kosu32 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2662905_blagamy_o_pomoc_wycofana_i_bojazliwa.html W poprzednim poście zamieściłam pełną treść do podmiany w ogłoszeniach, a tu powyżej podaję sam link do ogłoszenia. Quote
kosu32 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Divi Dogo świruje i zmienia treść ogłoszenia. Na private masz prawidłową. Jak chcesz zdjęcia do zaraz podeślę. Quote
kosu32 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nie, no masakra - i na dodatek przekręca to co się pisze ... ech Quote
Divi Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 zdjęcie Miszki mam na kompie już zmieniłam ogłoszenie. Quote
kosu32 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Divi napisał(a):zdjęcie Miszki mam na kompie już zmieniłam ogłoszenie. Super A możesz tu ponownie wkleić link do ogłoszenia ??? Quote
Divi Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zagina-suczka-W0QQAdIdZ171225633 Proszę jak ja bym chciał żeby ona już się znalazła. Quote
kosu32 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Divi']http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zagina-suczka-W0QQAdIdZ171225633 Proszę jak ja bym chciał żeby ona już się znalazła. Dzięki Divi za podmianę. Ja o niczym innym nie myślę jak o tym by się odnalazła. Wysłałam kolejną prośbę do moda o zmianę tytułu wątku. Orha napisała mi że Jej córka z Niyą i znajomymi poszła w okolice Wileńskiej. Truptają tam już dobre 2 godziny i cisza ... Lecę szukać kogoś kto pomoże przy ogłoszeniach ... Quote
Awit Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Przeszłam z plakatami od grochowskiej przy terespolskiej do dworca wschodniego od lubelskiej, przy biedronce na grochowskiej też, następnie przez dworzec do kijowskiej, kijowską do brzeskiej, kawałeczek ząbkowskiej i powiesiłam przy wileńskim. Przy wileńskim gdzieś cos się udało powiesić, może nie zedrą, może ktoś zobaczy, skojarzy. Kosu32 i kasik91 były w okolicach parku skaryszewskiego, potem poszły w stronę wileńskiego ale po jego drugiej stronie, gdzie dalej to napiszą.Moja córka pojechała w stronę reala na jubilerskiej, stamtąd mnóstwo ludzi do centrum do pracy dojeżdża. Później napiszę gdzie dokładniej. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Trzymam cały czas kciuki , tylko tylę mogę na odległość . Miszeńko :( Quote
oska1983 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kurcze ze ja tak daleko od wawy mieszkam. Wysłałam tylko wiadomosc do znajomych z wawy. A nuż akurat ktoś ją wypatrzy. Mam nadzieje ze ją znajdziecie. Quote
Awit Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja cały czas mam nadzieję, że maleńka żyje i albo chodzi cała w nerwach gdzieś, albo komuś udało się ja wziąźć. Nie wiem gdzie i czy były, czy będą ogłoszenia w prasie. Mnóstwo ludzi nie ma internetu, a nawet ci co mają-nie mają pojęcia, że jest dogo i są inne portale z ogłoszeniami psimi. A jeszcze trzeba założyć, że odpięła się Miszce adresówka, więc bieda większa. Według mnie dobrze by było - poinformować jak najwięcej lecznic weternaryjnych, i telefonicznie i przyklejając ogłoszenia- dać ogłoszenia do prasy lokalnej, typu Super Ekspress, Fakt, Wyborcza, wydanie piątkowe z programem tv, (w Fakcie kiedyś był program już w czwartek) i sobotnie oraz do Oferty- skontaktować się z Wot-em, Wot sporo ludzi ogląda- i to juz mało realne...ale kto wie, jakby tak w 1 zdaniu dosłownie np w radiu Zet czy Esce pomiędzy utworami taki prowadzący wspomniał o Miszce, tyle nieraz mówią, więc kilka słów by też przeszło... Quote
kaasik91 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja z Kosu32 obeszłyśmy Park Skaryszewski potem poszłyśmy Targową do Wileńskiej, następnie Parkiem Praskim do ZOO, zeszłyśmy nad Wisłę, szłyśmy wzdłuż Wybrzeża Helskiego i Szczecińskiego, minąwszy Most Świętokrzyski doszłyśmy do Mostu Poniatowskiego i stamtąd wróciłyśmy do Parku Skaryszewskiego gdzie spotkałyśmy się z Roleczką i jej TZ'tem. Quote
Nikus Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Orpha prosiła ......"..żeby każdy w swojej okolicy obleciał weierynarie i w miarę możliwości na swoich dzielnicach rozwieszał plakaty gdzie sie da , moim zdaniem akcja musi objąć całą wawe i okolice. Sygnałly od ludzi ,że ktoś gdzieś tam ją widział ok , ale może być tak,że to byl fałszywy alarm i tak naprawdę wiemy tylko ,że nie wiemy gdzie ona jest.Miszka równie dobrze może być na pradze jak i na ursynowie...." Quote
mpati123 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Na Ursynowie (a konkretnie na ulicy dzielącej włochy i ursynów) mieszka mój brat i bratowa, a gdy oni będą wychodzić z dziećmi, mają się porozglądać... Chcę poprosić jeszcze 2 bratową o pomoc, ale nie chwilowo śpi... Ale jak wstanie to ją poproszę, żeby przynajmniej dała jakiś znak do mnie gdzie jest, to ja wysłałabym wiadomość do was... Ale niech ktoś poda swój nr. na pw... Quote
Awit Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Moja córka grochowską poszła do jubilerskiej, skręcając w boczne ulice powiesiła po drodze czyli siennicka, podskarbińska, dwernickiego, wiatraczna (przy biedronce), ii następna biedronka, dalej idąc do reala, przy realu oba wejścia, gocławek - po 2 stronie takie domki jednorodzinne. Wracała drugą stroną grochowskiej, powiesiła przy kościele przy al.stanów zjednoczonych. Maleńka daj się znależć!! Quote
roleczka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Problem polega na tym że Miszka nie daje sie złapać, bo nawet gdyby zgubiła adresówke to ma przecież tatuaż a aktualizujemy codziennie zgłoszenia na straż miejska i policje. Niestety wcale tak nie jest że Miszka kamienieje jak sie czegos boi, przedtem tak było ale teraz juz nie , jest bardzo zwinna i szybka bylismy w szoku że przecisneła sie przez nasze ogrodzenie. Jeździliśmy dzisiaj na lewo od Wileńskiej, dwa kwadraty, niestety nie kojarze nazw tych ulic, dziewczyny chodziły pieszo w okolicach Wisły( jesteście kochane) , ale my chodzimy tylko dla tego że nie jesteśmy w stanie usiedzieć w domu a tak naprawde jest to w tym momencie liczenie na cud bo nie mamy zadnego tropu. jest duzy odzew na zawieszane plakaty, niestety nic konkretnego, ale widac że plakaty funkcjonuja, mysleże teraz najważniejsza jest prasa i telewizja. Jutro pójdzie w gazecie wyborczej i w WOT, tz robi teraz fakt i super ekspres tak jak radzi Awit. Dziękuje że jesteście. Quote
kosu32 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Właśnie dotarłam do domu. Czy ktoś z Was może podać mi namiary na moda z którym współpracujecie i który pomoże mi przy zmianie nazwy wątku ??? Większość ludzi nawet nie wie że Miszka uciekła, a ja nadal nie mogę nic zrobić - edycja postów w moim przypadku jest nieosiągalna. Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 po tych paru dniach naprawdę może być wszędzie ..... nawet dwukrotne kliknięcie nie pozwala Ci edytować postu ... jeżeli nie to zmień przegladarkę na mozillę , na niej działa edycja Quote
Livka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kosu spróbuj napisać do Pianki , ona jest bardzo sprawnym moderatorem :) Quote
kosu32 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Livka napisał(a):Kosu spróbuj napisać do Pianki , ona jest bardzo sprawnym moderatorem :) Niestety Pianka nie odpowiada - pisałam i cisza - może jest na urlopie ??? Zawsze mi odpowiadała na zapytania ... Quote
kosu32 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 kaasiak91 ma jeszcze sprawdzić - jakieś dwa miejsca gdzie można zamieścić ogłoszenie o Miszce. Gdzie to mnie nie pytajcie, bo już z tego wszystkiego zapomniałam. Quote
kosu32 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Wracając do tematu plakatów, to koniecznie trzeba je dawać dzieciakom - by rozwieszały je po szkołach. Dzieci są sprytne i dużo "widzą". Quote
Livka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 kosu32 napisał(a):Niestety Pianka nie odpowiada - pisałam i cisza - może jest na urlopie ??? Zawsze mi odpowiadała na zapytania ... To spróbuj Maupa4 ona też jest solidna Quote
kosu32 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Livka napisał(a):To spróbuj Maupa4 ona też jest solidna Ok - zaraz wyślę - dzięki Livka. Quote
Recommended Posts