Ingrid44 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='AgusiaP']Hallo efka jesteś tam???[/QUOTE] No wlasnie, efka zaginela razem ze Znajdusiem ! ! ! Quote
AgusiaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kola Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1729...-potrzebny-dom Quote
efka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Czesc Dziewuszki, jesteśmy jeszcze razem ze Znajdusiem. Znowu trzeba było przesunac podróż przez ta zime. Same widzicie co sie dzieje...nie odpuszcza!!! Nowa "Pancia" jest z Gdyni a my tu, wiec odleglosc nie bylejaka. Rozmawiałaysmy i jak zima odpusci to zorganizujemy sie Quote
rotek_ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 po 20 lutego ma zrobić się duże ocieplenie..oby tylko sprawdziło się Quote
efka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 tez macie dosyc tej zimy? A Znajduś to PANISKO sie zrobiło : )))) pomrukuje na mnie jak chce jesc , wybrzydza na sucha karme i nawet poszczekuje pieknie jak ma humor Quote
Ingrid44 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oficjalnie wszyscy maja dosc tej zimy:angryy::angryy::angryy: Dobrze ze jest zainteresowanie Znajdusiem. :loveu: Quote
Wet-siostra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zima jest piękna,pod warunkiem że patrzy się na nią z ciepłego domku. ;-) Quote
Ingrid44 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Wet-siostra']Zima jest piękna,pod warunkiem że patrzy się na nią z ciepłego domku. ;-)[/QUOTE] Podpisuje sie pod tym rekami i nogami:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mam nadzieję , że już niebawem się skończy. Znajdusiu ważne, że domek już na Ciebie czeka. Quote
efka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Czesc Wam, jutro Znajus mnie opusci , boze !!! ale mi smutno : ( : ( : ( Quote
AgusiaP Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 O Boziu to juz jutro...:-o Domyślam się co czujesz. Czekamy z niecierpliwością na wiadomości;). A kto zawozi Znajdusia do nowego domku??? Quote
efka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 tak to prawda, ja nie musze nigdzie jezdzic - to ogromna pomoc dla mnie!!! Ale najchetniej to uciekłabym ze Znajdusiem ; ) daleko, daleko daleko..... No coz to prawie 5 miesiecy razem zrobiło swoje. Quote
Ingrid44 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wyobrazam sobie jak Ci smutno. 5 miesiecy to kawal czasu, w tym czasie widzialas jak ze znajdki z ulicy zmienil sie w slodkiego i wiernego pieska. Napewno bedzie mial super domek bo do innego bys go nie oddala. Czekam na relacje z nowego domku . Quote
AgusiaP Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tak czekamy z niecierpliwością na wiadomości Quote
efka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 SERCE MI PEKA !!!!! Rarujcie !!!! Znajdus pojechał dzisiaj a ja sie nie moge pozbierac. Wiecej opisze jutro jak sie troche pozbieram i wstawie ostatnie fotki. Najpierw oszczekał nowego pana, a pozniej zaczal sie do niego tulic i siedzial mu na kolanch. No nie moge rycze jak bóbr... zadradził mnie : ( pa do jutra Quote
efka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Kochane !!!!! DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM ZA POMOC I WSPARCIE w szukaniu domku dla Znajdusia. Bez Was nie dałabym rady. Znajduś doczekał sie wspanialego, nowego domu, a przede wzystkim PRAWDZIWYCH MIŁOŚNIKÓW PSIAKÓW po przejsciach. Jest juz od czwartku w Gdyni, jestem z nimi w kontkacie -zaadoptował sie bez problemu, wyczuł ich dobroc, miłosc i oddanie : )))) Jestem bardzo szcześliwa i nie moge jeszce w to uwierzyc Quote
Ingrid44 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ogromnie sie ciesze ze Znajdus ma Wspanialy domek:multi::multi::multi: Czy ma nowe imie ? Quote
efka Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 chyba ............ZNAJDZISŁAW dobre nie? Quote
Ingrid44 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 efka napisał(a):chyba ............ZNAJDZISŁAW dobre nie? Dla mnie -Super:loveu: Quote
AgusiaP Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Naprawdę super. Bardzo się cieszę, że Znajdzisławowi trafił się kochający domek. Quote
efka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 ludzie!!! nie mogłam znalezć Znajdusia na forum i dopiero zaskoczyłam :crazyeye: A to Znajdzisław w nowym domu w Gdyni Czyz nie jest piekny i cudowny?????????????????? Quote
Recommended Posts