Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli to TA pani,to psiak chwyci ją za serce nawet bardzo brudny i rozczochrany... ;-)
Jeśli to nie TO miejsce,psina nawet w najpiękniejszej fryzurce nie zostanie pokochana.
Trzymam kciuki,by to był TEN dom. :-)

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KLAPA !!!!!
musiałysmy odwołac spotkanie przez ta zimę, bo dojazd autem czy pociagiem niemozliwy.....a zreszta ta pani pochorowała sie. Druga osoba przestała się odzywać, nie odpisuje na maile, wiem, ze wybierała sie do W-wy, więc moze gdzies utknęła. Liczę ze sie odezwie.
A więc narazie Znajduś smacznie sobie spi u mnie, ucho mu sie odwinęło, łapiki do góry : ))

Posted

efka napisał(a):
KLAPA !!!!!
musiałysmy odwołac spotkanie przez ta zimę, bo dojazd autem czy pociagiem niemozliwy.....a zreszta ta pani pochorowała sie. Druga osoba przestała się odzywać, nie odpisuje na maile, wiem, ze wybierała sie do W-wy, więc moze gdzies utknęła. Liczę ze sie odezwie.
A więc narazie Znajduś smacznie sobie spi u mnie, ucho mu sie odwinęło, łapiki do góry : ))

Przekleta zima :angryy: W takim razie czekamy za odwilz, moze Pani w koncu dojedzie:roll:

Posted

a tak w ogóle to juz nikogo nie obchodzi nasz los ????? dziewczynki????
Znajduś sie rozbeswił !!! zabiera kotu zabawki i biega po domu, łapką mnie trąca jak chce jesc i popłakuje jak mu cos nie pasuje.....

Posted

no właśnie !!! nie chcę ale muszę !!
ale tak bardzo chciałabym pokazac temu chamstwu z tamtej wsi fotki Znajdusia z nowego wypasionego domu !!!!

Posted

efka napisał(a):
no właśnie !!! nie chcę ale muszę !!
ale tak bardzo chciałabym pokazac temu chamstwu z tamtej wsi fotki Znajdusia z nowego wypasionego domu !!!!

Ja bym przy okazji to zrobila. Dla wlasnej i Znajdusia satysfakcji ! Niech Cham zobaczy ! Ciekawe czy by go ruszylo ?

Ogromnie sie ciesze ze Znajdus jedzie do nowego domku:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

efka napisał(a):
a tak w ogóle to juz nikogo nie obchodzi nasz los ????? dziewczynki????
Znajduś sie rozbeswił !!! zabiera kotu zabawki i biega po domu, łapką mnie trąca jak chce jesc i popłakuje jak mu cos nie pasuje.....

Obchodzi obchodzi bardzo się cieszę. Efka możesz coś napisac o tym domku???

Posted

Ale sie ciesze ! sledzialm watek Znajdusia od poczatku bo wychowalam sie w Swidnicy i mam sentyment.
Wiedzialam ze taki sliczny piesek znajdzie w koncu domek. :)
Zycze kochajacego domku Znajdusiu :) :) :)
Bede czekac na wiadomosci z nowego miejsca.