Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorotaz']pierwszy przelew wlasnie zrobilam. zaluje, ze nie moge sobie w tym momencie pozwolic na wiecej, ale obiecuje wplacac systematycznie. duzo Kubusiowi brakuje w comiesiecznym rozliczeniu? czy mozna go odwiedzic w hoteliku?[/QUOTE]

Po Twojej deklaracji systematycznych wpłat będzie ok 360 zł chociaż to "systematycznie" też różnie wygląda,ale jakoś nam się to na razie udawało jakoś "połatać"....hotelik kosztuje 400 zł.Co do odwiedzin to nie ma problemu -Kubuś na pewno się ucieszy:)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpłyneły pieniążki od Bjuty:) Izabeli1234:) oraz Dorotaz:) Pięknie dziękuję w imieniu Kubusia:Rose::Rose::Rose:

Dorotaz-na przelewie pisz również w treści swój Nick czyli DorotaZ:razz:

Posted

Pilne!! Czy są jakieś chętne cioteczki lub wujaszkowie do zrobienia kubusiowi bazarku. Mam trochę fantów:) jak coś to piszczie na priv. Idą święta przydałoby się chłopakowi trochę grosza;););)

Posted

[quote name='margoth137']Pilne!! Czy są jakieś chętne cioteczki lub wujaszkowie do zrobienia kubusiowi bazarku. Mam trochę fantów:) jak coś to piszczie na priv. Idą święta przydałoby się chłopakowi trochę grosza;););)[/QUOTE]

ja się nie podejmę, bo właśnie jestem w trakcie rozliczania dwóch bazarków, a kolejne już sie tworzą, więc czasowo nie wyrobię z kilkoma naraz.

Posted

[quote name='Akrum']ja się nie podejmę, bo właśnie jestem w trakcie rozliczania dwóch bazarków, a kolejne już sie tworzą, więc czasowo nie wyrobię z kilkoma naraz.[/QUOTE]

OK. Może będzie ktoś chętny. Póki co 3mam fanty dla Kubulcia:)

Posted

Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani zainteresowana adopcją Kubusia, Pani jest z Żar :) więc mielibyśmy Kubusia na miejscu, mieszkamy 10km pod Żarami, w Żarach jesteśmy prawie codziennie :) Pani przyjedzie do nas jakoś teraz na dniach zapoznać się z Kubusiem, my ze swojej strony obiecujemy wizytę przed i po adopcyjna itp.
Teraz proszę o kwestie formalne, kto ma wyrazić zgodę na ewentualną adopcję Kuby, aby nikt mi nie zarzucił potem, że wyadoptowałam psa bez zgody Jego opiekuna, w tej chwili ja nawet nie wiem kto takowym opiekunem jest, bo umowę tymczasową mam podpisaną z AsiaKlero, no ale jak wiadomo Ona już dawno z wątku zniknęła..

Posted

psiakiGabi napisał(a):
Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani zainteresowana adopcją Kubusia, Pani jest z Żar :) więc mielibyśmy Kubusia na miejscu, mieszkamy 10km pod Żarami, w Żarach jesteśmy prawie codziennie :) Pani przyjedzie do nas jakoś teraz na dniach zapoznać się z Kubusiem, my ze swojej strony obiecujemy wizytę przed i po adopcyjna itp.
Teraz proszę o kwestie formalne, kto ma wyrazić zgodę na ewentualną adopcję Kuby, aby nikt mi nie zarzucił potem, że wyadoptowałam psa bez zgody Jego opiekuna, w tej chwili ja nawet nie wiem kto takowym opiekunem jest, bo umowę tymczasową mam podpisaną z AsiaKlero, no ale jak wiadomo Ona już dawno z wątku zniknęła..

ale będzie miał Kubul prezent pod choinkę:) widocznie ta Pani zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia jak ja:) 3mam kciuki!!!!

Posted

Już jestem (Monika z Katowic mnie ściągnęła na prośbę Nikusia) :) :) !! Tak, Kubuś jest z zabrzańskiego psitula. Gabi - ty znasz Kubusia najlepiej - jeśli uznasz, że to super dom dla niego - to zaufamy Ci jak Matce! :)
Natomiast, bylibyśmy wdzięczni, gdybyś spisała z nimi umowę schroniskową no i odesłała ją do nas - wtedy możemy go z radością zdjąć "ze stanu" - wysłałabym Ci na maila.
Ależ się cieszę!!! Zaciskam kciuki z całych sił!