zbierze:( najważniejsze są deklaracje stałe a troche jeszcze brakuje no i zastanawiam się nad hotelem bo jak już kiedyś pisałam musze być pewna w czyje rece je oddaję.. Quote
Javena Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Odezwała się do mnie caha ,że w przyszłym miesiącu coś wpłaci i muzzy prosił o nr konta. Wysłałam im zaproszenia wczesniej. Poprosiłam muzzy,aby wszedł na wątek,bo nie wiem ,czy to jednorazowo,czy deklaracja stała.Moze sie odezwie? Quote
UBOCZE Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Na razie nie mogę wspomóc deklaracją,:shake: ale zapisuję wątek... Może postaram się jakoś urozmaicić wątek? Będziemy w każdym razie coś kombinowali...;) Quote
Szarotka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Przyszlam, ale raczej finansowo pomoc nie moge. Quote
fergilka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 UBOCZE napisał(a):Na razie nie mogę wspomóc deklaracją,:shake: ale zapisuję wątek... Może postaram się jakoś urozmaicić wątek? Będziemy w każdym razie coś kombinowali...;) Właśnie trzeba urozmaicić cokolwiek to oznacza :loveu: może jakiś banerek, dla mnie banerki to kosmos. Cioteczki pomóżcie rozsyłać wątek trzeba tu dobre serducha ściągnąć. Quote
Javena Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Moze jednak ktos już by zbierał pieniązki,bo sa chętni do wpłat a nie ma gdzie wysłać. Quote
fergilka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Myślę, że można już ruszyć i wyciagać biedaka ze schronu. Citeczki macie miejsce w hoteliku, kaske za pierwszy miesiąć hotelowania, deklarację jednorazowe które można przeznaczyć na ewentualne leczenie (albo dołożyć za hotelik za następny miesiąc), część deklaracji stałych to NAPRAWDĘ MEEEEGA DUŻO. Deklaracje stałe się uzbiera na pewno, można przecież allegro cegiełkowe wystawić, bazarek. Porozsyłałam wczoraj trochę wątek, dziś też to zrobię. Już tak niewiele brakuje Kubie do nowego życia, nie poddawajcie się:-) Deklaruje narazie jednorazowo 20 zł, jak jakiś mój deklarowicz pójdzie do domku to przeniose deklarację. Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 cioteczki i wujaszkowie ja mam taką zasadę, że nie wyślę psa bez pełnych deklaracji..moze to i źle ale nie mogę sobie sama na własne zyczenie sciagac problemu na glowę..jeśli wam zależy można już zacząc zbierać pieniadze, tylko tak jak pisałam Kubuś nie pojedzie dopoki nie bedzie mial pelnej kwoty..:( a co do hotelu..jak dla mnie jest w porządku tylko mam kilka niejasnosci a najgorsze jest to, że są osoby, ktorym hotel nie dokonca się podoba, a ja ciagle biję się z myślami szukam czegos innego ale nic nie potrafię znaleźć..musze byc pewna, że Kubuś bedzie mial tam jak w raju. Quote
AlinaS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asia_Klero napisał(a):cioteczki i wujaszkowie ja mam taką zasadę, że nie wyślę psa bez pełnych deklaracji..moze to i źle ale nie mogę sobie sama na własne zyczenie sciagac problemu na glowę..jeśli wam zależy można już zacząc zbierać pieniadze, tylko tak jak pisałam Kubuś nie pojedzie dopoki nie bedzie mial pelnej kwoty..:( a co do hotelu..jak dla mnie jest w porządku tylko mam kilka niejasnosci a najgorsze jest to, że są osoby, ktorym hotel nie dokonca się podoba, a ja ciagle biję się z myślami szukam czegos innego ale nic nie potrafię znaleźć..musze byc pewna, że Kubuś bedzie mial tam jak w raju. Proszę zwrócić uwagę że hotelik nie do końca podoba się tylko tym osobom które nie były bądź nie miału u mnie Psa a te które były raczej nie miały zastrzeżeń Quote
migama Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 halo migama teraz deklaruje nawet 40 zł, ale jesli chodzi o stałe deklaracje na przyszłośc, to dam rade po 10,00 zł Quote
muzzy Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 migama napisał(a):...czekam na nr konta ..... Ja również. Quote
BasiaD Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asiu dopisz jeszcze stała deklarację 10,00 ode mnie..Przepraszam, że nie odpowiedziałam na pw, ale mam kłopoty z własnym zdrowiem..I poproszę o pw z nr konta...Już czas na Kubusia, niech wreszcie opuści schron..Trzymam mocno kciuki za piesia.. Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 NR konta do wpłat na hotelik: 57 1050 1214 1000 0023 1651 2439 Jakub Krężel ul.Kossutha3/36 40-844katowice z dopiskiem NA KUBUSIA Basiu-dziękuję:) Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Bjutko rozumiem, ze te 5zł to stała deklaracja? Deklaracje na hotelik: Asia_klero - 5zł karusiap - 10zł Kaas1 - 20zł Leyla - 50zł kamila_s - 40zł migama - 10zł BasiaD - 10zł Bjuta - 5zł Ubocze - 5zł razem:155zł Potrzebujemy jeszcze 145zł!! Jednorazowo: mysza 1 - 50zł siostra ketuni opłaci 1miesiac hotelowania:) javena - 20zł marysia55 - 20zł fergilka - 20zł Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 AlinaS nie ma się co denerwować, rozumiem w jakiej możesz być sytuacji, mnie ludzie z forum już nie raz w takiej postawili, że nawet jeśli się starasz i robisz wszystko jak najlepiej ktoś potrafi cię oczernić i doprowadzić do zwątpienia. Jednak musisz mnie zrozumieć, ja muszę być pewna gdzie wysyłam swojego podopiecznego. Nie może być cienia wątpliwości.. Miałam już kilka niemiłych sytuacji w związku z nieodpowiedzialnymi ,,hotelami" dlatego wolę dmuchać na zimne. Jak będziesz tylko miała chwilkę czasu opisz swój hotel, warunki w jakich Kubuś mógłby mieszkać, czy będzie izolowany od psow z ktorymi się nie zaprzyjaźni i w jaki sposob, kto będzie się nim zajmował, gdzie będzie spał, co ze spacerami..myśle, że im więcej nam tu napiszesz to może mnie uspokoisz bo narazie strasznie miesza mi się w głowie. Nie chce podjąć złej decyzji. Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Tak Asiu, te marne 5 to stała deklaracja. Jednorazowo na pewno też coś wyskrobię. Quote
UBOCZE Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Hmmm... Deklaracji mam już sporo, ale los biedaka bardzo mnie poruszył...:roll: Dołożę marnego piątaka od kwietnia... Czy mogę płacić na jednym przekazie za Kubę i Grinusię, oczywiście z rozpisaniem ile na którego psiaka? Bo wolę płacić więcej na psiaki niż wzbogacać bank prowizjami...;) Quote
Asia_Klero Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ubocze- nie ma problemu;) dopisuję 5zl od Ubocze do deklaracji- i o to chodzi 5do 5 i się uzbiera..nie ma innego wyjscia;) Quote
Javena Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jutro wysle swoje trzy grosze;).Napewno się uda. Co do hoteliku.MAMY TAM KILKA PIESKÓW. Lena ,Staszek z dworca,była Foksia ,która w tych dniach pojechała do Krakowa.Jest Czarek ze schronu ,który był już przygotowywany do uspienia,ze względu na krzywą łapke.Pieski naprawde mają się tam dobrze. Quote
Javena Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176092-Staszek-czy-znajdzie-domek/page102 Watek Stasia,zdjecia http://www.dogomania.pl/threads/175599-Cezar-uratowany-przed-uA-pieniem-prosi-o-ogA-oszenia Watek Czarka W HOTELIKU u Aliny S Quote
Recommended Posts