Ingrid44 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 No wlasnie ,co slychac u Trzylapka ? :) Quote
efka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Witam Kochane !!! byłam załamana i dlatego nie odzywałam sie.... : (((( Wczoraj odezwały sie 2 panie (Joanna i Małgorzata) i sa zainteresowane Znajdusiem. Znalazły ogłoszenie na Naszej klasie od p. Rachelli. DZIEKUJE JEJ BARDZO !!! Rozmawiałam z pania z Katowic i prawdopodobnie spotkamy sie po Nowym Roku. Jeszcze jedna pani z Wrocławia moze przyjedzie do nas : ))) Quote
efka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 a jak podoba sie wam Znajdus pod choinką? Quote
Ingrid44 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ciesze sie ze sie ruszylo z adopcja Znajdusia. Napewno spodoba sie obu Paniom. To taki sliczny i sympatyczny psiaczek. ;) Quote
Wet-siostra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Nie widzę zdjęcia...Chyba muszę iść do okulisty... Psinko,życzę Ci by w Nowym Roku znalazł się dom dla Ciebie. :-) Quote
efka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 no jak to? zamiesciłam na 1 stronie nowe fotki, ale moge tez tutaj wrzucic : )) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Forumowiczek i naszych podopiecznych !!! Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jaki on sliczny,trudno uwierzyc ze tak dlugo czeka na domek. Super fotki. :) Zycze ci Znajdusiu zebys szybciutko znalazl kochajacy domek :) Quote
efka Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dziekuje !! prawda, ze fajniutki jest !!! Quote
Wet-siostra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Teraz widzę... :-) Psinko,ślicznota z Ciebie.Śmigaj do domciu! Quote
efka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 mimiś napisał(a):przesliczny psiak- i z kotem ok-no ideał! A teraz zaczynam wpadac w panike, bo juz sa 3 osoby zainteresowane Znajdusiem : ( : ( Jak przyjdzie mi rozstac sie z nim :shake:...... A w Sylwestra razem z kocurkiem zostali na 12 godzin sami !!! I wszystko super! Ale jestem wredna nie ? Quote
Ingrid44 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 To cudownie ze jest zainteresowanie Znajdusiem,moze wreszcie znajdzie domek. Mnie tez bylo by ciezko go oddac bo to fajny i grzeczny piesek a poztym ludzie o dobrym sercu przywiazuja sie do zwierzakow. Quote
efka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 gdyby nie pozostała czeredka (osobista 15-letnia schorowana Miśka) to na pewno bym go nie oddała . A tak własnie poszukuje pilnie jakichs ......STABIILIZATORÓW na jej nóźki. Jedna po złamaniu i nieudanej operacji, druga nózka dostosowała sie do chorej i Misia chodzi jak pingwinek lub kaczuszka. Kołysze bioderkami, nie moze utrzymac równowagi i nózki są przykurczone. Wetrerynarze nie chca juz oprerowacc, jedynie jeden poradził, żeby jej ulzyc w chodzeniu to te stabilizatory.... Quote
Ingrid44 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bardzo przykro mi slyszec ze Misia ma problemy z nozkami. 15 lat to piekny wiek dla pieska. Dobrze ze ktos wpadl na pomysl tych stabilizatorow. mam nadzieje ze Znajdus znajdzie cudowny domek. :) Quote
mimiś Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 nie moge pojąć ,taki piękny,dobry psiaczek-gdyby nie moje stado brałabym go bez wahania..mały, miły, niekłopotliwy...ludzie,czego jeszcze? Quote
efka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Hej !!!! dzisiaj właśnie odezwała sie pani z okolic Katowic i jesteśmy umówione 12 stycznia na spotkanie : ))))) trzymajcie kciuki ! Quote
rotek_ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 oby się udadło..... przyjdę 12 stycznia i będę bacznie obserwować Quote
efka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 O jejku nikt juz do nas nie zagląda ; ( ; ( pozdrufka Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja zagladam, czekam na wiadomosci i dalej trzymam kciuki :) :) :) mizianka dla Znajdusia :) Quote
tanitka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja zaglądam codziennie do Was i trzymam kciuki! Quote
efka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dzięki ogromne !!! Zżyłam się z Wami bardzo : )) A tak poza tym to jutro zamawiam fryzjera dla Znajdusia, bo muszę mu "wystylizować czuprynkę" przed spotkaniem. Musi rzucic na kolana przyszłą panią. Quote
Recommended Posts