Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przyszły pieniążki od Beatyczl:) pięknie dziękujemy-przelałem zaległości do hoteliku.:) Stan konta 10 zł:( Mam nadzieję,że te ogłoszenia przyniosą mu szczęście....

edit : Thinkplando dziekujemy za wpłatę:)

edit 2 : Karusiap- również dziękujemy za wpłatę:) ale na koncie dramat- mamy 50 zł....a na hotelik trzeba za dwa tygodnie 390...

Edited by Nikus
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

wszystko widać w poście rozliczeniowym....deklaracji jest za mało a i tak wszyscy nie płacą:(

Ale dziękuję cioteczce Bjucie za wpłatę dla Kubusia :) i cioci Dorotaz:) oraz Migamie i Izabeli1234:)

Edited by Nikus
  • 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś został na tym wątku? od 1 października tylko edytuję poprzedni post...ehhh....Na dziś stan konta Kubusia dzięki wielkiej i kolejnej wpłacie P.Bożeny wynosi 345 zł. i dziś wieczorem po sprawdzeniu konta bankowego jeżeli nic nie wpłynie tyle wyślę do hoteliku.
Czy ktoś ma jakiś kontakt z wolontariatem schroniska z którego pochodzi Kubuś? Dalej tego w ten sposób nie da się ciągnąć...deklaracje się ciągle wykruszają...potrzebne są bazarki bo o nowych deklaracjach na dogo chyba można zapomnieć...w ogóle mam wrażenie ,że termin "deklaracja stała" dla niektórych jest niezrozumiały i to nie tylko na tym wątku,ale na całym dogo...to nie jest ta dogomania na którą się wpisywałem parę lat temu...

Posted

Nikus napisał(a):
Czy ktoś został na tym wątku? od 1 października tylko edytuję poprzedni post...ehhh....Na dziś stan konta Kubusia dzięki wielkiej i kolejnej wpłacie P.Bożeny wynosi 345 zł. i dziś wieczorem po sprawdzeniu konta bankowego jeżeli nic nie wpłynie tyle wyślę do hoteliku.
Czy ktoś ma jakiś kontakt z wolontariatem schroniska z którego pochodzi Kubuś? Dalej tego w ten sposób nie da się ciągnąć...deklaracje się ciągle wykruszają...potrzebne są bazarki bo o nowych deklaracjach na dogo chyba można zapomnieć...w ogóle mam wrażenie ,że termin "deklaracja stała" dla niektórych jest niezrozumiały i to nie tylko na tym wątku,ale na całym dogo...to nie jest ta dogomania na którą się wpisywałem parę lat temu...

ja na wątek co prawda nie mam czasu wchodzić, ale robiąc ogłoszenia moim psiakom oraz bazarkowe ogłoszenia, regularnie robię nowe ogłoszenia również Kubusiowi, chociaż już tu nawet o tym nie piszę.

a co w ogóle u Kubusia słychać??

Posted

Ja jestem wolontariuszką tego schroniska, Pani Bożena, asikowska, a Mysia nawet pracownikiem! :) Zaglądamy. Natomiast kłopot finansowy mamy na niemal wszystkich wątkach hotelowych :(

Posted

myślę,że bez zmian- bo gdyby coś złego się działo na pewno Gabi dałaby jakiś sygnał.Niestety są po rodzinnej tragedii więc chwilowo rzadziej zagląda na dogo

Posted

Nikus napisał(a):

jutro wplace 30 zl na konto -moze jeszcze sie wstrzymaj z ta wplata do hoteliku chwileczke..

Posted

Nikusiu niestety wszędzie ostatnio z deklaracji jest marnie :-( Są wolontariusze, którzy dzielnie pilnują swoich wątków i psiaków wyciągniętych ze schroniska, a są tacy, którzy olali je po prostu...

Posted

niestety tak jest...

wszędzie ostatnio kiepsko z deklaracjami - ciężko wydobyć te, które już jakiś czas się opłaca, a o nowych już w ogóle nie ma co marzyć.

Kurcze, szkoda że w pobliżu hoteliku nie ma kogoś, kto robi profesjonalne zdjęcia, takie fajnym aparatem, zdjęcia z "charakterem".
Kubuś owszem ma zdjęcia, ale... no wiecie chyba o co mi chodzi.
może wówczas znalazł by nowy domek.

Czy nie ma żadnych dogomaniaków w pobliżu??

Posted

Kubusiu, przepraszam cię bardzo, ale:

Ciocie i wujkowie, [SIZE=4][SIZE=4]sytuacja finansowa naszych podopiecznych, nie jest zbyt ciekawa, niedługo koniec miesiąca, a my nie będziemy mieli czym zapłacić za hotele i leczenie psiaków. Dlatego zorganizowałam bazarek, na którego serdecznie zapraszam.

BAZAREK OGŁOSZENIOWY

może ktoś potrzebuje ogłoszenia - ZAPRASZAM :smile:

Posted

Akrum napisał(a):
niestety tak jest...

wszędzie ostatnio kiepsko z deklaracjami - ciężko wydobyć te, które już jakiś czas się opłaca, a o nowych już w ogóle nie ma co marzyć.

Kurcze, szkoda że w pobliżu hoteliku nie ma kogoś, kto robi profesjonalne zdjęcia, takie fajnym aparatem, zdjęcia z "charakterem".
Kubuś owszem ma zdjęcia, ale... no wiecie chyba o co mi chodzi.
może wówczas znalazł by nowy domek.

Czy nie ma żadnych dogomaniaków w pobliżu??

Akrum, masz absolutną rację! Jakie większa miasta są w pobliżu hoteliku?

Posted

U Kubusia bez zmian..
Kilka dni temu zaszczepiliśmy go bo już był termin.
W pobliżu większe miasto to Zielona Góra, mniejsze Żary, Żagań.
Ja też ogłaszam Kubę razem z innymi psami w naszych lokalnych gazetach itp. ale niestety bez efektów :(

Posted

psiakiGabi napisał(a):
U Kubusia bez zmian..
Kilka dni temu zaszczepiliśmy go bo już był termin.
W pobliżu większe miasto to Zielona Góra, mniejsze Żary, Żagań.
Ja też ogłaszam Kubę razem z innymi psami w naszych lokalnych gazetach itp. ale niestety bez efektów :(

szkoda, że nikt go nie zauważa :-(

Posted

Udało mi się odwiedzić Kubusia w sobotę. Powitał nas razem z Gabi (bardzo miło było Cię poznać! :) ) z pełną otwartością! Tulił się, dawał miziać, całował i bieeeeegał!!! Nastukałam zdjęć. Jak ktoś ma siły to cały albumik jest tu: https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Kuba6186# A ja będę coś tam przeklejać.

Tu z tyłu majaczy hotelik psiakigabi, z lewej Gabi z Kubusiem, a z prawej mój TZ z Norkiem