Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Kochane !!!
byłam załamana i dlatego nie odzywałam sie.... : ((((
Wczoraj odezwały sie 2 panie (Joanna i Małgorzata) i sa zainteresowane Znajdusiem. Znalazły ogłoszenie na Naszej klasie od p. Rachelli. DZIEKUJE JEJ BARDZO !!!
Rozmawiałam z pania z Katowic i prawdopodobnie spotkamy sie po Nowym Roku.
Jeszcze jedna pani z Wrocławia moze przyjedzie do nas : )))

Posted

no jak to?
zamiesciłam na 1 stronie nowe fotki, ale moge tez tutaj wrzucic : ))

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Forumowiczek i naszych podopiecznych !!!

Posted

mimiś napisał(a):
przesliczny psiak- i z kotem ok-no ideał!

A teraz zaczynam wpadac w panike, bo juz sa 3 osoby zainteresowane Znajdusiem : ( : (
Jak przyjdzie mi rozstac sie z nim :shake:......

A w Sylwestra razem z kocurkiem zostali na 12 godzin sami !!! I wszystko super! Ale jestem wredna nie ?

Posted

To cudownie ze jest zainteresowanie Znajdusiem,moze wreszcie znajdzie domek.
Mnie tez bylo by ciezko go oddac bo to fajny i grzeczny piesek a poztym ludzie o dobrym sercu przywiazuja sie do zwierzakow.

Posted

gdyby nie pozostała czeredka (osobista 15-letnia schorowana Miśka) to na pewno bym go nie oddała .

A tak własnie poszukuje pilnie jakichs ......STABIILIZATORÓW na jej nóźki. Jedna po złamaniu i nieudanej operacji, druga nózka dostosowała sie do chorej i Misia chodzi jak pingwinek lub kaczuszka. Kołysze bioderkami, nie moze utrzymac równowagi i nózki są przykurczone. Wetrerynarze nie chca juz oprerowacc, jedynie jeden poradził, żeby jej ulzyc w chodzeniu to te stabilizatory....

Posted

Bardzo przykro mi slyszec ze Misia ma problemy z nozkami. 15 lat to piekny wiek dla pieska. Dobrze ze ktos wpadl na pomysl tych stabilizatorow.

mam nadzieje ze Znajdus znajdzie cudowny domek. :)

Posted

Hej !!!!
dzisiaj właśnie odezwała sie pani z okolic Katowic i jesteśmy umówione 12 stycznia na spotkanie : )))))
trzymajcie kciuki !

Posted

Dzięki ogromne !!!
Zżyłam się z Wami bardzo : ))
A tak poza tym to jutro zamawiam fryzjera dla Znajdusia, bo muszę mu "wystylizować czuprynkę" przed spotkaniem. Musi rzucic na kolana przyszłą panią.