Wet-siostra Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jeśli to TA pani,to psiak chwyci ją za serce nawet bardzo brudny i rozczochrany... ;-) Jeśli to nie TO miejsce,psina nawet w najpiękniejszej fryzurce nie zostanie pokochana. Trzymam kciuki,by to był TEN dom. :-) Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Znajdus to piekny kawaler czy to z fryzura czy bez. Pani napewno bedzie zachwycona :) Quote
Ingrid44 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzisiaj wielki dzien dla Znajdusia. Trzymam kciuki i czekam na wiesci. :) Quote
efka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 KLAPA !!!!! musiałysmy odwołac spotkanie przez ta zimę, bo dojazd autem czy pociagiem niemozliwy.....a zreszta ta pani pochorowała sie. Druga osoba przestała się odzywać, nie odpisuje na maile, wiem, ze wybierała sie do W-wy, więc moze gdzies utknęła. Liczę ze sie odezwie. A więc narazie Znajduś smacznie sobie spi u mnie, ucho mu sie odwinęło, łapiki do góry : )) Quote
Wet-siostra Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ech,ta zima... No nic,jak to mówią-byle do wiosny... A pani życzymy zdrowia. Quote
Ingrid44 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 efka napisał(a):KLAPA !!!!! musiałysmy odwołac spotkanie przez ta zimę, bo dojazd autem czy pociagiem niemozliwy.....a zreszta ta pani pochorowała sie. Druga osoba przestała się odzywać, nie odpisuje na maile, wiem, ze wybierała sie do W-wy, więc moze gdzies utknęła. Liczę ze sie odezwie. A więc narazie Znajduś smacznie sobie spi u mnie, ucho mu sie odwinęło, łapiki do góry : )) Przekleta zima :angryy: W takim razie czekamy za odwilz, moze Pani w koncu dojedzie:roll: Quote
rotek_ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 szkoda, miałam nadzieję że zobaczę dobre wieści Quote
mimiś Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 jak maluch? -dobrze,ze ma ciepły kąt na te mrozy,Efciu Quote
efka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Halllo ???? Znajduś pdopodobnie w tym tygodniu opuści mnie i trafi do nowego domku : ( Quote
efka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 a tak w ogóle to juz nikogo nie obchodzi nasz los ????? dziewczynki???? Znajduś sie rozbeswił !!! zabiera kotu zabawki i biega po domu, łapką mnie trąca jak chce jesc i popłakuje jak mu cos nie pasuje..... Quote
mimiś Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 tak mu u ciebie dobrze ,Efcia ,ze z mieszanymi uczyuciami czekamy na adopcje. to piekny i wyjatkowy psiaczek, DS nie moze byc gorszy od DT Quote
efka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 no właśnie !!! nie chcę ale muszę !! ale tak bardzo chciałabym pokazac temu chamstwu z tamtej wsi fotki Znajdusia z nowego wypasionego domu !!!! Quote
tanitka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mnie obchodzi los Znajdusia, bardzo się cieszę! :) Quote
Ingrid44 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 efka napisał(a):no właśnie !!! nie chcę ale muszę !! ale tak bardzo chciałabym pokazac temu chamstwu z tamtej wsi fotki Znajdusia z nowego wypasionego domu !!!! Ja bym przy okazji to zrobila. Dla wlasnej i Znajdusia satysfakcji ! Niech Cham zobaczy ! Ciekawe czy by go ruszylo ? Ogromnie sie ciesze ze Znajdus jedzie do nowego domku:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Wet-siostra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Trzymam kciuki za podróż i za to żeby to był dla Znajdusia NAJLEPSZY dom pod słońcem! :-) Quote
AgusiaP Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 efka napisał(a):a tak w ogóle to juz nikogo nie obchodzi nasz los ????? dziewczynki???? Znajduś sie rozbeswił !!! zabiera kotu zabawki i biega po domu, łapką mnie trąca jak chce jesc i popłakuje jak mu cos nie pasuje..... Obchodzi obchodzi bardzo się cieszę. Efka możesz coś napisac o tym domku??? Quote
Ingrid44 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ale sie ciesze ! sledzialm watek Znajdusia od poczatku bo wychowalam sie w Swidnicy i mam sentyment. Wiedzialam ze taki sliczny piesek znajdzie w koncu domek. :) Zycze kochajacego domku Znajdusiu :) :) :) Bede czekac na wiadomosci z nowego miejsca. Quote
Recommended Posts