kosu32 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Duduś - słodki, mały piesek do pokochania od zaraz !!! Duduś to cudowny, malutki piesek pełen energii - wszędzie go pełno. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do innych psów ze swojego boksu. Ma uroczy listkowaty pyszczek i ciekawe umaszczenie - od taki tricolor. Na widok człowieka poszczekuje z nadzieją że ktoś go zobaczy i podaruje mu chwilę pieszczot. Przy bliższym poznaniu, wdrapuje się na kolana człowieka i patrzy mu prosto w oczy z pytaniem - zabierzesz mnie ??? Duduś przebywa w schronisku w Celestynowie. To kochana psinka która bardzo lgnie do człowieka. Czy ktoś go wypatrzy i podaruje mu dom przed zimą ???... Nie pozwólmy by odwrócił się od człowieka - dajmy mu szansę. Quote
Sylwia K Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 jesteś pewna, że pies nadal jest w schronie? Quote
kosu32 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Jak dzwoniłam ostatnio to był. No chyba że znalazł dom podczas tego weekendu. Quote
Sylwia K Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ja go dziś nie widziałam, ale było już po karmieniu, więc istnieje prawdopodobieństwo, ze spał w budzie.... co prawda wołałam go i gwizdałam i stałam długo przy kojcu, lecz nie wiem na 100% czy jest czy go nie ma gdyż nie wchodział do koja i nie zadlądałam do bud mi też ten malec wpadł w oko Quote
kosu32 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 No to może rzeczywiście znalazł domek. To bardzo kontaktowy piesek więc powinien przyjść na przywołanie. Słodziak z Niego niesamowity. Opowiedziałam o Nim kilku osobom. Jutro postaram się zadzwonić i upewnić jak wygląda sytuacja. Quote
Sylwia K Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 nie dzwoń na stacjonarny, bo po ostatnich opadach śniegu prawie cały celest jest bez telefonów... w schronie też tel nie działa, a kable pozrywane leżą na ulicy... Quote
kosu32 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Tak właśnie myślałam że mają uszkodzone linie bo nie mogłam dodzwonić się na stacjonarny. Quote
kosu32 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dudś od piątku grzeje dupkę w nowym domku ;) Został zaadoptowany przez bardzo sympatycznego Pana. Quote
gos Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nie zaglądałam tu przez chwilę, a tu takie dobre wieści. Fantastycznie :D Quote
Recommended Posts