mru Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 gusia0106 napisał(a):ja tam byłam wczoraj....i nie widziałam...... to moze ktoś zjadł ;) ale nie sądzę, bo wisi tam cała masa plakatów różnych w klinice w tz. przedsionku na takiej dużej ogłoszeniowej tablicy a powiesiłaś, jak nie było? Quote
kosu32 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='kosu32']Info od Roleczki Autobusiarz widział Miszkę na rogu Wolskiej i Al. Solidarności (w nocy). Dziś Miszka około 8.00. była widziana przy policji na ul. Żytniej róg Karolkowej Porusza się w kierunku Woli Sms od Orpfy: "to niedalejo szkoły karen" Kolejny: "Karen ze znajomymi polecą pod szkołę i po okolicy. Jak Karen na nią by trafiła to byłoby pięknie. Ona do niej pójdzie" Quote
gusia0106 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mru napisał(a):to moze ktoś zjadł ;) ale nie sądzę, bo wisi tam cała masa plakatów różnych w klinice w tz. przedsionku na takiej dużej ogłoszeniowej tablicy a powiesiłaś, jak nie było? niestety nie bo o akcji dowiedziałam się dzisiaj. Ale mieszkam rzut beretem to dzisiaj powieszę. Quote
Ewa i flatki Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zaraz wychodzę do pracy, ale będę cały czas myślałam o Miszce i akcji poszukiwawczej !!! Quote
Kociabanda2 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kochani dopiero tu trafiłam. Mogę rozwiesić kilka plakatów A3, ale zacznę dopiero od jutra w drodze z pracy (muszę wziąć z domu gadgety do tego przydatne). Link do plakatu już znalazłam kilka stron temu. Rozumiem, że Miszki nadal nie odnaleziono i sprawa aktualna?? Przepraszam, że głupio pytam, ale nie bardzo mam czas na przeczytanie całego wątku - słabo się więc orientuję co dokładnie się tu dzieje. Mogę pomóc w plakatowaniu, aż do odwołania. Na razie podobnej, błąkającej się suni nie widziałam :( Quote
L/Olka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ewa Marta napisał(a):Ja też się zgłaszam do przeczesywania terenu. W dni powszednie od 17, a w weekend przez prawie cały dzień. Mój numer 0-501-249-804 o, dzięki Kochana, że dołączyłaś! i dzięki za deklarację pomocy. Musimy faktycznie się jakoś pozbierać, zrobić listę telefonów i spróbować ruszyć w teren. Oj, Miszko, Miszko Quote
Kociabanda2 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 L/Olka napisał(a):aktualna, niestety :( no dobra. To biorę się do roboty. Niech się te firmowe drukarki na coś pożytecznego przydadzą :D Quote
mru Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 gusia0106 napisał(a):niestety nie bo o akcji dowiedziałam się dzisiaj. Ale mieszkam rzut beretem to dzisiaj powieszę. super :) nie wiem, czemu nie było :( ja dziś też pewnie będę! Quote
Isadora7 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 tanitka napisał(a):a ja teraz lecę na Karolkowa i okolice A ja w pracy... a mieszkam na Karolkowej przy Żytniej Quote
kosu32 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Super - wiedzorem przysiądę i zbiorę wszystko "do kupy". Teraz od czasu do czasu podglądam co się dzieje na wątku. Pogoda się pierniczy i jest wietrzno - Miszka tego nie lubi ... Pokazuj sie nam mała - chcemy Ci pomóc !!! Quote
kosu32 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Rozmawiałam z Paluchem i Strażą Miejską - nic. Była jakaś suczka- ale mniehsza. Moim zdaniem tak czy siak - trzeba pojechać i sprawdzić. Quote
kosu32 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Kinia1984']na ktorej stronie sa plakaty? 105 - plakaty 133 - reklamóki do rozdawania ludziom Quote
kosu32 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 PILNE WSPARCIE DLA ROLECZKI - KONTAKT DO ROLECZKI 606-402-900 O godzinie 15.00. Miszka była widziana w okolicy skrzyżowania ulicy Karmelickiej z Anielewicza. ROLECZKA prosi o pomoc - przyjeżdżajcie tam !!! Wygląda na to że Miszka kieruje sie jakby z powrotem do domu Roleczki !!! Quote
gusia0106 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Dobrze, kręci się wciąż w okolicy. Nie idzie "w długą". Quote
UBOCZE Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Zamieściłem Miszkę w "naszej klasie": http://nasza-klasa.pl/profile/2578260/gallery/283 Mam sporo na n-k znajomych z tamtych okolic: m.in. z Mirowa . Polecajcie fotkę i dodawajcie tam nowe informacje proszę! to tylko minutka, a może dzięki temu ktoś Miszkę namierzy.............. Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nie mam możliwości urwania się z pracy w tej chwili:-( Quote
kosu32 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='UBOCZE']Zamieściłem Miszkę w "naszej klasie": http://nasza-klasa.pl/profile/2578260/gallery/283 Mam sporo na n-k znajomych z tamtych okolic: m.in. z Mirowa . Polecajcie fotkę i dodawajcie tam nowe informacje proszę! to tylko minutka, a może dzięki temu ktoś Miszkę namierzy.............. Dzięki - a możesz mi podać kontakt do siebie (najlepiej komórkę )??? Quote
tanitka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 trzymam kciuki za popłudniowe poszukiwania! Quote
UBOCZE Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oczywiście! Komórki teraz nie mam (na poszukiwania zawsze mogę wziąć komórkę żony), a mój domowy to 22 648 67 51... Quote
izzie1983 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja też dziś jestem uziemiona do wieczora, masakra. Ale myślami i kciukami jestem z Wami. Quote
UBOCZE Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przy poszukiwaniach warto zajrzeć z ogłoszeniami do wywieszenia do okolicznych sklepów dla zwierząt. Na razie znalazłem takie adresy: Karmelicka 19, Elektoralna 13, Al. Solidarności 125 (nie wiem, które to miejsce), Dzielna 15, Żelazna 74, Okopowa 27........ Quote
Recommended Posts