Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko, Kubuś - jaki ty wytrenowany jesteś, jaki posłuszny i wpatrzony w człowieka, koncentracja pełna, nawet inny psiak cię nie rozpraszał, nawet nie zerknąłeś w jego stronę...
jak ja bym chciała, żeby mój drugi psiak był taki posłuszny...
chyba muszę go na szkolenie do Was podesłać ;)

Posted

Akrum napisał(a):
o matko, Kubuś - jaki ty wytrenowany jesteś, jaki posłuszny i wpatrzony w człowieka, koncentracja pełna, nawet inny psiak cię nie rozpraszał, nawet nie zerknąłeś w jego stronę...
jak ja bym chciała, żeby mój drugi psiak był taki posłuszny...
chyba muszę go na szkolenie do Was podesłać ;)

O ile wiem, to Gabi ma wszelkie uprawnienia do szkolenia psow i dlugoletnie doswiadczenie, mimo mlodego wieku. A co najwazniejsze, lubi to co robi.

Posted

psiakiGabi masz wpisane Żary, a to są te w zachodniej Polsce? w dawnym woj. zielonogórskim??
jeśli tak, to faktycznie nie mam do Ciebie aż tak daleko, może i bym kiedyś się wybrała do Ciebie w odwiedziny z moim nadpobudliwym psiakiem z adhd? hihihhi

a swoją drogą, nie wiem czy widziałaś, ale Kilerek, dla którego o miejsce u Ciebie w hoteliku pytałam - wraca do swojej właścicielki ;) to już 3 pies, o którego miejsce u Ciebie się staram i jakoś zawsze albo na dt lądują, ten w domku... chyba muszę więcej psiaków próbować do Ciebie podsyłać, to może domki znajdą ;) hehe - śmieszna sprawa :)

Posted

Tak to te Żary w byłym woj. zielonogórskim, wiec nie masz daleko do nas :cool3: zapraszamy, a jak juz sie dorobimy toru przeszkód dla psiaków to Twoje ADHD będzie miało gdzie stracić nadmiar energii:razz: i chyba musisz częściej pytać mnie o miejsce dla jakiegoś psa :cool3:

Posted

no proszę, to chyba w któryś weekend wsiądę w pociąg (bo ja sama nie umieć kierować - niestety) i przyjadę w odwiedziny do Kubusia i do was :0
no chyba że moj TZ będzie chciał się ruszyć, to wtedy byśmy mogli psiaki zabrać i by się wszystkie razem wyszalały :)

Posted

Tak Mysiu, to te Żary:) bylas w Żarach na Woodstocku?

Z Kubusiem cały czas jeszcze pracujemy, żeby chociaż tolerował kota, już widzę poprawę ale jeszcze czasami ma na niego chrapkę :evil_lol: za to kury śmigające po podwórku go nie interesuja w ogóle:crazyeye:

Posted

Kubuś nasz kochany :)
On wie, że kury nie są dobre na surowo :evil_lol: lepsze pewnie gotowane udko...
a koty, hm... fajna kulka do zabaw :diabloti:

A tak na poważnie, to na reszcie Kubuś pewnie widzi różnicę między schronem a hotelikiem, teraz ma na prawdę super warunki :)

Posted

Witam Wszystkich
Witaj Kubuś
Wracam po urlopie a tu takie wszpaniałe wieści, jak dobrze że kubuś jest już w odpowiednim miejscu. Trzymam kciuki teraz za DS.
Dziewczyny możecie sprawdzić moje wpłaty wydaje mi się że nie zapłaciłam teraz za sierpień, a nie chce aby jakiś dług był :oops:

Posted

Przepraszam ze mnie tutaj nie ma ale mam zamieszanie kotek mi walczy w lecznicy ma panleukopenie w schronisku masakra może ktoś z was się orientuję czy gdzies jest dostępna surowica dla kotow ewentualnie psow bo ja tez mozna podac??ja znalazlam dwie ostatnie dawki oczywiscie w polsce nie produkują bo im się nie opłaca...ale moze jakas lecznica sprowadziła??błagam pomozcie....co do oddzewu cisza:(

Posted

Asia_Klero dzisiaj od 15:00 jest czynna nasza lecznica i zadzwonie dzisiaj zapytam o ta surowice, moze jakims cudem beda miec.

Teraz troche o Kubusiu :razz: Wczoraj wziełam go do siebie do domu "na weekend" i jestem pod wrazeniem bo zachowuje sie tak jak by cale zycie mieszkal w domu:crazyeye: nie brudzi w mieszkaniu, pieknie dogaduje sie z naszymi tymczasowiczami i z naszymi prywatnymi psami, krolik w klatce na poczatku go bardzo zaciekawil ale nie mial wobec niego zlych zamiarow tylko obserwowal go i sie dziwil co to :razz: i o dziwo nie podsikuje :multi:
Normalnie pies cudo :lol: tylko brac i kochac:loveu:

Posted

super, że zabrałaś Kubusia do siebie do domku - przynajmniej wiadomo, jak sie w domu zachowuje i ze nie brudzi i ze z innymi psiakami sie dogaduje.

psiakiGabi a jak u was sytuacja z woda? bo ponoć ogłosili stan alarmowy w powiecie żarskim... Wy jesteście daleko od rzeki i wasz hotelik?