Asia_Klero Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Bjutko wyślę na te allegro jak dojdzie cała kasa:) Quote
Bjuta Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Asia_Klero napisał(a):Bjutko wyślę na te allegro jak dojdzie cała kasa:) Dobrze! Nie śpieszy się. Quote
Bjuta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Asiu, czy udałoby Ci się napisać jakiś nowy tekst o Kubusiu? Ten stary mi już nie pasuje, bo za bardzo akcentuje schronisko. W weekend trzeba by mu zrobić to wypasione allegro, tamto się skończyło. Quote
Asia_Klero Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Bjutko postaram się jeszcze dziś. Cioteczki pamietajcie, że jest jeszcze duzo zaleglych wplat za maj... Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Mamy 30dzień maja a na koncie teoretycznie jest 265zł za maj!.. pieniadze wysłałam już dawno.. przypominam powinno być 420...trochę dużo cioteczek sobie pozapominało albo zbagatelizowało moje prośby płacenia w miarę w terminie:roll: mam nadzieje, ze jutro cos dojdzie jak nie wysylam PW poraz kolejny.. Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 KUBUŚ to kilkuletni, średniej wielkości czarny psiak z białymi elementami. Jest świetnym dowodem na to, że pies to najlepszy przyjaciel człowieka. Potrafi chodzić na smyczy, a bez niej bardzo się słucha i przychodzi na każde zawołanie. Świetnie reaguje na swoje imię. Uwielbia wylegiwać się na trawce, bawić się, biegać i szaleć bez końca. Kiedyś mieszkał w schronisku, gdzie często zaczepiał inne psy. Później zrozumiał, że tak nie wolno i uspokoił się. Niestety któryś ze schroniskowych psów musiał niefortunnie ugryźć go w oko.Oczka nie dało się uratować. Mimo swojego kalectwa Kubuś nie poddał się! Teraz mieszka w domu tymczasowym, gdzie jest kochany i rozpieszczany. Uwielbia ganiać po dworze z innymi psiakami i chętnie przychodzi się poprzytulać. Był badany przez weterynarza, który ocenił jego stan zdrowia na bardzo dobry. Jest zaszczepiony i niedawno miał zaaplikowany środek przeciwko pchłom i kleszczom. Bjutko zmień to według twojego uznania bo jakim ja pisarzem jestem przy Tobie:eviltong::cool3: Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 to ja poczekam aż Bjutka wyda recenzje co do ogłoszenia i zrobi nowe allegro i potem polecę ja z resztą ogłoszeń :) Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Czuje sie jakbym pracowała w jakimś urzędzie skarbowym:diabloti: głupio mi ale co mam zrobić-muszę upominać się o te deklaracje...:evil_lol: Quote
migama Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 tak, tak ja dorzucam sie około 7- go , moze uda mi sie wysłac przelew przed trzecim, takze wyśle 10,00 zł za maj i 10,00 od razu za czerwiec, z wyprzedzeniem ... Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a moja deklaracja za czerwiec właśnie poszła - z wyprzedzeniem, co by potem nie zapomnieć :) Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 cioteczko migama ty tam masz wszystko ładnie popłacone;) pisze o osobach, ktore zadeklarowały a na Kubusia jeszcze nic od nich nie doszło:( czekam moze ktos wyslal w weekend moze dojdą.. Quote
migama Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asia_Klero napisał(a):cioteczko migama ty tam masz wszystko ładnie popłacone;) pisze o osobach, ktore zadeklarowały a na Kubusia jeszcze nic od nich nie doszło:( czekam moze ktos wyslal w weekend moze dojdą.. tak tak, gubie sie troszke w tym wszystkim a chce być odpowiedzialna, no- nadzieja ze reszta sie przebudzi! Quote
andzia_F Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 migama napisał(a):tak tak, gubie sie troszke w tym wszystkim a chce być odpowiedzialna, no- nadzieja ze reszta sie przebudzi! Budzę się już, mam juz kaskę na koncie i dzisiaj wyślę 30 zł moich deklaracji Kubusiu trzymaj się :):lol: Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 andzia_F nie zaspałaś aż tak bardzo jak niektóre cioteczki - ty za maj zapłaciłaś:evil_lol: ale moze cioteczki wezmą z ciebie przykład i zaczną się budzic?:diabloti: Quote
karusiap Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asiu a ja zaspalam??Na mnie mozesz glosno krzyczec jak zawale;) Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Nie wysłałam PW to nie zaspałaś:evil_lol::evil_lol: za maj(pieniadze juz dawno wysłane) nie zapłaciły jeszcze: Kaas1, kamila_s, kmurdz, leyla, ola la;) te cioteczki śpią jak susły:diabloti: no a patrząc dalej przypominam, ze do 25czerwca musimy nazbierac za czerwiec/lipiec;) Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 za bierzący miesiać czyli czerwiec/lipiec zapłaciły cioteczki: Akrum - 15zł andzia_F - 30zł Bjuta - 5zł Blanka - 10zł _Goldenek2 - 15zł Grzenka - 10zł Izabela1234 - 15zł Jolanta08 - 10zł li1 - 10zł Lilo - 10zł MakS - 5zł Migama - 10zł Pies wolny - 20zł Ubocze - 5zł razem: 170zł DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
andzia_F Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 już wysłałam Cioteczki budzić się Kubuś potrzebuje......:roll: Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Wyłożyłam z dodatkowych ale jak w przyszłym miesiacu znowu bedzie dług,a teraz nie zapłaci ktoś to będzie ciężko.. Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Do tego chcialam wyslac Bjutce kasę na wyróżnienie żeby Kubuś miał szansę na dom ale poczekam na śpiochy.. Quote
lilo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja mam stale zlecenie w banku , jakbym przestala placic tzn ze sie skoczylo choc ustawione jest na rok wtedy prosze mnie gonic :) Ciotki przepraszam za offa ale tu bardzo pomoc potrzebna http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy/page7 moze ktos zajrzy... Quote
Bjuta Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Asiu - ociupinkę tylko zmieniałem Twój tekst - może być tak? [SIZE=3]KUBUŚ jest świetnym dowodem na to, że pies to najlepszy przyjaciel człowieka. Kubuś wie, że człowiek najbardziej na świecie lubi wychodzić na spacery (no przecież nie leżeć przed telewizorem!) i jest zawsze gotowy, żeby człowiekowi towarzyszyć, nawet jak pada i wieje. [SIZE=3] Kubuś uwielbia ruch! Pewne dlatego, że trochę życia upłynęło mu w schroniskowym boskie, gdzie nie ma co robić – tylko się śpi i śpi i czeka na człowieka. Na szczęście te czasy Kubuś ma już dawno za sobą! Pojechał do psiego hotelu i czeka tam na swojego pana już na zawsze! [SIZE=3] Kubuś ma kilka lat (nie wiemy ile dokładnie, ale z pewnością jeszcze długo nie będzie staruszkiem)! Jest średniej wielkości, ma krótką, czarną sierść, elegancki biały krawat i takież skarpetki. Potrafi chodzić bez smyczy - bardzo jest wtedy grzeczny i przychodzi na każde zawołanie. Uwielbia wylegiwać się w trawie, bawić się, biegać i szaleć bez końca. Kiedy mieszkał w schronisku, w jakiejś psiej sprzeczce stracił oko. Kuba nie jest psem, który się wdaje w walki – to był wynik nieszczęśliwego zbiegu okoliczności. Kuba z jednym okiem pozuje teraz na dzielnego pirata. Strata oczka w niczym mu nie przeszkadza! W domu tymczasowym jest kochany i rozpieszczany i ma kilku psich przyjaciół. [SIZE=3] Uwielbia ganiać po dworze z innymi psiakami i chętnie przychodzi się poprzytulać. Był badany przez weterynarza, który ocenił jego stan zdrowia na bardzo dobry. Jeśli chcesz byś najlepszym przyjacielem Kubusia, zadzwoń, proszę: tel.794775327 e-mail: wolontariuszkaasia@wp.pl Quote
Recommended Posts