czarna1977 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dostałam maila w sprawie Znajdusia od Pani z Wrocławia, wyślę Ci namiary na nią na PW. Quote
tanitka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 czy jest jakiś dalszy ciąg tego kontaktu z wrocławia? Quote
AgusiaP Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czekamy z niecierpliwością na wiadomości co z tym domkiem:placz: Quote
efka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 :shake: no niestety , nie ma jeszcze nowego domu!!! Pani z Wrocławia odezwała sie, ale nie jest jeszcze gotowa na przyjecie nowego pieska, bo jej ukochany 18-letni psiak zmarł. JESTEM ZAŁAMANA!!! nikt wiecej nie odezwał sie ... Znajdus jest bezkonfliktowy, cudowny,sprawny, zdrowy, w pełni sił, nie ma zadnych problemów z nim. Jest u mnie jeszcze, ale czesto wyjezdzam i nie wiem co z nim zrobie...... Byłam teraz chora 2 tygodnie, wiec sprawe nowego domu Znajdusia zaniedbałam, wiec pomozcie , PROSZE !!! Quote
giselle4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 efka napisał(a)::shake: no niestety , nie ma jeszcze nowego domu!!! Pani z Wrocławia odezwała sie, ale nie jest jeszcze gotowa na przyjecie nowego pieska, bo jej ukochany 18-letni psiak zmarł. JESTEM ZAŁAMANA!!! nikt wiecej nie odezwał sie ... Znajdus jest bezkonfliktowy, cudowny,sprawny, zdrowy, w pełni sił, nie ma zadnych problemów z nim. Jest u mnie jeszcze, ale czesto wyjezdzam i nie wiem co z nim zrobie...... Byłam teraz chora 2 tygodnie, wiec sprawe nowego domu Znajdusia zaniedbałam, wiec pomozcie , PROSZE !!! Wysłalam ogłoszenie do gazety jutro wychodzi mam nadzieje ze ktos da jemu dom....:-( Quote
czarna1977 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 efka odezwała się do mnie Pani z pytaniem w sprawie Znajdusia. Podałam jej namiary na Ciebie. Quote
giselle4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ...trzymam kciukasy.moooocna:evil_lol::crazyeye: Quote
Wet-siostra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dzień dobry,mały,wracaj na górę,bo baaaardzo spadłeś... Quote
efka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Czesc Wam, dawno mnie tu nie było ... miałam z otworzeniem tej strony Znajduś dalej jest u mnie, odezwały sie tylko 2 osoby, ale niestety nie zdecydowały sie, pozdrawiam Quote
Ingrid44 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 efka napisał(a):Czesc Wam, dawno mnie tu nie było ... miałam z otworzeniem tej strony Znajduś dalej jest u mnie, odezwały sie tylko 2 osoby, ale niestety nie zdecydowały sie, pozdrawiam bardzo przykro slyszec ze taki sliczny piesek nie ma jeszcze stalego domku.:( napewno w koncu znajdzie swojego ludzia . Quote
demi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 zapisuje sie. jak maluch? gdzie jest? co u niego słuchać? Quote
Recommended Posts