matmanka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hej! Mam problem z zostawaniem w domu, non stop darcie mordy, a wlasciwie nie ja, tylko moj pies ;) Czy ma ktos moze pozyczyc antybark? Jestem z Trojmiasta. Blagam, niech sie ktos odezwie, bo jeszcze troche i grozi nam eksmisja :/ Quote
karjo2 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jak pracowalas do tej pory z psem? Zacznij od tego i linkow w temacie: http://www.dogomania.pl/forum/f461/wyjec-nad-wyjce-146957/ Quote
matmanka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 wiekszosc z tych rzeczy juz mamy przetestowane, dlatego pytam o antybark. Wczesniej nie mielismy zadnych problemow z zostawaniem, a wisi nam nad glowa sad grodzki, jak sie dowiedzielismy. Quote
ewelinak Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Hej, ja używałam antybark, to mi pies teraz owszem nie szczeka ale wyje :) więc nadal jest problem. Nie wiem czy pomoże antybark jesli masz psiaka tak upartego jak moj :/ Quote
murakami Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 To pewne? No z tym sądem grodzkim? Wiem z doświadczenia, że ludzie lubią się tak nawzajem straszyć sądami, policją. Poza tym jakieś wezwanie na policję powinno się odbyć przed rozprawą w sądzie. Quote
Recommended Posts